Recensies

Schrijf een bericht.

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Stefan uit Zoetermeer
Mijn vaste stek voor een tattoo, altijd vriendelijk, nemen de tijd voor je en zetten strakke tatoeages. Tot snel
Wendy uit Zoetermeer
Een kleine maar fijne tatoeage laten zetten door Mike. Ter nagedachtenis aan mijn moeder. Mike heeft echt gehoord wat ik graag wilde . Hij was erg geduldig en relaxed waardoor ik me zeer op mijn gemak voelde. Ben blij met het resultaat. Toppie !!!
Miranda Nijeboer uit Zoetermeer
Super blij met het werk wat tessa heeft ontworpen voor mij. Belangrijk dat je vertrouwd gevoel hebt.
Sophia Balja uit Rotterdam
Super vriendelijke en professionele artiesten die goed luisteren en meedenken. Ben enorm blij met deze ervaring en mijn wens op mijn onderarm. Een aanrader, mijn hele omgeving heeft mijn ervaring van mij meegekregen.
Laura Wijdieks uit Zoetermeer
Super goede service met fijne gesprekken en een mooi eindresultaat!
Francis uit Zoetermeer
Op 26-11 een mooie tattoo laten zetten van mijn 2 kleinkinderen. Erwin heeft er iets prachtigs van gemaakt, ben er supertrots op. Samen overlegd wat mooi is en of het naar beider zin is. Gezellig gekletst en zo ben ik de bijna 6 uur wel doorgekomen. Superrelaxte sfeer en uitstraling in jullie mooie pand en wat ontzettend gaaf ingericht, alles past bij elkaar en heeft een eigen verhaal. Ik kom zeker nog terug om mijn tattoo uit te laten breiden!
Isa uit Zoetermeer
Mijn 2e keer een tattoo laten zetten bij Studio44 en wederom weer super tevreden! Dit was zeker niet mijn laatste tattoo bij Studio44, zeker een aanrader!
Mitchell uit Zoetermeer
Super fraaie shop met stuk voor stuk enthousiaste en talentvolle medewerkers. Bradley heeft mij vanaf het begin fantastisch geholpen dmv het maken van een digitaal voorbeeld, wat hij in zijn eigen tijd handmatig uitwerkt. Het uiteindelijke resultaat mag er ook wezen!
Laura uit Zoetermeer
Heel blij met het resultaat.♥️ Precies wat ik wilde. Mike heeft onwijs goed meegedacht en geluisterd naar mijn wensen. Goede sfeer in de shop, ik kom zeker nog een keer terug! Thanks!
Wolters uit Zoetermeer
STUDIO44TATTOOS; Vandaag (18-11-2021) een navelpiercing laten zetten. - goede service? ✅ check! (Begon al met telefonisch afspraak maken) - mooie, hygiënische shop? ✅ check! - advies voor en na piercen? ✅ check! - vakmanschap, deskundigheid? ✅ check! - klantvriendelijkheid? ✅ check! Kan zo nog wel even doorgaan maar om een lang verhaal kort te maken….jullie zijn toppers!! Studio44tattoos, bedankt!
Sven uit Melissant
Mijn eerste tattoo laten zetten bij Studio44. Wat een prachtige ervaring! Enorm goed geholpen! Topresultaat geworden en ben er dan ook enorm blij mee! Kom hier zeer zeker terug :)
Raymon pannekoek uit Berkel En Rodenrijs
Super fijne sfeer. Met veel meedenkende werknemers. Door Bradley een super tattoo neergezet. Een absolute aanrader
WILLIAM uit Zoetermeer
Allemaal toppers, zeer vriendelijk en mee denkend. Een echte aanraden!!!!!
Jen Leen uit Leiden
Erwin en Stella, niet alleen hebben jullie een geweldig mooie shop, met fantastische artiesten, jullie playlist is ook uitmuntend😁 Ik kom op de eerste plaats bij Studio 44 omdat het werk van Erwin echt meer dan fantastisch is. Maar daarnaast is het gewoon een soort uitje, helemaal voor mezelf. Ik ga altijd relaxter, trotser en mooier naar huis. Onwijs bedankt! En tot volgend jaar! ❤️
Natascha Van der Holst uit Zoetermeer
Donderdag 11 november heeft Mike een super mooie tattoo bij mij gezet! Mike het was voor jou bloed zweet en tranen vanwege mijn droge huid maar ik ben er onwijs blij mee! Nogmaals bedankt.
Mirjam
Vorige week heeft Mike een kleine tattoo bij mij gezet. Ik vond het ontzettend leuk, dat hij veel tijd in zo'n kleine tattoo stak. Hij nam echt de tijd om het speciaal te maken voor mij.
Anniek uit Zoetermeer
Recent mijn eerste drie tatoeages gezet bij Mike. Van intake tot het moment dat je de studio uitloopt met je tatoeages word je heel hartelijk geholpen. In de studio hangt een warme sfeer en je voelt je er snel op je gemak. Er wordt met zorg en aandacht gekeken naar wat jij wil en wat bij jou past. Er wordt heel goed met je meegedacht en dat is erg fijn. Zeker als je minder tot niet ervaren bent met tatoeages en eigenlijk geen idee hebt wat verstandig is. Daarnaast wordt er in de studio op een zeer professionele en hygiënische wijze gewerkt. Het resultaat van de tatoeages is prachtig en ik heb een heel fijne ervaring gehad bij Studio44tattoos. Dit waren mijn eerste maar zeker niet mijn laatste tatoeages bij deze studio.
Linda van der Zwan uit Zoetermeer
Hele fijne ervaring geweest. Je word er vriendelijk ontvangen en goed naar je wensen geluisterd. Er is een onwijs mooi ontwerp voor me gemaakt en hij word niet eerder gezet tot dat je echt helemaal tevreden bent. Het was gezellig maar proffesioneel. Het resultaat was ontzettens mooi en heb ook niet anders dan hele positieve reacties gehad op de tatoeage. Hij is zo gezet dat het kijkt alsof hij er al een half jaar opzit totaal geen irritaties. Ik kom zeker terug en kan het iedereen aanraden hier naar toe te gaan.
Ingrid van Dopperen uit IJSSELSTEIN UT
Heel blij met mijn twee kersverse tattoos! Ontwerp is bijgeschaafd tot het precies was zoals ik bedacht had. Fijne studio, heel ontspannen.
Demi uit Zoetermeer
Mijn eerste tattoo laten zetten door Erwin. Hij is prachtig geworden en ik ben er onwijs blij mee!! Er wordt goed met je mee gedacht en er wordt erg netjes en schoon gewerkt. Zeker voor herhaling vatbaar!
Anthony Willems uit Zoetermeer
Geweldig werk gezet door Bradley. Met veel humor, lachen en gekheid uitermate serieus werk geleverd. 2 december de volgende met het volste vertrouwen… thanx, Bradley en Studio44tattoos… 👍🏼
Barbara uit Amsterdam
Vandaag mijn allereerste tattoo laten zetten door Studio44tattoo! Van af het eerste contact bij de intake, tot aan het trots verlaten van de studio, ben ik als klant super goed ontvangen en benaderd. De creativiteit van de artist Tessa, het resultaat van het zetten ,is prachtig. Nogmaals dank voor een levenslang kunstwerk ❤️
Sandra uit Zoetermeer
Vanmorgen geweest voor de 3e tattoo en super blij met het resultaat. Fijne studio lieve mensen en ontspannen sfeer.
Anita uit Zoetermeer
Super blij weer! Mike is een echte fijne lijnen kunstenaar. Denkt fijn mee. Fijne relaxte sfeer, Een aanrader!
Amber uit Delft
Ging hier heen voor mijn eerste tattoo, vond eventjes spannend maar werd al snel meer ontspannen heb heel fijne intake gehad en ben tatoeëerder door Mike was heel fijn , ben er nog heel blij mee! Top werk heeft Mike gedaan , heeft me prima tot rust gesteld en super mooi 3D lijntjes
Jasper uit Zoetermeer
Heel blij met het resultaat van mijn tattoo. Staat er superstrak op. Heel fijn meegedacht voor en tijdens het zetten. Had het ontwerp aangereikt en Mike heeft het nog mooier weten te maken. Goed gerustgesteld en zeer professioneel. Absolute aanrader!
Sharmayne uit Zoetermeer
Voor de 2e keer een tattoo laten zetten bij Studio44tattoos. Wat een fijne mensen werken hier! Mijn 1e tatoeage is gezet door Bradley, een echte kunstenaar wat mij betreft! Nu een jaar later nog steeds super blij met het resultaat! Mijn 2e tatoeage is gezet door Mike, wat een fijne man is dit! Hij dacht met mij mee van het begin tot het einde! En had ook geduld met mij, want ik was niet de makkelijkste, haha. Ik wilde een kleine tatoeage op mijn pols met fijne lijnen, en dat is fantastisch gelukt! Super blij met het resultaat! Dank jullie wel!
Maurice uit Zoetermeer
Erg mooi pand en fijne sfeer. Ook voor een kleine tattoo nemen ze gewoon de tijd en denken ze mee. Dit was mijn eerste tattoo en vond het een erg fijne ervaring bij Studio44. Super hygienisch en alle aandacht voor jou en je tattoo. Onwijs blij met het resultaat!
Brenda van der Made uit Berkel en Rodenrijs
Ik heb een tattoo laten zetten door Mike en wat ben ik er blij mee!! Ik wilde een heel kleine tattoo met fijne lijnen. Nou ook die worden met alle aandacht behandeld. Je wordt serieus genomen en alles wordt professioneel, hygiënisch en met aandacht gedaan. Het zetten van deze tattoo had voor mij veel betekenis en ik kreeg het gevoel dat Mike bezig was met de mooiste tattoo van zijn carrière. Hij was nog kritischer op zijn werk dan ikzelf en dat vond ik mooi, dankjewel Mike!
Jeffrey Sinteur uit Den haag
De gezelligste tattoo shop in zuid-holland! Bradley heeft bij mij een onwijs mooi onderarm tattoo gezet, voordat ik wist was ik klaar. Door de gezellige sfeer en mooi interieur heb je niet eens door dat je getatoeëerd word! Een aanrader voor iedereen!
Deborah uit Zoetermeer
Afgelopen dinsdag voor de 7e keer bij Studio44tattoo geweest. Super blij weer met het resultaat. Wat kom ik er graag, super gezellige mensen en wat een fijne sfeer. Nieuwe pand is heel erg mooi en sfeervol. Bedankt Erwin voor weer een geweldige tattoo en de mooie gesprekken die wij elke keer hebben.
Nicole G. uit Zoetermeer
Voor de 2e keer bij Studio44 geweest. Superblij met de resultaten! Sowieso de gezellige sfeer, leuke en getalenteerde mensen en prachtige tattoo’s maken dat dit voor mij de beste plek is om een tattoo te laten zetten. Het nieuwe pand is super mooi! Tot snel!!
W.g.f. Suijten uit Zoeterwoude
Weer vreselijk blij met het resultaat! Bedankt Mike!
Kimberley ter Veen uit Nieuwegein
Ben super blij met her resultaat van mijn eerste tatoeage, ik kwam binnen lopen met een goed gevoel vriendelijke mensen en een schonen hygiënisch omgeving ik kom hier zeker terug!
Mireille uit Maassluis
Ik volg Studio44 al heel lang op facebook. Ik vind het allemaal stuk voor stuk kunstwerken. Eigenlijk ben ik zelf niet zo van de tattoos,maar ik wilde heel graag een tattoo die mijn liefde voor mijn vriend uitdrukt. Mijn vriend wist van niets en toen hij 's avonds dde tattoo zag was hij heel erg verrast. Hij vindt hem echt heel mooi🤩 Mike is zo rustig en neemt echt de tijd voor je. Als ik ooit nog iets zou laten zetten, kom ik uiteraard weer terug Erwin en Stella 😘
Else
Heb van Tessa een super mooie tattoo gekregen. Ze heeft ruim op tijd haar mooie design gemaild en daarna meegedacht met kleine veranderingen. Tijdens het zetten was ze heel bedachtzaam op hoe het ging met de pijn. Ze was echt top! Het resultaat is geweldig en ik ben er super blij mee!
Nancy uit Benthuizen
Vandaag mijn eerste mooie tattoo, dus super spannend. Vriendelijke ontvangst, super meegedacht met mijn ontwerp. Nu een super mooie tattoo op mijn arm, zeer tevreden, was o ook erg gezellig!! Ik kom zeker terug voor de volgende…. Super bedankt tessa!!!
Anouk uit Pijnacker
Ontzettend mooie tattoo laten zetten door Mike. Super strakke, dunne lijnen! Echt prachtig. Buiten de mooie tattoo is de sfeer in de shop ook altijd goed hier, tevens werken ze bij Studio44 erg hygiënisch. Zeker een aanrader!
Helge uit Zoetermeer
Voor het eerst in de nieuwe zaak. Wat is het prachtige geworden.Fijne atmosfeer. Samen met Tessa nog het ontwerp nagelopen... Helemaal blij mee. Zij heeft nu 4 tattoos bij mij gezet. En met elke ben ik super tevreden. Precies wat ik wil.. Tot snel.
William uit Zoetermeer
Gezellig en gastvrij, allemaal toppers die met je mee denken als je met een ontwerp/idee komt. Werken heel netjes en professioneel. Een echt aanraden om je tattoo te laten zetten.
Nathalie uit Zoetermeer
Geweldige professionele tattoozaak! Bij binnenkomst een hartelijk ontvangst. Het intake gesprek, het tatoeëren en het eind gesprek waren een zeer positieve ervaring. Er wordt echt geluisterd naar de wensen. Tessa heeft bij mij een tattoo gezet, die mijn wensen hebben overtroffen. Een echte aanrader! Super bedankt Tessa.
