Info

Studio44Tattoos werkt in principe alleen op afspraak.

U kunt natuurlijk altijd even naar binnen lopen voor informatie.

Heeft Studio44Tattoos een wachttijd? Het antwoord daarop is simpel...Ja en Nee.... afhankelijk van je wensen, word je voor een intake ingepland met de artiest die het best past bij jouw ideeën. Zo is er voor ieder wat wils en kun je bij ons terecht voor alle tattoo stijlen. Informeer daarom eerst even wat de wachttijd is voor het zetten van jouw tattoage.

Wij adviseren u graag over de voor- en nazorg van uw tattoo.
Mensen onder de 18 jaar worden uitsluitend getattoeëerd met toestemming en
onder toezicht van een ouder of verzorger.

Wilt u uw kind(je) meenemen? Informeer even naar de mogelijkheden

In de studio wordt niet gerookt of gegeten.

Dieren zijn niet toegestaan in de studio en onder invloed van drugs of alcohol wordt je niet getatoeëerd

Uiteraard werken wij volgens de richtlijnen van de GGD

Intake

Wij plannen eerst een intakegesprek in om samen met u uitvoerig uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Ook kunt u tijdens het gesprek aangeven of u bepaalde aandoeningen heeft waar wij wellicht van op de hoogte moeten zijn. Gedurende het gesprek krijgen wij een goede indruk van uw wensen en kunnen wij een redelijke indicatie geven van de kosten. Na de intake krijgt u van ons een voorstel voor het inplannen van de tattoosessie(s).

Wij staan garant voor exclusieve ontwerpen op maat. Maar uiteraard kunt u ook uw eigen ideeën laten vereeuwigen. Het is wel wenselijk dat u uw ideeën en wensen zo goed mogelijk voorbereid als u op gesprek komt, dan kunnen we doelgericht gaan ‘filosoferen’ over uw toekomstige tattoo.

Natuurlijk is het intakegesprek vrijblijvend en kosteloos.
Als je een afspraak voor het zetten van de tatoeage wilt plannen, vragen wij een aanbetaling van €50,00 die weer in mindering wordt gebracht op de kosten van het zetten van de tatoeage.

Wij adviseren u goed uitgerust te zijn en goed te eten voor u zich laat tatoeëren, dan weet u zeker dat het een leuke ervaring wordt waar u met plezier op terugkijkt!

Ben je verhinderd? Dan horen wij dat graag ruim van te voren. Annuleer je binnen 24 uur voor je afspraak of is er al een ontwerp voor je gemaakt, zijn wij helaas genoodzaakt de aanbetaling in rekening te brengen.

Bijwerken

Na het herstel (minimaal 6 weken) van de tatoeage, is het in sommige gevallen (mede afhankelijk van de verzorging) nodig om bij te laten werken.
Laat dit ons binnen 3 maanden weten, door een email te sturen met een foto van de huidige staat van de tattoo, zodat wij dit kosteloos kunnen herstellen. Afspraken voor het bijwerken van de tattoo plannen we altijd om 9.00 uur.

Check voor verdere info over hygiëne op www.veiligtatoeeren.nl

Studio44Tattoos is ook te vinden op www.tattooplatform.nl