Eveline en Esther uit Den Haag
Wat een top tent! Voor ons allebei de eerste tattoo. Hebben een goed en gezellig intake gesprek gehad, waar echt de tijd werd genomen. Mike heeft onze unalome gezet. Voor ons een zeer speciale betekenis. Mike heeft super met ons meegedacht en het zooooooo mooi en fijntjes getatoeëerd. Krijgen veel enthousiaste reacties. Onwijs bedankt. Mocht er nog een volgende tattoo komen, dan is het voor ons duidelijk dat we zeker bij jullie terugkomen.
heleen kooiman uit Zoetermeer
Ik ben echt heel blij met het kunstwerkje wat Mike op mn onderarm heeft getatoeëerd, het is voor mij een hele belangrijke dierbare herinnering en dat begreep Mike heel goed. Hij nam er z'n tijd voor om iets moois te maken !!! Dankjewel Mike !!!
Sandra van der Meer uit Zoetermeer
Mijn eerste tattoo. Zo relaxed gezeten en wat een heerlijke sfeer bij Studio44. Ik ben zo gelukkig met het voetje van Toeter 💕
Shanya uit Houten
Heb hier al mijn tattoos laten zetten, super fijn personeel wat echt mee denkt en zorgt voor het perfecte plaatje. Super tevreden!
Bianca Visser uit Zoetermeer
Ik heb vandaag een lotusbloem met dunne lijnen laten zetten door Mike, echt ontzettend blij mee! Er wordt echt meegedacht en er wordt alleen gezet waarvan zeker is dat het eindresultaat meer dan geweldig is! (Mijn dochter dacht er bij mijn intake over om een smiley tussen haar vingers te laten zetten maar dit werd afgeraden) eerlijk én perfectie dus! Mocht er weer 1 komen dan zeker hier!
Kim uit Zoetermeer
Ik ben een tevreden klant. Fineline hartje en poppy flower door Mike.
Sjaak en Melisa uit Zoetermeer
Wij zijn super blij en tevreden met onze tattoos (gezet door Mike) hij was erg aardig en dacht mee met ons. Echt TOP!!!! Wij zouden zo weer bij hem gaan!
Debbie uit Zevenhuizen
Mega blij met mijn tattoo. Wat een top zaak top service en planning daarboven op een prachtige zaak. Je waant je in Hard Rock sferen. Speciale Thanks aan deze topper Tessa wat een talent. Dank je wel. Mvg Debbie.
Vanessa
Zo blij met de uitbreiding van mijn tattoo. Mijn vlinder is perfect! Dankjewel Tessa dat je wederom weer precies hebt ontworpen wat ik bedoelde. Wat is jullie nieuwe plek mooi geworden, zo gaaf en hele fijne sfeer.
Britney
Ik heb gister mijn aller eerste tattoo laten zetten. Ik was heel nerveus, maar het is allemaal goed gekomen. Het was een hele goeie ervaring en ik ben er super blij met het eind resultaat! Heel erg bedankt! 😄
Jordy Suurland uit Zoetermeer
Gewoon een top tent. Sfeer is super en het werk nog beter. Bedankt voor de vriendelijkheid en je werk Erwin. Tot de volgende keer.
Lilian
Blij met mijn mooie engel tatoeage. Leuke sfeer, lieve mensen. Zeker een aanrader als je een mooie unieke tatoeage wil laten zetten
Thea 's Gravemade uit Pijnacker
Wat een mooie zaak hebben jullie zeg!! En allemaal even vriendelijk. En Tessa bedankt voor mooie naam tattoo Luna. Super blij mee!!!
Patty uit Zoetermeer
Wat een super coole, prachtige & gezellige studio hebben Stella & Erwin weer gemaakt op de nieuwe locatie. Top gedaan! Je voelt je direct op je gemak in deze schone zaak, wat belangrijk is voor datgene dat zo permanent met jezelf verbonden zal zijn. Een professioneel team staat je op te wachten. Ben heel blij met mijn nieuwste kunstwerkje gezet door de allervriendelijkste en zeer bekwame Tessa, dankjewel! Ik voelde mij gelijk senang, bij de intake wordt er met aandacht en geduld naar je wensen geluisterd. Dit was de 1e keer bij Studio44 maar zeker niet de laatste keer. Voor iedereen is het een aanrader om hier naar toe te gaan.
Martijn van Vegten
Sinds een jaar of 10 kom ik regelmatig bij Studio 44. Daarvoor in verschillende andere Studio’s geweest voelde dit voor het eerst als thuiskomen! De nieuwe locatie aan de Huygenstraat is werkelijk top! Wat ongelofelijk gaaf gedaan! Alsof je ergens ter wereld een Hardrockcafe/museum binnenloopt! Het is werkelijk af! En uiteraard is de relaxte, ongedwongen en gezellige sfeer nog steeds als een warm bad. Erwin en Stella & Team weten precies hoe je mensen een gastvrij onthaal moet geven. Geen inloop van mensen, ze werken uitsluitend op afspraak, wel zo prettig. En qua Tattoos, geen voorbeeld plaatjes boeken in deze shop van de “standaard” tattoos. Maar echt maatwerk in overleg met de Artiest zelf. En wat voor artiesten! Stuk voor stuk vakmensen en kunstenaars. Ik heb met mezelf afgesproken dat, naast de huisarts, alleen Erwin(of iemand anders van Team 44) nog maar met een naald in m’n huid mag prikken 😉 Highly recommended 👍👊👌🤘
Jeannette
Wat een mooie zaak. Ben heel blij en tevreden met mijn tattoo die gezet is door Mike. Luisterd echt naar je wensen en heeft superveel geduld, superveel kwaliteit, superveel professionaliteit en een geweldig artiest.
René uit Zietermeer
Na jaren twijfelen, zeker om de eerste te laten zetten op je 63e, is het er toch van gekomen. Vanaf de intake al een goed gevoel. Het team stelde je eigenlijk gelijk op je gemak. Mike heeft goed meegedacht met mijn wensen en het ontwerp was super. Zeer blij mee !! Echt mensen met passie voor hun vak! Als er ooit een volgende komt, gebeurt het zeker weer hier!
Nana brandt uit Zoetermeer
Super bedankt voor de tattoo! Echt een super toffe zaak en super lieve mensen, ze stellen he gerust en nemen de tijd met je! Super bedankt.
Monique ter Horst uit Zoetermeer
Super blij met mijn tattoo. Nette mooie zaak. Rustig geholpen, nemen de tijd. Er wordt naar je geluisterd en krijg advies. Deze tattoo is door Erwin gezet.
Franka Janssen uit Zoetermeer
Afgelopen vrijdag heeft Stephanie mij heel blij gemaakt met een prachtige tattoo. Het was een lange zit, maar ze heeft het echt heel goed gedaan!! Ik kom heel graag bij deze fantastische zaak en ben al in het gelukkige bezit van een groot aantal tattoos van de hand van Erwin. Dit was de eerste die Stephanie bij mij heeft gezet en het zal niet de laatste zijn.
Rik uit Werkhoven
Verder gegaan met tattoeren bij Tony. Stuk Polynesische tattoo aangebouwd, en verder gegaan met de rock sleeve. Ik blijf terugkomen naar deze prachtige zaak met prachtige lieve mensen. Voel me hier helemaal thuis en kunnen tattoeren als de beste. Hopelijk tot gauw weer.
Helen uit Zoetermeer
Mijn tattoo is gezet door Stephanie, het is echt prachtig geworden! Ik was best wel zenuwachtig maar Stephanie had geduld en heeft goed naar mijn wensen geluisterd. Mooie zaak ook, al met al een hele goede ervaring, bedankt!
Kirty uit Zoetermeer
Een tattoo laten zetten door Mike. Bijzondere tattoo ter nagedachtenis van mijn overleden dochtertje. Mike heeft met veel geduld en verve een schitterend kunstwerk geleverd. Het is een prachtige zaak, schoon en professioneel, kortom een dikke aanrader.
david van Dalsen uit Vlaardingen
Ben je op zoek naar professionaliteit, luisterende en meedenkende professionals die echt tijd voor je maken. Zoek niet verder... Na het zien hoe goed de tatoeages er bij mijn vader uitzagen heb ik een afspraak gemaakt voor een sleeve op mijn linkerarm. Het plaatje wat ik in mijn hoofd had is ook wat er op mijn arm is gekomen. Ik voel me erg gehoord, er wordt veel persoonlijke aandacht gegeven en echt naar je geluisterd. er wordt mee gedacht en professioneel mee omgegaan. De eerste sessie was ook in de nieuwe studio en die ziet er spik en span uit. De werknemers gaan zeer hygiënische te werk en ook over de nazorg wordt duidelijk uitleg gegeven. Ook hebben ze gewoon whats-app waar je terecht kan voor alle vragen. Persoonlijk geef ik een 10 van 10.
Michael uit Schoonhoven
Mooie studio, professionals, aardig en je kan er altijd je vragen kwijt, maken tijd voor je vrij. mooie cover up gekregen en mijn ideeën zijn super strak uitgewerkt.
Emma uit Nootdorp
Via een vriendin ben ik doorverwezen naar Studio44 omdat het haar goed bevallen was hier. Voor de zomer heb ik een intake gehad en na de zomer is mijn tatoeage geplaatst door Tessa. Niet mijn 1e tatoeage maar goede service en vriendelijk personeel. Ongeacht de grote van je tatoeage wordt er de tijd genomen om je wensen te bespreken. Heel fijn! Ook is het pand heel gaaf en stoer, veel ruimte en makkelijk te vinden. Hygiëne is belangrijk en hier wordt goed op gelet en rekening mee gehouden. Ik beveel Studio44 zeker aan!
Margareth uit Zoetermeer
Mijn 1e tattoo gekregen van mijn dochters voor mijn 60e verjaardag. Hun initialen op de binnenkant van mijn onderarm. Was best nerveus maar Tessa heeft er iets moois van gemaakt en ik voelde me op mijn gemak. Ik ben er erg blij mee.
Angelique Marges uit Zoetermeer
Nooit gedacht dit ooit te doen, maar voor mijn 60e verjaardag een hele subtiele tattoo (met verhaal) laten zetten op mijn voet. Kado gekregen van mijn zoon. Dank je wel Mike, prachtig gedaan en alles zo professioneel,goede uitleg en vriendelijk. En wat ik heel positief vond, is de interesse van collega's onder elkaar. 👍
Tim uit Gouda
Afgelopen maandag (30-08-2021) mijn eerste tattoo laten zetten op mijn linkerschouder en bovenkant arm. Het is een prachtig ontwerp geworden en ontzettend netjes gezet. Als je van Polynesian art houdt kan ik Tony van harte aanbevelen! Een echte artiest die bij het maken van het ontwerp aan een half woord genoeg heeft. Buiten dat, ik heb ruim 5 uur op de bank gelegen en ontzettend veel gelachen. Tony is een ontzettend gezellige kerel! Ook de algehele sfeer en sympathieke mensen (en niet te vergeten) de rock met een dikke knipoog naar de 80’s maken Studio 44 een hele fijne plek om naartoe te gaan. Dat er een aardige wachtlijst is zegt ook wel iets over hetgeen je terug krijgt! Echt van harte aanbevolen!!
Ming Barnhoorn uit Katwijk aan zee
Mijn eerste tattoo laten zetten door Tessa, ze is super leuk en aardig en ik heb een goede tijd gehad dat haar. Min uiteindelijke goal is een sleeve en ik zal zeker terug komen bij studio 44.
Serena uit Vlaardingen
Ik ben super blij met mijn nieuwe tattoo. Ik kom zeker nog terug om mijn halve sleeve helemaal af te maken. Tessa heel erg bedankt!! Nogmaals gefeliciteerd met jullie mooie nieuwe pand.
Jan van Galen uit Slijk-Ewijk
Gisteren mijn eerste kleur-portret-tattoo laten zetten door Erwin. Absoluut geen spijt van! Zeer fraai gezet, gezellig gekletst tussendoor. Heel erg blij met het resultaat. Dit smaakt naar meer😜
Dini Willems uit Zoetermeer
Super blij zijn wij met onze nieuwe tattoo! Jullie zijn allemaal heel professioneel en zeer vakkundig.
Veronique uit Zoetermeer
Deze week heb ik de vierde tattoo laten zetten. Tessa heeft ze allemaal gezet. Dit zegt al genoeg denk ik :-) Wederom heel blij mee! Strakke lijnen en een persoonlijk ontwerp. Ook het nieuwe pand is heel gaaf! Bedankt weer!
Tjitske uit Zoetermeer
M'n eerste tattoo laten zetten door Tessa. En wat ben ik er blij mee!! Heel gemoedelijk en vriendelijk. Er is alle tijd. Mijn eerste ervaring met studio44 is zeer positief. Tessa, dankjewel!!
Klaas Bijlsma uit Alphen aan den Rijn
Nu voor de 2e keer bij Studio44 en het was wederom heel goéd! Ambiance is top, de sfeer is gemoedelijk en de artiesten zijn super! Deze keer een tattoo van een spin laten zetten door Bradley! Super goed gedaan man ik ben er heel erg blij mee! Ik kom zeker weer hier terug...deze tattoo shop is een aanrader.
Arti uit Berkel en Rodenrijs
Wat ben ik blij met het ontwerp en de strakke lijnen Tessa! Ik ben onwijs gelukkig ermee. Prachtige studio en lieve gezellige mensen. Hier ga ik voortaan altijd heen!
Sander uit Pijnacker
Gister super mooi portret foto laten zetten door Erwin. Super mooi en trots dat het zo mooi is geworden. Was voor mij de eerste keer hier en. Zeker niet de laatste keer wat een leuk team en iedereen is zo aardig en is zo relaxt dus tot de volgende keer
Maaike uit IJsselstein
Wat een super team! Gezellige sfeer, voelde me erg op mijn gemak. Tessa heeft er een mooi kunstwerkje van gemaakt. Dank je wel. Ik ben erg tevreden en mocht er nog een tattoo komen ga ik zeker weer naar Studio44!!
Stefan uit Hoofddorp
Erg enthousiast over mn 1e tattoo, had me geen betere plek kunnen voor stellen om een tattoo te laten zetten. Erg bedankt Bradley!
Jalini uit Rijswijk
Super leuke en gezellige mensen bij Studio44Tattoos. Een luisterend oor, een creatieve artieste en een pracht van een plaat op mijn been! Ik ben helemaal fan van jullie 😍
Donny uit Zoetermeer
Supertof gedaan, Bradley! Dank je wel! Reken er maar op dat je me vaker zult zien. :)
Yvonne uit Zoetermeer
Dank je wel Tessa voor de geslaagde cover, ik ben er zo blij mee! De volgende zit al in mijn hoofd, alleen nog een mooi plekje kiezen. Je bent dus nog niet van mij af :-)
Dini uit Zoetermeer
Super tevreden met mijn nieuwe tattoos en ik ga jullie zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen. Bedankt weer Tessa 👍 ik kom zeker terug voor een nieuwe tattoo..
Rodenburg
De artiesten zijn stuk voor stuk professionele gezellige mensen met oog voor detail en aandacht voor jouw persoonlijke verhaal. Voor mij geen andere studio meer!
Cynthia Recoert uit Delft
Bradley je bent een held! Je hebt mijn arm weer heel mooi gemaakt, ik ben er zo blij mee! Kom zeker nog een keer terug bij je haha leuk hè! Je bent een kunstenaar!
Sarah Sutherland uit Zoetermeer
Super blij met mijn mooie tatoeages welke Tessa vakkundig en mooi heeft gezet. Ben zo blij met het ontwerp. Voorlopig nog even uit de zon maar straks mag de wereld hem ook zien 🌞🙏🏼
Davy uit Nieuw-Vennep
Mike heeft bij mij mijn eerste tattoo gezet! Geweldig resultaat en ik ben mega blij! Thanks Mike!
Kayleigh De Geus uit Berkel En Rodenrijs
Ik heb een hele fijne ervaring met studio 44. Er is ontzettend goed geluisterd naar mijn wensen en het ontwerp voldoet helemaal aan mijn wensen. Tessa heeft de tattoo super strak gezet en ik ben er ontzettend blij mee! Kan niet wachten tot de volgende sessie!
Bo Enthoven uit De Meern
Hele creatieve mensen, er worden mooie ontwerpen gemaakt en de tattoos zijn echt prachtig!! Ze werken allemaal schoon en netjes. Zeker een aanrader!!
Iris de Heij uit Den Haag
Zo dankbaar voor deze eeuwige herinnering aan mijn vader! Mijn ontwerpidee was niet een van de makkelijkste, maar is zo veel mooier geworden dan ik voor ogen had.
Aneta Koniecko uit Woubrugge
Bedankt voor de mooie cover-up over een oude kleine tattoo. De tattoo is erg mooi en jullie zien mij zeker terug. De sfeer bij zowel de intake en het zetten is erg gemoedelijk en je voelt je gelijk welkom bij julie. Wellicht tot snel, groetjes Aneta
Susanne, Erik en Ilse uit Zoetermeer
Bedankt Bedankt voor de mooie kunstwerken. Het was wederom weer een heerlijk ervaring. Kundig, hygiënisch, gezellig... Studio44 heeft het allemaal! Tot gauw!
Felix Schmitz uit Zoetermeer
Zoals gewoonlijk super blij met mijn tattoo. Daarbij de gastvrijheid en de service die je krijgt is gewoon top. Voel met altijd tijdens een sessie goed op mijn gemak. En kan altijd lekker een praatje maken.
Dymph uit Zoetermeer
Mike heeft een super mooie kangoeroe in aboriginalstijl getatoeëerd, dit is een moeilijke techniek,maar het is gelukt! Ik ben er heel erg blij mee😃
Irene uit Bleiswijk
Tessa , je hebt mij wederom weer een gelukkig mens gemaakt . Mijn arm wordt met de keer mooier , op naar de volgende keer … ben al hard aan het nadenken hoe wat en wanneer …. Thanks 🙏🏻😘
Natasja uit Berkel en Rodenrijs
Ik heb een jaar geleden een tattoo laten zetten. Ik vond hem wat minder geworden maar door mijn persoonlijke situatie kwam het er niet van om te bellen. Tot dat mijn dochter voor een intake gesprek kwam en die vertelde dat ik even contact moest opnemen voor het bijwerken. Ik mocht dit kosteloos laten herstellen. En ben er onwijs blij mee nu. En ook voor de service die verleend is Kortom kom zeker weer hier terug
Marlous uit Zoetermeer
Mijn eerste tattoo door Erwin laten zetten. Fijne communicatie, alles was uitgelegd en ik was daardoor goed voorbereid. Ik had het resultaat niet mooier kunnen dromen. Ik heb meteen een intake geboekt voor de volgende, ik wil meer!
Patrick en Jolanda uit Lochem
Hoi Mike, Vandaag m’n eerste tattoo laten zetten door jou. Mijn vriendin haar tweede laten zetten ook door jou. SUPER blij met het resultaat!! Wat een ongelofelijke aardige en kundige artiest ben jij.👌🏼
Lisanne uit Zoetermeer
Ik was zo zenuwachtig, ze stelde me ontiegelijk op mijn gemak, Tessa regelde ook nog dat mijn 2 piercings tegelijk werden gezet, onwijs mooi resultaat en het ging heel snel. Top team! Onwijs bedankt ik ben zo blij ❤
Anouk uit Nieuwerkerk aan den IJssel
Vandaag tattoo laten zetten bij Mike super goed geholpen mega mooi ontwerp super strakke lijnen zeer tevreden!
Angelique uit Zoetermeer
Gisteren bij Bradley mijn sleeve op mijn arm afgemaakt. De vierde keer dat Bradley een tatoeage bij mij heeft gezet en elke keer weer een intake waar hij meedacht en advies gaf om mijn tatoeage nog mooier eruit te laten zien. Geweldige sfeer, lieve mensen en ondanks dat ik 8 uur heb gezeten heb ik mij geen minuut verveeld. Studio44tattoos is DE tattoo shop waar je moet zijn voor prachtige tatoeages, gezet door professioneel personeel in een geweldige sfeer! Hoop ze in hun nieuwe shop ook weer te zien!
Lindsey
Vandaag getatoeëerd door Bradley. Super fijne sfeer in de shop en gezellig gekletst tijdens het zetten van de tattoo. Bradley heeft zeer gedetaileerd gewerkt, het is een mooie tattoo geworden! Ik raad iedereen aan om hier een tattoo te nemen, de mensen die er werken zijn super fijn net zoals de sfeer!
Dana Middeldorp uit Waddinxveen
Gisteren mijn vierde tatoeage laten zetten. Elke intake en afspraak van het zetten waren ontzettend fijn en duidelijk. Er hangt een hele goede sfeer en je voelt je echt onwijs fijn wanneer je in de shop bent. 4 prachtige ontwerpen en 4 maal top gezet! Zeker een aanrader!
Dennis uit Zoetermeer
Supershop! Twee weken terug voor intake geweest, vandaag voor het zetten. Het ontwerp was ruim op tijd klaar. Mike nam echt de tijd om het nieuwe ontwerp goed uit te lijnen met reeds bestaande tattoos. Het zetten verliep heel relaxed maar wel lekker vlot, geen onnodig getreuzel en wel een gezellig gesprek ondertussen. Bijna onvoorstelbaar zulke strakke lijnen & perfect gezet. Voor een volgende tattoo keer ik hier zeker terug.
Merel uit Noordwijk
Super shop! Aardige mensen, op tijd met de mail met het ontwerp. Denken ook goed mee met wat je wilt! En een top tattoo laten zetten bij bradley! Heel blij mee en kom zeker nog eens terug!
Hanneke uit Zoetermeer
Geweldige shop, goede service netjes op tijd mail met het ontwerp. Geweldig gezet, fijne atmosfeer. Zeker aan te raden. Hoop snel weer een keer te komen.
Iona Weeda uit Zoetermeer
Super fijne sfeer, leuke mensen. Mike zorgde ervoor dat ik me totaal kon relaxen en de zenuwen verdwenen. Ik ben super blij met mijn tattoo.
Mathilda Meurs uit Zoetermeer
Heel erg blij en tevreden met mijn door Tessa gezette DNA tattoo. Goede uitleg voor de na behandeling. Zeer tevreden. Volgende keer weer.
Daphne Karremans uit Leiden
Ben heel blij met me tattoo, je word goed geholpen en word netjes gezet, als ik nog een tattoo laat zetten zou ik weer hier laten doen
Danique Meeuwenoord uit Lisse
Super aardige mensen! Piercing super mooi gezet met goede uitleg! Veel informatie over de nazorg!
Marisca uit Zoetermeer
Gisteren mijn halve sleeve afgemaakt 👌🏼Superblij met het eindresultaat 🤩het is voor mij een mooie sieraad geworden bedankt nogmaals tessa 🥰
Lisanne Lobregt uit ZOETERMEER
Ik ben met een cliënt van Ipse de Bruggen naar studio 44 tattoos geweest. Bradley was onze tattoo artiest. Hij heeft geweldig werk geleverd en kan tevens ook goed omgaan met mensen met een verstandelijke beperking. Hij voelt mensen goed aan en stemt hier zijn communicatie op af! Wij zouden hier zo weer terug gaan!
Tiffany uit Zoetermeer
Heel erg professioneel, luisteren echt met hun hart en ziel naar wat je voor ogen hebt. Goede communicatie en alles is bespreekbaar. En heel belangrijk een lekker goed gevoel zodra je binnen loopt en een hele relaxte sfeer. Ik ben superrrr tevreden. Bradley Thnx voor het mooie resultaat
Chantal Boshoven uit Vlaardingen
Gisteren mijn arm dichtgemaakt. Heb nu een halve sleeve. Ik ben er erg blij mee. Tessa tatooerd mij altijd en bespreekt altijd goed wat ik wilt, samen komen we dan tot de juiste tattoo en plek. Zij neemt altijd de tijd ervoor. Ik vind studio 44 altijd erg fijn, het is er knus en voelt even of de klant de Koning is . #blijvende klant
Wendy uit Zoetermeer
Gistermiddag mijn oude tattoo laten bijwerken. Voor mij de eerste keer bij Studio44Tattoos. Wat een fijne zaak. Kundig en vriendelijk. Aanrader!
Ilze
Mijn ervaring bij jullie was top ! En vooral omdat het mijn eerste tattoo was. Ik ben super blij met het resultaat en als ik nog een tattoo wil kom ik zeker terug !
Sylvia uit Zoetermeer
Super blij met mijn nieuwe tattoo.🪶🪶❤ Dank je Tessa voor je mooie werk
Natascha Fiet uit Zoetermeer
2 dagen geleden mijn 8e tattoo door Erwin laten zetten, en zoals altijd weer helemaal top. De volgende sessies staan alweer in de agenda..😁😁❤🤟👍
Manuela uit Den Haag
Al paar x een mooi kunstwerkje laten plaatsen... vorige x door Tessa en laatste x door Mike, beide echte talenten. Ze nemen alle tijd voor je, mooie ontwerpen, supervriendelijk en de tatoeages zien er super uit. Ook een aantal piercings laten plaatsen en daar ook zeer blij mee. Goeie uitleg en alles met geduld.
Lianne uit Zoetermeer
Na een leuke intake met Erwin en Tessa ben ik doorverwezen naar Mike, uitblinker in fineline. En terecht! Mike dacht mee over mijn ontwerpen en met her en der een kleine aanpassing ben ik ontzettend blij met het eindresultaat! Dit was inmiddels al mijn 3e maar zeker niet mijn laatste bezoek aan Studio44!
Lorenzo uit Rotterdam
Vandaag mijn laatste sessie van mijn sleeve gehad en heel erg blij met het eindresultaat, super gedetailleerd en al mijn wensen staan erop. Al vanaf de intake wordt er goed mee gedacht over het design. De uren in de stoel vlogen voorbij erg gelachen en veel besproken, Bradley ook aanbevolen aan m’n zus & ook die is geholpen en tevreden met het eind resultaat, Krijg van iedereen complimenten en de vraag waar ik ben geweest raad zeker studio44 aan. Bradley & het team heel erg bedankt
Anushka uit Waddinxveen
Gisteren bij Mike geweest! Ben superblij met mijn nieuwe tattoo ☺️👌🏽👌🏽👊🏽☺️. Hij neemt echt de tijd en is een super tattoo artist! Ga zeker vaker komen en jullie aanbevelen! Tot snel op jullie nieuwe locatie! 👊🏽👊🏽☺️
Erik uit Zoetermeer
Ik ben ontzettend blij met mijn mooie tattoo gezet door Mike👌 jullie zijn allemaal top tattoo artiesten 👌👌👍👍👊
Rain uit Zoetermeer
Eindelijk na 30 jaar heb ik de tattoo die ik wil. Hij is zo VET en precies wat ik wil. Echt onwijs bedankt Tony en het hele team van studio 44. Jullie zijn TOPPERS 👍👍
Scott uit Zoetermeer
Naast een super mooie tattoo ook een hele leuke en gezellige dag gehad bij Erwin. Heel erg bedankt, ik ben super tevreden.
Martin Van der zwan uit Zoetermeer
Fantastische cover tattoo gedaan door Bradley. Ontwerp en resultaat overtreft iedere verwachting op een positieve manier. Ik ben echt helemaal blij.
Amanda uit Zoetermeer
Super team en super studio. Heb al wat mooie kunstwerken van jullie op me staan, en er gaan er nog vele volgen.
Franklin Jansen uit Zoetermeer
Ik ben meer dan tevreden over het resultaat. Een uniek mooie tattoo, volledig naar mijn wensen. Het was een feestje om klant bij jullie te zijn en zal jullie zeker aanbevelen aan eenieder die me ernaar vraagt.
Kiki
Mijn eerste tattoo laten zetten door Erwin. Super goed geholpen en begeleid. Tijdens het zetten een ontspannen en gezellige sfeer. Er werd goed op de hygiëne gelet. Ik ben heel erg blij met het eind resultaat!
Roy uit Waddinxveen
Heel blij met mijn tattoo(‘s), gedaan door hele fijne mensen waarbij heel veel mogelijk is! Top zaak!
Sylvia uit Den Haag
Super blij met mijn tattoeage. Het lange wachten meer dan waard. Heel veel dank Erwin! Ik kom zeker nog een keer terug!
Jesse uit Zoetermeer
Ontzettend tevreden met deze dag! Lange dag zitten voor een tattoo maar over alles tevreden! Getatoeëerd door Bradley echt een top kerel! Erg gelachen over de hele dag en super relaxte sfeer. Alles passend gemaakt naar mijn wensen, hygiëne was top & werd ook goed voor me gezorgd qua uitleg over nazorg etc Kwaliteit van de Tattoo ziet er echt geweldig uit. Niks op aan te merken!
Martijn van Vegten uit Zoetermeer
Sinds een jaar of 10 kom ik regelmatig bij Studio 44. Daarvoor in verschillende andere Studio’s geweest(met gemengde gevoelens) voelde dit voor het eerst als thuiskomen! De prachtig verzorgde studio in Hardrockcafé/Marvel thema zijn een lust voor het oog. De relaxte, ongedwongen en gezellige sfeer als een warm bad. Erwin&Stella en Team weten precies hoe je mensen een gastvrij onthaal moet geven. Geen inloop van mensen, ze werken uitsluitend op afspraak, wel zo prettig. En qua Tattoos, geen voorbeeld plaatjes boeken in deze shop van de “standaard” tattoos. Maar echt maatwerk in overleg met de Artiest zelf. En wat voor artiesten! Stuk voor stuk vakmensen en kunstenaars. Na m’n eerste Tattoo bij Studio 44 heb ik met mezelf afgesproken dat, naast de huisarts, alleen Erwin nog maar met een naald in m’n huid mag prikken! 😉 Highly recommended! Studio 44 Rocks 💪👊👍👌🤘
Kevin van den Oever uit Voorburg
Ik ben afgelopen week voor mijn 6e en 7e tatoeage geweest bij Studio44Tattoos. Mijn 3e en 4e bij Tessa. Ik ben en blijf onwijs tevreden over de kwaliteit van de tatoeages. De gastvrijheid van iedereen en de goede informatie over allerlei ontwikkelingen op verzorgingsgebied. Ik kom zeker nog terug voor mijn volgende tatoeages. En raad dat iedereen ook aan.
Patrick uit Zoetermeer
Heb door Erwin mijn onderbeen sleeve af laten tatoeëren. Super blij hiermee en wat een top vent! Ook zoals voorgaande keren hele fijne sessies gehad, relaxte sfeer en hard gelachen tijdens het tatoeëren. Ik kom zekers weer terug als jullie op de nieuwe locatie zitten!
Jacqueline
SUPER BLIJ 😀 met mijn nieuwe tatoeage die door Tessa is geplaatst. Bij het zien van de schets werd ik al emotioneel,, maar het eindresultaat is nog mooier dan ik ooit had kunnen bedenken. Je moet er een paar uurtjes voor liggen, maar het was het dubbel en dwars waard. Super gezellige zaak, relaxte sfeer en hygiëne goed op orde. Een echte aanrader.
Cris uit Den Haag
Ik heb een jaar geleden mijn bovenarm gebroken en met de operatie is mijn (alweer 9-jarige) sleeve beschadigd door 2 littekens. Samen met Erwin besloten om er een permanente 'scheur in de huid' van te maken. Het is weer zoals (alleen) Erwin het kan een waanzinnig kunstwerk geworden. Bedankt voor het kunstwerk en de gezellige sessie.
Rob uit Alphen aan den Rijn
Nu mijn 3e tattoo laten zetten hier. Wederom is het eind resultaat nog gaver dan dat het ontwerp al was. Super blij weer met het resultaat!!!
Martine uit Zortermeer
Top studio al mijn tattoos precies wat ik wil. Leuke mensen, heel creatief en origineel werk. Goede hygiëne en ook de nazorg perfect.
Nadia Arts uit Hendrik-Ido-Ambacht
Weer een ontzettend mooi gedetailleerd bloemenkunstwerk rijker dankzij Tessa. En zoals altijd een super gezellige sfeer in de studio!
Marja Groen uit Zoetermeer
Beste Lezers, Ik heb bij Erwin een zeer persoonlijke tattoo laten zetten. Het is erg mooi geworden. Je wordt ben hun erg vriendelijk ontvangen, we hebben tijdens de behandeling, die echt niet meeviel voor mij, lekker gekletst. Je krijgt lekkere koffie en goede uitleg, ook over de nabehandeling. Bedankt Erwin.
Myrthe uit Zoetermeer
Fijne ontspannen sfeer om prachtige tattoo’s te laten zetten! Echte kunstenaars! Ik ben super blij met het resultaat. Thanks @Erwin. Je hebt precies in beeld kunnen brengen wat ik met moeite kon verwoorden 😉
Belinda Haddish uit Zoetermeer
Super goed geholpen, kom zeker nog terug!
Charmayne
Ben heel blij met mijn tattoo! Een mooie fijne roos gezet door Mike. Leuke sfeer bij jullie, heel goed geholpen en geadviseerd. Dankjewel!
Esther uit Bodegraven
De afgelopen weken 2 tatoeages laten zetten door Mike. Super mooie, strakke, fijne tatoeages. Zo ontzettend blij mee. Je wordt er zeer vakkundig geholpen, gezellige sfeer en prachtige resultaten. Bedankt Mike
anouk breeschooten uit pijnacker
Tessa heeft vandaag een prachtige zonnebloem op mijn ribben getatoeëerd! Super gedetailleerd, echt mega blij mee. Buiten het geleverde werk, is de sfeer in de shop ook top! Zeker weten een aanrader.
Lydia uit Zoetermeer
Helaas kan ik het resultaat niet delen. Mike heeft het mooiste heksje ooit op mijn arm getatoeëerd. Fijntjes maar met alle details. Ben er super blij en trots op. Bedankt Mike.
Aartie uit Zoetermeer
Mike heeft een week geleden mijn tattoo gezet. Ik ben erg tevreden met he resultaat nadat hij de nodige adviezen heeft gegeven!! Een aanrader om je je tattoo door hem te laten zetten als je iets klein en sierlijks wilt. Hij heeft oog voor detail en luistert echt naar wat je voor ogen hebt.
Maddy uit Zoetermeer
Ik heb vandaag mijn eerste tattoo laten zetten en ik ben er super blij mee!! De sfeer in de shop is heel gezellig, iedereen is erg aardig. Ik was in het begin een beetje zenuwachtig maar ik werd gelijk op m’n gemak gesteld. Zelf ben ik getatoeëerd door Mike, super aardig en heel nauwkeurig! Bijna zonder pijn een fine line tattoo op mijn ribben gezet, echt super mooi! Als ik nog een tattoo wil kom ik zeker hier terug. Bedankt!
Sophie uit Den Haag
Ik ben langs geweest voor een tattoo bij Erwin, ben super blij met het resultaat! Heel erg klantvriendelijk, heel professioneel en hygiënisch. Ik voelde me echt super erg op me gemak. Zeker een aanrader! :)
Lana uit Zoetermeer
Ik heb 30-04-21 een tattoo laten zetten bij tessa, Ik ben er onwijs blij mee, en in zou de volgende keer zeker weer terug komen voor een nieuwe tattoo. Hang een super fijne sfeer daar en je voelt je echt welkom!
Geoffrey uit Delft
Ik heb vrijdag 30 april 2021 een tattoo laten zetten bij Bradley en ik ben er super blij mee. De service is super en ben echt heel blij met het eindresultaat.
Marquerite uit Delft
Ik ben weer fantastisch geholpen door Erwin! Super fijne vent en een echte kunstenaar. Hele fijne sfeer in de shop, voel me er echt thuis
Wencke en Ronny uit Zoetermeer
Hoi Studio 44, Wat een goede studio hebben jullie. Mike, Ontzettend bedankt voor je geweldige kunstwerk! Groet, Wencke en Ronny
Astrid Van Schaick uit Zoetermeer
Hoi toppers, er echt lang over nagedacht. Gesproken met Erwin en na een extra half jaar nadenken heeft Mike op donderdag 29-04-21 mijn dnr tattoo gezet. Bevrijd en dankbaar voor een mooie strakke tatoeage. Thanx Mike!
Yvette uit Zaandam
We zijn van de week voor de 11e tattoo geweest! Dat zegt denk ik genoeg. Elk ontwerp is uniek, voor iedere stijl is er een artiest, iedereen is aardig. We hebben er het ritje vanuit Zaandam altijd graag voor over! Tot juni en de 12e tattoo
Danny uit Zoetermeer
Super blij met mn nieuwe tattoo. Zoals altijd een gezellige sfeer. De tijd vloog voorbij. Thanx Tony
Jolanda uit s gravenzande
Ik ben al 4keer bij studio44tattoos geweest en dat zegt al genoeg. Niet alleen voor de super mooie tattoo's maar ook voor hun gastvrijheid en gezelligheid. Ik ben super blij met mijn nieuwe tattoo en tot te volgende keer. Liefs Jolanda
Rob Ruijs uit Zoetermeer
Erwin heeft een vette mooie coverup gemaakt op mijn linker bovenarm allemaal goed besproken en prachtig gezet. Nu nadenken hoe de arm verder te vullen. Ik kan iedereen deze shop aanraden, professioneel personeel, super relaxed goede muziek.
Stijn uit Leeuwarden
Een en al plezier. Vlink geleden tijdens het zetten van de tattoo, maar er werd gechecked of ik het nog volhield en ik werd afgeleid. Al met al een gezellige sfeer en een mooi pand.
Dimitri uit Rozenburg
Wat was het weer geweldig bij jullie! Ontzettend blij met mijn nieuwe tattoo! De kwaliteit is zeer hoog en zeker dat ik terug kom hopenlijk in de nieuwe tattoo shop!
Simone uit Zoetermeer
Wat een fijne service bij Studio44tattoos! Personeel was mega relaxed en hygiëne was ook erg goed te zien. Aangename sfeer bij binnenkomst, waardoor ik mij vrijwel snel op mijn gemak voelde. Mijn eerste x piercen van meteen 3 gaatjes, wauw! De gastvrouw (met mooie piercings) was zo lief en kwam even een babbeltje met me maken omdat ik het best spannend vond. Er werd goed uitgelegd wat er zou gebeuren en ben uiteraard zeer tevreden met mijn extra oorgaatjes en helix! De persoonlijke aandacht met de gewenste resultaat, wat wil je nog meer?! Ik zou Studio44tattoos zeker aanbevelen aan een ieder. Ahh en wat fijn om via de app contact te hebben!
Gosia uit Zoetermeer
Voor de tweede keer bij Tessa mijn mandala tattoo laten doen en mijn tatoeage uitbreiden en weer helemaal top ! Ik ben heel tevreden en ik ga ook nooit meer ergens anders , je voelt je welkom en is super leuke sfeer ! Tot de volgende keer !!!
Graziella uit Zoetermeer
Hele fijne tattoo studio! Ik ben nu 3 keer geweest en helemaal tevreden over de tattoos die ik heb laten zetten. Er word heel hygiënisch gewerkt en er word met je mee gedacht wat altijd prettig is. Onwijs bedankt voor de goede service en mooi resultaat! Liefs Graziella
Isis uit Moerkapelle
Echt een super leuke studio! Ik ben enorm blij met mijn tattoo die super strak en netjes is gezet! Hele fijne sfeer.
Annemieke uit Den Haag
Toen we binnen stapten voor de intake voelde het al meteen goed, wat een relaxte sfeer, wat een super vriendelijke mensen! Twee weken later heeft Mike m’n dochter d’r eerste tattoo gegeven, mij twee kleintjes en we zijn super blij. Zeker een aanrader deze studio!
Wim uit Zoetermeer
Wederom bij Erwin een tattoo laten zetten. Naast een heel gezellige sessie, ben ik ook zeer tevreden met het eindresultaat. Erwin bedankt voor deze lange, maar fijne dag ;)
Wil uit Zoetermeer
Vanmiddag 2 mooie oor piercings laten zetten. Gezellige sfeer Ben er erg blij mee! Dank je wel Bo
Annika uit Nieuwegein
Superblij met de tattoo van mijn overleden katje Rascal, gezet door Mike. Super relaxte sfeer, gezellig kletspraatje. En over 2 weken de volgende tattoo door Erwin. Ik kan niet wachten!
Melissa Baars uit Zevenhuizen ZH
Op 21-4 een prachtige tattoo laten zetten bij Tessa. Enorm netjes gedaan, genoeg ruimte om mogelijkheden te bespreken en ze houden met alles rekening. Wordt goed schoon en hygiënisch gewerkt. Sfeer is de shop is gezellig. Ik ben enorm blij met me tattoo en bij de volgende ga ik zeker weer terug naar studio 44 en ik zal hem aanraden aan familie en vrienden.
Anita Remmerswaal uit Wassenaar
Vanaf het eerste moment een fantastische sfeer en gastvrijheid. Gezang, grapjes, serieus inhoudelijk als daar het moment voor was. De tekst I'll see you in my dreams, van het schitterende nummer van Bruce Springsteen. Dit heeft Mike, in het handschrift van Bruce, pijnloos in dezelfde lijn als mijn rib getatoeëerd. Ik ben er super trots op en dankbaar dat Mike het zo schitterend heeft gemaakt. Dank je wel Mike.....en het hele team bedankt voor de ongelooflijk warme familiaire sfeer .....Tip...ik nam hoofdkussen en kussen voor tussen de benen mee om een uur op mijn zij te kunnen liggen ....nee ik kwam niet logeren. Op naar de verhuizing....dikke zoen. Anita
Marc Pronk uit Zoetermeer
Al 8 jaar klant en elke keer weer een meesterwerk erbij. Wederom een gezellige dag met een meesterwerk op mijn arm als afsluiter. Erwin bedankt!
Jacoline uit Leiden
Super weer vandaag erg gelachen ok mega gezellig ga zeker terug komen en de mensen die een tatoo of piercing willen stuur ik door naar jullie Toppers
Monique-Jade uit Zoetermeer
Altijd een feestje!!! Tony: you are an artist! Mijn dromen zijn nu wel vervuld maar Youri-Clarence staat alweer te popelen; dus je bent zeker nog niet van ons af! Stella: weer bedankt voor de goede zorgen en jouw gastvrijheid!
Anna uit Den Haag
Gisteren prachtige tattoo laten zetten door Tessa. Mooi gezet en hele lieve sociale artiest! Echt een aanrader.
Claudia uit Zoetermeer
Wat een toppers zijn het!! Ik vroeg of ze in het handschrift van oma iets konden zetten. Binnen een week kon ik voor de intake e 2 weken later was er een gaatje vrij. Mike heeft het zo perfect gedaan. Ik liet de tattoo aan mijn moeder zien die gelijk volschoot want het leek net of oma het er zelf op had geschreven. Ik ben super tevreden! Bedankt toppers voor wederom een super ervaring.
William uit Zoetermeer
Weer een top dag gehad, veel gelachen en weer een mooie tattoo erbij,bedankt en kijk er alweer naar uit om de volgende tattoo te laten zetten.
Lucas uit Utrecht
In 2 sessies een gave tattoo laten zetten door Bradley. Gave gozer en heel meedenkend. Alles is goed verlopen en uiteraard erg tevreden! Mocht ik nog wat willen zetten kom ik zeker hier terug!
Erika uit Zoetermeer
Gisteren een prachtige tattoo laten zetten van de Noorse Godin Freya en haar 2 katten (portretten van mijn eigen katten). Erwin heeft de tattoo in ongeveer 6,5 uur gezet maar die tijd gaat zo snel... Ik ben super blij met mijn tattoo, het is echt prachtig! De sfeer in de shop is ook lekker ongedwongen en gewoon relaxed! Ik ga zeker nog een keer terug.
Karin uit Zoetermeer
Mijn kinderen kregen gisteren een oorpiercing. Ze waren best zenuwachtig, maar er werd alle tijd genomen en alles werd goed uitgelegd. Super!
Angelique uit Zoetermeer
Vandaag dan eindelijk mijn tattoo gezet! Man man wat was ik zenuwachtig. Ben ontzettend goed geholpen door Mike Stelde me onwijs op mijn gemak En nam echt de tijd Om samen tot een mooi resultaat te komen En wat ben ik blij ermee! Bedankt! Ik raad echt iedereen deze tattoo shop aan
Ester uit Rotterdam
Helemaal happy met mijn tattoo, gezet door Mike en precies wat ik graag wilde. Hij werkt zeer netjes en vakkundig!! Fijne en nette shop en ik voelde mij zeer op mijn gemak. Bedankt!!
Nicole Batist-Maasdam uit Rotterdam
Met een plaatje in de hand had ik nietsvermoedend een intake. Ik kwam, ik zag en Studio44Tattoos overwon! Het ontwerp was totaal niet wat ik had laten zien maar overtrof alles wat ik had durven wensen. Zij maken niet alleen een mooi ontwerp, ze maken het ook nog eens uniek en passend bij jou als persoon! En het personeel? Superlief, supergrappig en de sfeer is heel warm.
Laurence uit Gouda
Afgelopen week heeft Mike voor de vierde keer een tattoo gezet en ontwerp gemaakt. Hij denkt altijd mee en zijn ontwerp is altijd meteen het idee wat in mijn hoofd zat. Mike is, mijn inziens, een kunstenaar en ik vertrouw hem helemaal wat betreft ontwerp en het zetten van de tattoo.
Daniëlle uit Utrecht
Gisteren mijn derde tattoo sessie bij Mike. Ondertussen met het volste vertrouwen dat het resultaat waar helemaal naar wens zal zijn. En ja, het resultaat is weer heel mooi. Mike denkt altijd goed mee, wijst je op de mogelijkheden en aandachtspunten en zijn schetsen vond ik uiteindelijk telkens mooier nog dan het idee dat ik in mijn hoofd had. De sfeer in de shop is ook altijd heel fijn. Bedankt weer voor een mooie tattoo.
Baukis uit Den Haag
Na een intake gesprek met Tessa, heeft ze mooie ontwerpen gemaakt voor twee tatoeages. Vandaag heb ik deze bij haar laten zetten en ik ben er heel blij mee!! Ze heeft het netjes en strak gezet! Super lijnwerk. Jullie hebben een fijne shop. Goede sfeer en vriendelijk!
Caithlyn Roosen uit Den Haag
Super tevreden over mij tattoo die gezet is ! Kon niet mooier 😍 Super bedankt
Serena Beck uit Zoetermeer
Gisteren 30 maart was mijn 2e sessie voor een cover-up door Erwin. Ik ben super blij met het eindresultaat. Dank voor jullie tijd en de creativiteit die je in deze cover heb gestoken. Tot binnenkort (over een jaar misschien wel 2) uiteraard volgen er nog wel meer :-)
Mitchell uit Alphen a/d Rijn
Mijn eerste tatoeage laten zetten door Tessa ! Super netjes gezet en er erg blij mee
Isabella uit Zoetermeer
Mijn dochter is superblij met haar allereerste tatoeage. Mike heeft deze afgelopen dinsdag gezet. Mike nam zijn tijd voor haar en was erg nauwkeurig en perfectionistisch om een zo mooi mogelijke tatoeage te creëren voor haar. Het resultaat: supermooie lavendeltakjes. De sfeer in de shop was ontspannen en alles was super netjes en schoon!
Martijn Jasperse uit Mijnsheerenland
Ik wou al een tijd een tattoo van Studio44, eigenlijk al sinds ik heb gezien hoe de studio was ingericht was ik er al helemaal weg van. Tijdens mijn intake gesprek werd er prettig mee gedacht over mijn design en mijn wensen. Ook tijdens het tatoeëren was het zeer prettig ik ben door Erwin getatoeëerd en elke sessie(3) heb ik super genoten van de gesprekken die wij hebben gevoerd en de gezellig zweer die opgezet is door het team. Het gaf mij een super fijn gevoel om hier getatoeëerd te worden en het resultaat is echt geweldig precies wat ik bedacht had. Ik wil zeker terug komen om hier nog meer getatoeëerd te worden. In het kort Studio44 is een super gezellige studio met een vriendelijk en uitnodigend team die super mooie tattoos leveren, dus zeker een aanrader aan iedereen. Super bedankt aan iedereen van het Team en blijf zo door gaan.
Kimberley uit Zoetermeer
Ik heb mijn eerste piercing laten zetten! Echt heel mooi en snel gedaan! Ben er super blij mee! Dank je wel
Effie Kuiper uit Valkenburg ZH
Hele mooie tattoo laten zetten door Tessa, super blij mee!! De sfeer in de studio is echt heel erg fijn, en het personeel is ook super aardig en betrokken bij elkaar! Heel nice!
Nicole uit Zoetermeer
Was weer top! Alweer nieuwe afspraak aangevraagd 😄
Sabrina uit Benthuizem
Super blij met mijn nieuwe tattoo, bedankt Mike hij is echt heel mooi geworden🥰!!
Dennis De Ridder uit NOORDWIJK
Wat een geweldige zaak is dit het is echt een relaxte sfeer als je er binnenkomt. Mijn tattoo is door Bradley gecreëerd en getatoeëerd, echte een geweldige artist.
Pascalle De Bont uit St.Willebrord
Ik heb 2 tattoo’s laten zetten bij Mike. En wat ben ik blij met het resultaat! De sfeer die er hangt als je binnen komt is meteen als super prettig. Hele aardige mensen die weten wat ze aan het doen zijn. Professioneel en vriendelijk. Ik ben zeer tevreden!
Andrea v Weeren uit Leiden
Tessa weer bedankt voor het prachtige resultaat. Was een lange zit maar was het waard. Zie je graag voor de laatste stuk voor Misschien een wat kortere zit Groetjes Andrea
henk riem uit Zoetermeer
Geweldige studio met stuk voor stuk artiesten die hun vak meer dan verstaan. Sfeer is gemoedelijk, gezellig en toegankelijk. En zo blij met mijn nieuwe tattoo, echt een schilderijtje op m'n arm. En het is nog beter geworden dan ik van te voren gedacht had. Ik raad iedereen aan om hier je nieuwe tattoo te laten zetten ;) ... de volgende tattoo al weer in gedachte..
Patrick uit Zoetermeer
Ik ben gister bij Studio44tattoos geweest, om de naam van mijn dochter te laten zetten. Heel vriendelijk personeel, luisteren goed naar je wensen, goede sfeer met alleen maar proffesionals, hardstikke bedankt, ik ben zeer tevreden, special thnx 2 Tony. Groetuh, Patrick
Erik uit Dordrecht
Heel blij met de tattoo gezet door Tessa. Na 3 keer uitstel door Corona staat het er eindelijk op. Het is geworden zoals ik in gedachten had en door Tessa tot een mooi ontwerp gemaakt. De tattoo bestaat uit 2 sterrenbeelden (vis & ram) in 1 ontwerp die voor mij een emotionele betekenis heeft. Fijne en mooie studio, ben benieuwd straks als de nieuwe locatie open gaat Groet Erik
Deidre uit Zoetermeer
Onwijs blij met de tattoo ter herinering aan mijn vader!! Goed meegedacht van Mike qua locatie en uiteindelijke ontwerp van de tattoo! Fijne en relaxte studio met topteam ( meerdere tattoos al door jullie gezet ) Mike bedankt... Gr Deidre en Marc
Chiara uit Hazerswoude-Dorp
Vandaag mijn eerst tattoo laten zetten bij Mike, vanaf de intake werd er goed geluisterd naar wat mijn ideeën waren en hoe ik het voor me zag. Uit mijn ideeën is een super mooi en fijn ontwerp gekomen en staat nu echt als een kunstwerk er op. Ik ben er super blij mee en zou het iedereen ook aanraden!
Ferry uit Rotterdam
Ontzettend blij met mijn nieuwe tattoo. Mijn beide tat's zijn gezet door Erwin en zowel het design als de totale beleving waren super. Iedereen bij studio44tattoos is ontzettend vriendelijk, professioneel en gastvrij. Vanaf het maken van een afspraak tot nazorg en alles daartussen, studio44tattoos is een enorme aanrader!
Loike uit Den Haag
Super blij met mijn nieuwe tattoo gezet door Mike! Ben heel erg tevreden en zal voor mijn volgende tattoo’s hier zeker terugkomen.
Jennifer uit Zoetermeer
Vandaag bij Mike mijn tatto laten zetten. Erg vriendelijk voelde me meteen op me gemak. Hele fijne mensen en ben erg blij met me tatto heel mooi en verfijnd. En kom zeker nog eens terug!!
Peggy uit LEIDERDORP
Een fijn vriendelijke ontvangst. Bij de intake luisterden ze goed naar je verhaal en je wensen wat resulteerde in een mooie schets. Precies zoals ik het in me hoofd had. Het was een mooie ervaring en een super gezellige dag bij een team met professionele tatoeëerders. Er heerst vooral een ontspannen sfeer met hier en daar humor. Wil je een mooi uniek levens echt tatoeage die goed gezet wordt dan raad ik hun zeker aan. Ieder heeft zijn /haar eigen talenten dus kijk in hun biografie. Bedankt Bradley dat je mijn wens werkelijk heb gemaakt!
Annikka uit Zoetermeer
Een hele fijne ervaring gehad bij het zetten van m’n eerste tattoo! Mike heeft een prachtige lijn tattoo gezet. Zeker een aanrader!
Jaleesa uit Pijnacker
Gister bij Tessa een tattoo van mijn hondje laten zetten, super blij mee! Heel netjes en hygiënisch gewerkt.
Miranda uit Zoetermeer
Super gezellige studio waar jj meteen welkom voelt. Met veel geduld en precisie is mijn kleine kunstwerk gezet! Bedankt hiervoor toppers 🙏🏼
Cindy Spinders uit Zoetermeer
12 maart samen met mijn zusje een kleine zussentattoo laten zetten. Wij zijn er heel erg blij mee. Bedankt Mike voor het meedenken. Is de 2de tattoo die Mike heeft gezet bij mij.
Natasha uit Voorschoten
Blij met mijn cover tattoo! Super mooi gezet door Mike!
Jenna Mendes uit Zoetermeer
Mike heeft bij mij een super mooie tattoo gezet! Mega blij mee! Er komt zeker nog een tattoo bij.
Cynthia W. uit Zoetermeer
Wij hebben vandaag allebei een tattoo laten zetten, voorzien van elkaars naam, om onze liefde te "vereeuwigen". We zijn súper trots, heel blij en dus dik tevreden met het resultaat!! De sfeer in Studio 44 is erg gezellig en heerlijk informeel!! Bedankt voor de leuke, fijne ervaring. Jullie zijn stuk voor stuk kanjers!! Lieve groetjes, Dick en Cynthia
Saskia uit Capelle aan den IJssel
Onwijs blij met mn hertenhoofd ter herinnering aan mijn tijd in Schotland ❤ heel erg bedankt voor de mooie tattoo en voor de steun eromheen!
Brit Rosenthal uit Zoetermeer
Wat een knap staaltje kunst heeft Bradley weer geflikt! Zo blij met mijn cover. Van een mini tijger naar een volwassen tijgertattoo. Dank weer!!
Jerr uit Zoetermeer
Een bijna levensechte leeuw op me arm getatoeëerd door Bradley. Wees bij hem wil je een stoer beest getatoeëerd hebben, en in de tussentijd vermaakt worden met klassieke Bradley-entertainment😉. Aanrader!
Gio uit Zoetermeer
Getatoeëerd door Bradley voor de 2e keer en wat heeft die weer een kunstwerk ervan gemaakt op naar de volgende afspraak
Cindy uit Gelderswoude
Zoals altijd weer superblij met mijn nieuwste kunstwerkje. Dit keer voor het eerst in kleur, ook daar is Erwin een meester in. Mijn ijsvogeltje lijkt zo weg te kunnen vliegen, superrealistisch en de kleuren zijn perfect. Erwin bedankt weer, het was weer onwijs gezellig! Hoop jullie gauw weer te zien toppers!
Daisy uit Zoetermeer
Ik ben erg goed geholpen. Mijn piercings zijn niet alleen goed gezet maar de sfeer was ook erg fijn!
Dini uit Zoetermeer
Wederom ben ik weer super tevreden en de volgende gaat er ook zeker komen.
Pancra uit Voorschoten
Tessa heel veel dank voor mijn unieke ontwerp en tatoeage. Ben erg heel erg blij mee. Was best zenuwachtig maar werd gelijk op mijn gemak gesteld. Dank voor alle goede zorgen.
Steve uit Zoetermeer
Studio44tattoos investeert in een sterk en hecht team, daardoor heb je ook het gevoel dat jij bij een familie binnenwandeld. De zaak is superleuk ingericht (rockscene en comics) persoonlijk ben ik getatoeëerd door Erwin waarbij ik tijdens 3 lange sessies geen moment mij hebt verveeld en tevens goede gesprekken kunnen voeren. Even kort samengevat heb je een interesse in een tattookunstwerk of piercing raad ik het ten zeerste aan
Koen uit Alphen aan den Rijn
Super service, en overall een hele fijne ervaring. Ik raad iedereen deze studio aan! Thanks Brad!
Fred uit Zoetermeer
Vanaf begin tot het eind geweldig geholpen. Een oude tatoeage laten coveren en echt heel blij met het eindresultaat. Heel gastvriendelijk en professioneel. Dank jullie wel.
Cherelle uit Zoetermeer
Heb weer een prachtige tatoeage bij Tessa laten zetten. Service, kwaliteit en heel wat gezelligheid vind je hier!
Anniek uit Bodegraven
Een hele fijne ervaring was dit met prachtig resultaat! Goede sfeer, ik was heel zenuwachtig maar snel op mijn gemak. Bedankt Tessa!
Britt
Ontzettend blij met mijn twee tattoos! Het was een positieve ervaring. Er wordt naar je geluisterd, ze zijn professioneel en daarnaast was het ook nog gezellig! Bedankt Tessa! :-)
Ivonne uit BODEGRAVEN
Gisteren tattoo laten zetten door Tessa. Helemaal blij mee!!!!! Was gezellig, professioneel en het resultaat is fantastisch!!!
Inge
4-12-2020 mocht ik eindelijk mijn tattoo laten zaten. Ben er heel blij mee. Bedankt Tessa voor je mooie ontwerp. Hij kon niet beter worden.
Hans van Offeren uit Zoetermeer
Vorige week weer een cadeautje laten zetten bij Mike. Werk van professionals in een zeer prettige sfeer doet de kleine pijntjes gauw vergeten. Top!!!
Lisanne uit Zoetermeer
3 jaar geleden een tattoo laten zetten. Nu uit laten bereiden! Met dank aan het bedenken door Tessa is het geworden zoals ik wilde! Zo blij mee :-)! Topper!
Jilka uit Zoetermeer
Wat een fijne ervaring weer bij jullie op 'de stoel' te zitten. Jullie hebben een toffe studio met een hele fijne sfeer. Tessa heeft een briljant ontwerp voor me gemaakt die precies voldeed aan mijn verwachtingen. En ze flikt het ook nog om het ontwerp net zo briljant op mijn arm te zetten! Dank daarvoor! 😁🙏🏻
Jeffrey uit Zoetermeer
Bradley, super bedankt voor een prachtige tattoo! Je bent denk ik behoorlijk wat tijd kwijt geweest aan mijn design (en re-design :P) maar je was altijd super kwaliteitsgericht en meedenkend tijdens dat proces. Tijdens het zetten (7uutjes lang) heb ik me geen moment verveeld. Prachtig om te zien hoe de stencil op mijn arm langzaam (en toch redelijk vlot) naar kunstwerk omgetoverd werd. Ik ben super blij met het resultaat!
Dini uit Zoetermeer
Wij zijn heel tevreden met het resultaat. Ik had mijn man verrast en ze hebben mij daaebij goed geholpen. Ik heb gelijk een afspraak voor mijzelf gemaakt.Leuk,gezellig en professioneel team!
Annemiek Gerrits uit Voorburg
Na lang nadenken een herinnering aan mijn overleden moeder laten zetten. De intake en de uitvoering door Mike waren zeer professioneel met een flinke dosis humor. Het werd een zit van 4 uur met een lach en een traan. Alle lof voor de hele ervaring.
Ronald Groeneweg uit Leidschendam
Ik ben erg blij met de tattoo die Erwin heeft gezet. Na een gezellig en goed verlopen intake gesprek met Erwin een afspraak gemaakt om de tattoo te zetten, hierbij is voor mij een droom uitgekomen.
Ellen vd Meer uit Hazerswoude-Rijndijk
Ik ben ontzettend blij met de 2 tattoos die ik bij jullie door Mike hebben laten zetten! Prachtig gedaan en erg fijn hoe alles verliep. De intake is erg prettig. Ik kom graag weer eens terug :)
Naomi uit Zoetermeer
Ben zeer tevreden met het resultaat en ben fijn geholpen
Misha uit zoetermeer
Bedankt voor wederom een kunstwerk! Erwin het was weer gezellig
Diana uit Berkel en Rodenrijs
Heb 35 november een prachtig enkelbandje laten door Tessa. Super gedaan ben er hartstikke blij mee👍👍👍👍
Annelies uit PIJNACKER
Mijn tattoo is weer heel mooi geworden! 👍
Marcel
Nieuwe tattoo ziet er weer fantastisch uit. Bedankt Tessa!
Carin uit Dordrecht
Op vrijdag 27-11-‘20 bij studio 44 tattoos door m’n nichtje Tessa mijn 2de prachtige tattoo laten zetten, van 3 Melati bloemen. Hij is heel erg mooi geworden, ben er superblij mee! Mijn 1ste tattoo is ook door Tessa gezet!! Dank je wel Tessa, je hebt weer prachtwerkje van gemaakt, ik krijg er alleen maar positive reacties op! 👍 Groetjes van een supertrotse tante!
Irma uit Den Haag
Hoi toppers! 25 november voor de 2e x een tattoo laten zetten bij jullie beide keren bij Mike. Ben weer zo blij met.mijn mooie kunstwerkje 🥰 Altijd super gezellig bij jullie een echt huiskamer gevoel. Iedereen altijd zo spontaan echt een familie sfeer. Stuk voor stuk echt artiesten die bij jullie werken en voor iedereen aan te raden👍 Veel liefs Irma la fontaine
Mart uit zoetermeer
De relaxe sfeer, de humor, het serieuze en professionele werk, de kwaliteit en oog voor detail, het samen tot een mooie tatoeage komen in een hygiënische en prettige omgeving. Dit heeft er voor gezorgd dat het bij mij niet bij 1 tatoeage is gebleven. Tony heeft deze allemaal gezet en hierbij wil ik hem daarvoor wederom bedanken. Maar ook de interesse en het meedenken van de overige teamleden geeft echt vertrouwen en de beste resultaten. Het zal voor mij niet de laatste zijn ;-)
Esra uit Zoetermeer
Mike heeft mijn eerste tattoo gezet. Ik ben zeer tevreden hoe het proces is gegaan. De intake is heel fijn geweest, zo heb ik kunnen aangeven hoe ik het exact wilde hebben. Mike heeft goed naar mijn wensen geluisterd, uiteindelijk heb ik voor zijn design gekozen. Zijn design was precies zoals ik het wilde! Het team is vriendelijk en professioneel!
YvdB uit Zoetermeer
Super blij met mijn tekst. Het was niet eenvoudig wat ik wilde maar het is Mike toch gelukt er iets moois van te maken 😍
Michael Pors uit Zoetermeer
Na al eerder mooie tattoos door Tony en Erwin gezet te laten hebben, ben ik afgelopen week bij Bradley geweest. Ik ben echt enorm blij met het resutaat! Sowieso is het team erg professioneel en er hangt altijd een goede sfeer!
Marianne uit Zoetermeer
Super mooie tattoo. Prachtige details. Hij is gezet door Mike, voor mij de detail- koning!
Laurence uit Waddinxveen
Gistermiddag voor de derde keer een tattoo laten zetten door Mike. Megablij mee en Mike is zo goed in details en maakt er altijd weer een kunstwerkje van. Dankjewel!
Bianca uit Zoetermeer
Studio44 is een hele fijne professionele tattooshop. Er is een hele fijne sfeer in de studio, ze zijn vriendelijk en behulpzaam. Super blij met mijn tattoo gezet door Mike. Vond het super fijn dat we samen tot een een mooie tattoo zijn gekomen, waarbij echt geluisterd werd en hij nu nog mooier is als dat ik ooit had durven hopen. Ik kom zeker terug en raad iedereen studio44 aan!
Ellen uit Zoetermeer
Afgelopen donderdag mijn eerste tattoo laten zetten door Mike. Super blij met het resultaat en ook de sfeer in de zaak is top. Je wordt erg goed geholpen.
Wilma Poelwijk uit Ter aar
Samen met mijn dochter onze eerste tattoo laten zetten door Tessa ! Meer dan gelukt,heel blij mee !👍
Kenneth uit Zoetermeer
Ben blij met me tattoo van me hond. Me hond Gizmo is zo goed gelukt. Dit had ik niet gedroomd. Je ziet geen verschil tussen foto en tattoo.ik werd van me tattoo beetje emo. Me hond betekend zoveel voor me. En dat de tattoo echt mijn hond is. Mega happy. Getatoeëerd door Erwin ,bedankt👊✌
Jeromay uit Zoetermeer
Afgelopen vrijdag opnieuw met een schitterend kunstwerk de studio verlaten! Erwin - artist van het hoogste niveau - super bedankt weer! En zeker tot een volgende keer.
Wesley Drabbe uit Waddinxveen
Studio 44 heeft mij tot 2 keer toe met een zeer tevreden gevoel naar huis gestuurd. Er wordt super netjes en secuur gewerkt en het personeel is uiterst vriendelijk.
Nikki
Super blij met mijn eerste tatoeage die door Tessa is gezet, snel geholpen en een leuk team!
Elise uit ZOETERMEER
Super blij met alweer mijn 3e tattoo die geplaatst is bij studio44tattoos. Nu door Mike en hij heeft mij super goed behandeld en de tattoo is nog mooier uitgekomen dan ik van tevoren had verwacht! Ik zie er echt mijn kleine jongen is en dat maakt het super speciaal voor mij.
Michelle Ottenhof uit Zoetermeer
Van de week mijn eerste tatoeage laten zetten door Tessa en zo blij mee. Mocht ik er nog één willen laten zetten kom ik hier zeker terug. De relaxte sfeer was gewoon gezellig, heel prettig!! Ze stellen je erg op je gemak. Bedankt en misschien tot de volgende keer.
Robert Nijeboer uit Zoetermeer
Jullie zijn geweldig! Bradley, hartelijk bedankt voor de onwijs gave tattoo. Geen andere studio voor mij.
Sven Geverink uit Waddinxveen
3 sessies bij grootmeester Erwin voor een geweldige Full Color Venom tattoo. Vanaf het begin kreeg ik goed advies en hij stelde de juiste vragen waardoor ik wist dat ik aan het juiste adress was. Van te voren een inspiratie/voorbeeld tekening ingeleverd die al erg goed was. Maar Erwin wist er nog genoeg aan te verbeteren! De sessies zelf zijn ook erg relax verlopen. In de Shop hangt een goede sfeer en Erwin is een goeie gesprekspartner met een brede kennis van zaken. Dus geen awkward silence momenten. Ik weet waar ik heen ga voor mijn volgende tattoo!
romy uit zoetermeer
super leuk team! hele gezellige sfeer! en top adviezen! ben er super blij mee en er werd goed rekening gehouden met mij.. werd een beetje naar (eigen schuld) mocht gelijk gaan liggen en weer verder super fijne service!
Huub Walraven uit Den Haag
Hoi Studio44tattoos, Het was voor miij een bijzonder moment van het plaatsen van de tattoo. Bradley heeft goed mee gedacht hoe ik het in gedachte wilde hebben. Jullie zijn een aanrader, zeker voor personen die een tattoo willen zetten. Gr Huub
Brian uit Zoetermeer
Super tevreden met mijn sleeve. Erwin was dan voor mij de persoon die dit speciale hoofdstuk mocht afsluiten. Keiharde skills in combinatie met de persoonlijke touch gaven mij t vertrouwen. Ik kom hier zeker terug. Goede vibe en gezellig team P.s. ze draaien top muziek!!!
Samantha uit Zoetermeer
2 november heb ik een mooi tatoeage gezet door tessa. Ik ben erg blij met de tatoeage en 8 januari 2021 zet een tweede sessie 😊 dan is me hele mooie tatoeage af😁 bedankt voor de gast vrijheid. Ben erg blij mee Groetjes samantha de boer
Marin uit Soest
Vorige week heb ik voor de eerste keer een tatoeage laten zetten. Dank je wel Tessa, ik ben superblij met mijn mooie tinkerbell enkelbandje. Wat een relaxte sfeer en gezelligheid. Stella, ik vond het onwijs leuk om je na bijna 20 jaar weer te zien! Liefs uit Soest....
Andrea uit Leiden
Heerlijk ontspannen sfeer heb me goed vermaakt. Tessa heeft een prachtig ontwerp gemaakt precies waar ik naar vroeg. Ik kom zo wie zo terug voor de rest van de sleeve. Zal niet al te lang duren. Dank je wel Tessa. Tot de volgende keer.
Mirthe De Graaf uit Zoetermeer
Ik heb 4 kleine tatoeages door Mike laten zetten en ben erg tevreden over het resultaat! Van de planning door Stella, tot de intake en het zetten van de tatoeage - alles verloopt op prettige en professionele wijze. In de studio hangt een gezellige en gastvrije sfeer. Ik raad de studio van harte aan en kom zeker nog eens terug!
chimene de koning uit Leiderdorp
ik heb mijn tatoeage laten zetten bij Mike, ik ben er echt blij mee, het was mijn eerste tatoeage en het was erg chill en een goede vibe, bedankt Mike, ik kom zeker terug voor mijn volgende tattoo.
Joyce uit Zoetermeer
Mijn eerste tattoo is super. Bedankt Mike, voor je mooie ontwerp en je fijne manier van werken. Erg relaxed. Een prettige plek en een gezellige sfeer, het was een toffe ervaring!
Mariska Van dijk uit Zoetermeer
Wat een fijne mensen en een goede service! Ik heb mijn eerste tatoeage bij jullie mogen laten zetten en ben er superblij mee. Mocht ik toe zijn aan een volgende tatoeage kom ik zeker bij jullie terug.
Colin uit Alphen aan den Rijn
Vorige week mijn eerste tatoeage door Mike laten zetten. Goede service en kwaliteit, ben erg tevreden. Zeker niet de laatste die ik heb laten zetten!
Ingrid uit Zoetermeer
Mooie tatoeage laten zetten door Tessa,heel professioneel en strak gezet. Kom snel weer terug Bedankt tessa
Rob vd Wolf uit Zoetermeer
Erwin heeft zich weer overtroffen, top werk deze stier. Altijd leuk om in deze laagdrempelige studio te zijn voor een mooie tattoo. Ook de rest van de artiesten hebben een mooie portofolio. Absoluut een aanrader om hier aan een tattoo te beginnen! Keep up the good work 🤙
Stephan Nijst uit Oosterhout
Super professioneel, hygiënisch en vakwerk
Charlotte Elstak uit 's-Gravenzande
Ik was altijd "tegen" tatoeages, maar door een onverwachte gebeurtenis in mijn leven wilde ik een blijvende herinnering aan mijn dierbare hebben en na lang zoeken en twijfelen kwam ik bij studio44tattoos terecht. Erwin heeft in overleg met mij een masterpiece neergezet. Het is mijn eerste tatoeage die zoveel impact op mij heeft gehad dat ik alleen maar "voor" tattoos ben. Superblij en supermooi.
Rishona uit Zoetermeer
Geweldige studio met hele goeie artiesten. Al verschillende tattoos laten zetten bij Tony en dat zullen er zeker nog meer worden. Word er altijd top geholpen. De tattoo die ik van de week heb laten zetten ziet er ook weer geweldig uit!
Paul van dam uit 'S-GRAVENHAGE
Ik ben nog niet klaar met mijn tattoo project maar tot nu toe ben ik heel tevreden en blij met tony,professioneel en gezellige sfeer.
Fenneke uit Den haag
2 piercings in mijn oor laten zetten door Stephanie! Heel blij mee.
Luke uit Zoetermeer
Afgelopen periode ben ik door Erwin, Tessa en Mike getatoeëerd. Heel erg bedankt voor de prachtige plakplaatjes, ben er super blij mee.
Marion uit Zoetermeer
Vandaag is mijn pols voorzien van een meesterwerk door Mike. En ik ben er erg blij mee! Wat een vakwerk. Mike het is geworden wat ik gehoopt had! Bedankt voor de gastvrijheid en relaxte sfeer jullie zijn een goed team samen.
Gayrlan uit Alphen aan den Rijn
Vandaag heeft Mike de naam van mijn dochter met een kroontje, op mijn been gezet. Ik ben super blij met het resultaat.
Dylan uit Zoetermeer
Momenteel bezig met een volledige sleeve. Een project waarbij ik maandelijks 1 sessie heb. In totaal gaat het project ruim een half jaar duren. Inmiddels heb ik 3 sessies erop zitten en de bovenarm is bijna klaar. Mijn keuze is gevallen op Bradley’s portfolio. Zijn manier van tekenen en de details spraken mij aan. Ik had aanvankelijk een afspraak gemaakt voor een Intake. Ik kwam langs en Bradley nam de tijd om met mij te bespreken wat ik graag wil. We gingen samen op zoek naar ideeën. Zoals afgesproken werd er 3 dagen voor de eerste sessie het ontwerp per mail toegezonden. Erg fijn! De communicatie verloopt goed en ik ben erg tevreden over de klantvriendelijkheid en resultaat van de tattoo zelf.
Annelou uit Zoetermeer
Gisteren bij Tony geweest, ik ben superblij met het resultaat. Mijn tattoo is zo gedetailleerd op mijn been gezet, echt geweldig. De sfeer bij jullie is hartstikke leuk, en iedereen is aardig. Ik zal een ieder die een tattoo wil aanraden om dat bij Studio 44 te doen. Tony bedankt, wij vonden het een hele leuke ervaring.
Petra uit Alphen aan den Rijn
Gisteren voor tweede keer bij Tessa geweest en super happy met resultaat. Beide keren top advies. Ideeën die uitgewerkt zijn tot afbeeldingen die ik helemaal bij mij passen. De vriendelijke en gastvrije ontvangst. Echt een top team zijn jullie.
Marjoleine uit Zoetermeer
Gisteren bij Tessa geweest en helemaal happy met mijn unalome. De persoonlijke aandacht die geschonken wordt aan jouw wens vind ik super fijn te ervaren 🙏 Alles kan alles mag ... al is ‘t op ‘t laatste moment. De ontspannen sfeer in de shop maakt ‘t heel makkelijk om te ontspannen, wat het tatoeëren zowel voor jezelf als de ander weer heel prettig maakt!
Jimmy uit Schiedam
Vandaag bij Erwin getatoeëerd mogen worden. Wat een mooi resultaat! Zelfs mooier en gedetailleerder dan oorspronkelijk uitgetekend. Het was mijn eerste keer tatoeëren bij deze shop en heb me bij andere shops nog niet zo snel op m'n gemak doen voelen dan hier. Gezellig, gastvrij en vriendelijke mensen. Ik vind het top!
Alain uit Zoetermeer
Helemaal top! Bradley heeft een top ontwerp gemaakt naar mijn wensen en deze gezet. Het betrof een cover-up, en de plaatsing is dan van essentieel belang. Dit ging in een keer goed. Na volledige genezing is pas echt goed te zien hoe goed het “covert”, maar heb er alle vertrouwen in. De tattoo is sowieso helemaal top en super strak gezet. Ik heb bijna 6 uur gezeten, maar mij niet een keer verveeld! Super leuke gesprekken en momenten met Bradley gehad, echt een topper! Vraag’m naar zijn nieuwe kameleon 😉 De sfeer in de salon is top, iedereen aardig en behulpzaam. Mocht je twijfelen, niet doen, gewoon naar Studio 44 Tattoos gaan! Ik overweeg nu zelfs wellicht nog een tattoo te nemen, puur omdat het zo chill was.... Groeten Alain
Ivanka uit Zoetermeer
Afgelopen maandag zijn wij voor de 3e keer bij Tessa geweest. We mogen weer genieten van een mooi kunstwerk op onze armen! We zijn er super blij mee. Ga vooral zo door!!
Richard De Vries uit Zoetermeer
Vriendelijk en gastvrij personeel. Bradley heeft mij en mijn vriendin naar zeer tevredenheid getatoeëerd. We komen zeker nog een keer terug.
Inge uit Zoetermeer
Super blij met onze zussen tatoo Gezet door Mike In een gezellige sfeer
Boy Lucas uit Hazerswoude-Rijndijk
Als eerste tattoo gelijk de zijkant van m’n borst laten beplakken! Ga er maar aan staan, 2 oktober de intake gedaan en 7 oktober gelijk aan de slag! Ik ben er super tevreden over! Hoe de hele dag gelopen is, de sfeer en de service van Mike! Echt een aanrader
Egon uit Leiderdorp
Zeer goed begeleid, voor mij 1ste keer dus best spannend. Door Mike goed voorgelicht en ook tijdens het zetten zeer aangenaam ervaren. Ik adviseer Studio44tattoos zeer zeker. Laagdrempelig, heel professioneel en vriendelijk team.
L.L. van Dalsen uit Rotterdam
Voor de 5e keer een tattoo laten zetten. Dit keer door Tessa, maar het maakt niet uit door wie het gedaan word ze hebben allemaal hun specialiteit en klasse Ze zijn netjes, gezellig en gewoon goed, vertel ook altijd trots wie mijn Tattoos gemaakt hebben.
Kirsten Vis uit Zoeterwoude
Na 10 jaar dan eindelijk op de bank bij Tessa om m'n tattoo te laten zetten. Een afsluiting van mn ziekte,kracht om verder te gaan,een nieuw begin en ik wilde m'n kinderen erin verwerkt. Met hulp van collega en uiteraard de lieve mensen van studiostudio44tattoos heb ik nu een tattoo waar ik suuuuper blij mee ben.Ik loop rechtop.. TROTS. Thanks en tot een volgend x. (Want die komt er zeker..TOP TENT)
Christian Angeles uit Zoetermeer
Vorige week heeft Mike van Studio 44 mijn bestaande tatoeage afgemaakt. De namen van mijn pasgeboren dochter bij de rest van de namen van mijn kids rondom een pentagram. Was best lastig, maar het resultaat mag er wezen! Van start tot eind heeft Mike mij écht goed geholpen. Nogmaals dank Studio 44, voor jullie warme contact en tot snel:-)
Marcel uit Zoetermeer
Ontzettend blij met mijn Tattoo gezet door Brad, kan ook niet anders want ben altijd erg tevreden met Studio44tattoos. Aanstaande woensdag de volgende door Tessa! Net het ontwerp ontvangen, "out of the box" denken kunnen ze hier wel! Goede ideeën.
Sonja uit Zoetermeer
Ben erg blij met de Dragon Fly tatoeage. Goed gedaan Bradley
Ciska Jautze uit Zoetermeer
Super blij met mijn tattoeage welke gezet is door Mike, een veertje op mijn pols/onderarm. Altijd een warm welkom, door een leuk team bij studio44 tattoos.
Britney van Raam uit Zoetermeer
Sleeve getatoeëerd door Bradley! mooi werk zoals altijd! Leuke en gezellige sfeer als je er bent! ik voelde me hier zeker om mijn gemak met deze te gekke mensen!
Peter Kuiper uit Zoetermeer
Ben heel blij met mijn tattoo gezet door Tessa, vingerafdruk met vlinder is echt heel mooi geworden, alleen maar positieve reacties. Vanaf de intake tot en met het zetten geeft het hele team je een goed gevoel, mijn dank hiervoor, kom zeker weer langs voor een nieuwe tattoo
Cindy uit Zoetermeer
Helemaal blij met mijn tatoeage op mijn arm. Met de tekst " Whatever happens, i'll just keep moving forward " Super mooi en strak gezet door Mike. Van intake tot het zetten perfect en vriendelijk geholpen. Voelde mij op mijn gemak. Mocht er nog een tatoeage komen, ga ik zeker weer terug.
Jim Woutersen uit Zoetermeer
Ik ben super tevreden met alles en de service je voelt je gelijk op je gemak bij binnenkomst en ze zijn echt super goed in alle stijlen, het is zeker een aam
Beatrix Louiza uit Zoetermeer
Ben super blij met mijn tatoo. Goed werk Bradley
Nicole uit Zoetermeer
Super blij met mijn tattoo gezet door Mike. Dank jullie wel Studio44tattoos .
Martijn
Een aantal jaar geleden had ik een sleeve laten maken; helaas niet bij Studio44 (dom, dom, dom). Maar over een plaat/ design was ik niet heel tevreden. Deze plaat zat op een moeilijke locatie, namelijk onderarm/ bovenarm (incl elleboog/ scharniergewricht). Ben bij Erwin terecht gekomen, en die durfde het wel aan om, na een aantal laser sessies (lichter maken) een cover-up te maken. Na de laser sessies weer een keer langs gegaan en mijn wensen kenbaar gemaakt. Denkt goed met je mee en heeft een eerlijke, oprechte mening over wat haalbaar is en wat niet. Kennissen die verstand hebben van tatoeëren gaven te kennen dat het een zeer moeilijke opgave zou worden. Alleen een goede artiest kan wellicht iets met die tattoo van mij werd gezegd. Ook de locatie, achter onder en bovenarm is erg lastig. Op de desbetreffende dag hadden we erg leuk contact. De tijd vloog voorbij En het eindresultaat was echt verbluffend
Maureen uit Zoetermeer
Super mooie tattoo laten zetten. Bij de intake dacht Mike heel erg mee en begreep precies wat ik bedoelde. Had dus alle vertrouwen in het ontwerp en dat is nog mooier geworden dan de verwachting echt super gedaan. Aanrader voor iedereen die iets moois wil.
Mariska uit ZOETERMEER
Op 15 september mijn allereerste samen met mijn zoon tattoo laten zetten door Mike super blij.
Danny uit Zoetermeer
Ik ben voor de 2de keer bij Studio44Tattoos geweest. Wat een vakwerk is er wederom geleverd door Tessa. Mijn ontwerp en tattoo werden nog mooier als ik zelf in gedachte had! Allemaal vriendelijk personeel die de tijd voor je nemen en interesse tonen. Stella, bedankt voor je tijd en gezellige gesprekken. Jullie hebben een geweldig team!!
Anja uit Zoetermeer
Ik ben super blij met de 2 tattoos die Tessa bij mij heeft gezet! Tattoos die voor mij een speciale betekenis hebben. Ik voelde me heel erg op mijn gemak. De sfeer bij jullie is helemaal super. Gewoon een feestje om bij jullie te zijn. Morgen mag ik weer! Jullie zijn allemaal kunstenaars en stralen echt uit dat jullie liefde hebben voor het vak! Super bedankt!
Nino uit Den Haag
Geweldige zaak dit. Ik persoonlijk vond het fijn om daar een par tattoos te laten zetten. Ik raadt het je aan om een keer langs te gaan :)
Franka Janssen uit Zoetermeer
Erwin, jongen, woorden schieten te kort om mijn boodschap en dankbaarheid uit te spreken. Nog 1 of 2 sessies en mijn sleeve is volbracht. Ik vind hem nu al prachtig. Je bent een kunstenaar pur sang en een ongelooflijk lieve man met hart voor zijn vak en zijn klanten!
Yora uit Zoetermeer
Bradley heeft een prachtige tattoo gezet, hij oversteeg mijn verwachtingen en ik ben er geweldig blij mee!
Romeo Moella uit Zoetermeer
Eerst tattoo hier gezet bij Bradley! Onderlinge communicatie was perfect, snelle reactie's en er werd meegedacht bij het ontwerp hoe de tattoo mooier zal kunnen zijn. Dit vond ik onwijs fijn en ik kom zeker weer terug!
Karin Kiffen uit Zoetermeer
Mijn allereerste tattoo. Ik wilde naar de beste studio in deze omgeving en wist meteen waar. Studio 44. Brad heeft mijn tattoo met zoveel zorg ontworpen en gezet. Dacht mee, luisterde naar mijn wensen. Het was best een hele zit maar heb me geen seconde verveeld. En ik ben mega blij met het eindresultaat.:))
Linda uit Zoetermeer
Na een goed intakegesprek met Mike ging ik met een goed gevoel naar huis. Ik ging thuis nog even brainstormen over lettertype en vorm van de hartjes terug te laten komen wat een mooie combi moest gaan worden met de namen van mijn 2 zoons. En ja het juiste gevonden, gemaild en snel reactie terug super. 4 september was het dan zover, 2 opties qua binnenkant onderarm en niet mega groot. De onderste werd het ook met meekijken en denken van Stella. Erg blij met het resultaat fijne lijntjes met combinatie hartjes en namen. Super bedankt en erg blij mee en leuke reacties!
lesley Beijersbergen van Henegouwen uit Zoetermeer
De naam van me zoon op mijn arm laten zetten net als mijn dochter. Van hem had ik hem al maar niet zoals mijn dochter op mijn onderarm. Ben onwijs blij met het resultaat. Tessa is echt een aanrader. Lekkere sfeer, en heerlijk gelachen. Nogmaals bedankt en tot snel
Tara uit Zoetermeer
Super mooi weer geworden bedankt
Robin uit Zoetermeer
Op 25 augustus heeft Mike een tattoo bij mij gezet. Alles was goed geregeld en het eindresultaat is geweldig! Ondanks de huidige situatie wordt er genoeg tijd genomen om alles perfect te laten verlopen. Ik kom zeker nog een keer terug!
Aniet uit Bleiswijk
Mooie tattoo laten zetten door Tessa, fijn geholpen. Leuke en gezellige sfeer in de shop. Echt een aanrader. Op naar de volgende...
Kevin uit Zoetermeer
Afgelopen woensdag mijn 4de tattoo door Tessa laten zetten. Dit keer de cijfer 95, de tattoo is nog mooier geworden dan ik had verwacht! Ook netjes gedaan met de schaduwen. Bedankt!!
Chloe uit Zoetermeer
Weer een hele mooie tatoeage geworden. Ben er erg blij mee altijd een fijne en gezellige sfeer. Echt een aanrader
Karin uit Zoetermeer
Wederom weer een supermooie tattoo gezet door Tessa.
Nady uit Heemskerk
Super goed geholpen! 3 tattoages in een keer laten zetten. Ze zijn ontzettend mooi geworden! Iedereen is super aardig en je voelt je erg op je gemak. Zeker een uur rijden waard :)
Sandra neufeglise uit Zoetermeer
Ontzettend fijn geholpen, alles is mogelijk, geen vraag is te gek. Ik ben heel blij met mijn tattoo.
Mike Versteegen uit Nootdorp
Gisteren bij m'n zoon en waanzinnige mooie tattoo laten zetten bij Studio44tattoos. Wat een toppers, wat een gave inrichting, wat een heerlijke sfeer maar bovenal wat een geweldige artiesten die hun vak meer dan fantastisch uitoefenen. Meer dan tevreden 💪🏽
Tamara uit zoetermeer
Gisteren (27-08) mijn eerste Tattoo laten zetten. Ik was erg nerveus, maar iedereen was erg vriendelijk en het viel uit eindelijk ontzettend mee! Ik ben heel erg blij met het resultaat! Studio44 te zoetermeer is echt een aanrader!
rebecca hamme uit Zoetermeer
Hele fijne studio en tattoo mooi gezet!
Chanika Fiets uit Zoetermeer
26-08 een tatoeage bij Erwin gezet! En deze is echt heel sick gezet! Daardoor de volgende sessie ook alweer in de planning staan! Thanks Erwin voor de effort die je erin gestopt heb! Het is precies naar wens!
Wessel uit zoeterwoude
van de week mijn sessie hier laten doen (door mike). 2 maal een tattoo met bijzonder strakke lijnen laten zetten. Ontzettend blij met dit prachtwerk! Naast dat de tattoos bijzonder goed gelukt zijn was de sfeer gezellig en erg uitnodigend.
Femke uit Zoetermeer
Gisteren mijn lang gekoesterde tattoo laten zetten bij Mike. Het eind resultaat mag er zijn. Ik ben er heel blij mee. Bedankt voor het meedenken en het perfect zetten van mijn tattoo.
Samantha uit Zoetermeer
Vandaag mijn sleeve (gezet door Tessa) laten uitbreiden door Tessa. Zoals bij alle sessies ook vandaag weer heel gezellig, professioneel en met een super resultaat! Bedankt weer en tot de volgende tattoo.
Dascha uit Zoetermeer
Na 9 jaar was het weer eens tijd een. Ieuwe tattoo te zetten. Omdat de eerdere tattoos niet heel veel meer voorstellen dan een plakplaatje wilde ik nu ergens heen waar echte kunst wordt neergezet. Na verschillende referenties was ik zeker dat ik bij studio44zoetermeer mijn tattoo moest laten zetten. Ik wilde een tekst in dunne lijnen geschreven. Die heb ik gister dus laten zetten en die staat er echt strak op. Geen bibber, bobbeltje of wat dan ook in de lijnen. Echt de volgende tattoo laat ik zeker weer hier zetten!!!
Rho Keppel uit Zoeterwoude
Ik heb afgelopen vrijdag mijn eerste twee tattoeages laten zetten en ze zien er prachtig uit, goed oog voor detail en mooie precieze lijnen. Ik ben er zeer tevreden mee.
Mirthe uit Hengelo
Ik heb mijn eerste tattoo bij deze studio laten zetten en mijn hele ervaring is geweldig geweest. Natuurlijk was ik erg nerveus maar dat was al snel weg. De shop is schoon en heeft een leuke sfeer. Ik werd super geholpen, de artists zijn profesioneel, hebben veel ervaring en verstand van hun vak en zijn gezellig. Bradley heeft een geweldig design van een draak voor mij gemaakt. Hij heeft goed naar mijn wensen geluisterd en het design was veel mooier dan ik dacht. Bradley heeft de tattoo ook bij mij gezet en hij is er super gaaf opgekomen, tijdens de sessie was het gezellig en kon ik ondanks de pijn ook genieten van Bradleys en Tessas zangkunsten ;). Ben super blij met de tattoo die nu bijna geheeld is, Bradley is super getalenteerd. Ik zou iedereen aanraden om naar deze shop te gaan, als ik er zelf nog eentje ga zetten kom ik zeker terug!
Susan lariviere uit Zoetermeer
Afgelopen vrijdag samen met mijn vrouw een tattoo laten zetten. Al meerdere laten zetten en altijd bij ons vertrouwde adres. Het was een gezellige dag. Dankjewel studio 44 en met name Tessa! Toppers zijn jullie. Liefs Sharin en Susan. Tot snel!
Angelique A,M Martodikromo _Niewzwaag uit zoetermer
Goede service en een goede huis sfeer en hele aardige mensen.
Martine Bakkenes uit ZEIST
altijd super tevreden mijn eerste tattoo was op dcc gezet(november 2019) door Bradley die is super mooi geworden en na bijna een jaar tijd ziet die er nog steeds super uit. Me 2de 3de en 4de tattoo laten zetten door tessa super blij mee en wachtende tot die zijn genezen tot nu toe gaat de genezing best vlot en ben er again super blij me ik raad deze tattoo shop aan en tja op naar tattoo nummer 5😜
Kayleigh uit Zoetermeer
Het is altijd gezellig in de zaak, je word vriendelijk behandeld en op je gemak gesteld wanneer je zenuwachtig bent. Er word een luisterend oor geboden met eigen ideeën over de tattoo die je wilt zetten zodat er iets extra mooi’s uitkomt. Verder word er nauwkeurig en hygiënisch gewerkt. Kortom ik blijf terug komen hier en wil nergens anders meer, heel erg tevreden!
Jolanda Alblas uit Zoetermeer.
Vandaag op mijn verjaardag een tattoo laten zetten door Mike. Superblij mee en heel strak gezet!! Bedankt voor de vriendelijke ontvangst. Jullie zijn toppers.
haike en diana blom uit Zoetermeer
Vandaag met mijn schatje dezelfde tatoo laten zetten door Mike. Was voor mij mijn 1e tattoo. Mike heeft goed met ons meegedacht over de mogelijkheden van ons ontwerp. Wij zijn super tevreden over het resultaat. Nu voor eeuwig met elkaar verbonden.
Nick van der Vos uit Zoetermeer
Al meerdere malen bij bradley geweest voor een sleeve, altijd gezellig en ontspannen sfeer. Voor ieder wat wils qua ontwerpen en vaardigheden bij deze artiesten. Bedankt luitjes en ga zo door!
Reggy van Dijk uit Zoetermeer
Afgelopen vrijdag weer eens een tattoo laten zetten door Erwin. Hij heeft er al meerdere bij mij gezet en ook Tessa en Tony. Deze hadden betrekking op mijn uitzending. Dit keer is het een hele speciale geworden. Het is een realistische tattoo. Erwin bedankt hiervoor en ben er trots op.
Laura uit Voorhout
Een fijne shop met een prettige sfeer. Bradley heeft mijn design gedesigned/gezet en de het is prachtig geworden met heel veel detail. Ik wil nooit meer naar een andere shop dan hier
Dustin uit Moerkapelle
Wat een vakwerk hier! Ben bij andere shops geweest maar niemand die mijn vertrouwen zo krijgt als Studio44tattoos.. hier voel je je echt thuis en niemand (in mijn ogen) kan de kwaliteit en originaliteit evenaren. Zaken als klantcontact, engagement en afspraken nakomen is tot in de puntjes geregeld. Chapeau!! Stella, Erwin, Bradley, Tony, Tessa en Mike bedankt en keep up the good work! 👌👌
Marianne Werder uit Pijnacker
Dank je, de tattoo zijn super lief van mij (oma) en kleindochter.
Nicole uit Zoetermeer
Hele fijne ontspannen sfeer en prachtige tattoo’s, Ik kom zeker terug ❤️ Bedankt Bradley voor de supermooie leeuwin!
Kirsten uit Babberich
Pas geleden een tattoo laten zetten. Voor ons een zeer speciale moeder /zoon tattoo. Erwin wist precies te verwoorden op papier zoals wij het bedoelde. Erwin is een echte vak man en altijd even relaxed tijdens het tatoeëren. Fijne gesprekken gehad, gelachen. Wat een top team. In 1 woord, wil je een tattoo ga naar studio44tattoos je zult geen spijt krijgen. Hygiëne en vriendelijkheid staan voor op. Ontzettend bedankt Erwin & Stella voor de gastvrijheid. We komen zeker terug. Jullie zijn toppers...!! Liefs Micha & Kirsten
Ashley uit Den Haag
Iedereen bij Studio44tattoos zijn erg vriendelijk en je voelt je gelijk op je gemak en welkom bij binnenkomst. Het hele team is zorgzaam voor eigen maar ook hun collega's klanten. Ik raad ze nu ook aan bij me vrienden die op zoek zijn naar nieuwe artiesten. Ik ben zelf getatooeerd door Tessa vorige week en ik ben super blij met mijn nieuwe tatttoo. Mij zie je zeker nog wel terug !
Mitchel uit Zoetermeer
Top!!
erik uit zoetermeer
Top artiesten heel blij met het resultaat.
Stefan uit Zoetermeer
De tattoo "Kisses from the Hague" is supertof geworden. Thanx neef en vriend.
Amber uit Leiden
Ik heb bij bradley mijn onderarm laten tattoeëren, het idee wat ik liet zien bij de intake vond ik al mooi maar dankzij bradley is mijn tattoo 100keer mooier geworden. Super blij en tevreden met het resultaat en ik kan niet wachten om aan mijn bovenarm te beginnen bij jullie! Bedankt voor de mooie tattoo en de gezellige sessie’s! Hopelijk tot snel
Lisa Valk uit Den Haag
Mijn derde tattoo door Tessa laten zetten bij studio44. Alle drie echt super blij mee. Met deze vooral. Heel lief en super gedaan door Tessa. Heel erg blij met het eindresultaat! Voor de vierde zien jullie me zeker terug!
Enrico uit Stompwijk
Wat een fijne tattooshop! Vandaag mijn tatoeage door Tessa laten zetten, super resultaat! Buiten hoe fijn ik vandaag ben geholpen, mijn waarderen naar iedereen die er werkt. Hangt een hele fijne en positieve sfeer, voelde mij al heel snel op mijn gehad! Studio 44 is 100% een aanrader, het is zeker niet mijn laatste keer dat ik hier ben geweest! Hartstikke bedankt voor de goede hulp en het fantastische resultaat!
Jeroen uit Zoetermeer
Tijd geleden bij Tessa geweest en ben zeer tevreden over het resultaat. Sinds kort bij Erwin voor het meer realistischere werk. Ik ben zeer tevreden met het “eindresultaat”. Er wordt professioneel gewerkt en er wordt veel gelachen. Ik kom zeker nog terug om in de toekomst mijn sleeve helemaal af te maken.
Cindy
Zoals altijd weer superblij en tevreden met Erwins werk. Erwin je bent echt een kunstenaar met de naald en ook nog eens een heel fijn mens. Het was weer gezellig, goede gesprekken gehad en enorm gelachen, zelfs om Tony's flauwe grapjes ;) Tot snel, liefs!
Maruschka uit Rijswijk
Super leuke en mooie tattoo geworden ! Ben ook van plan om eind oktober , terug te komen om mijn andere tattoos nog mooier te laten maken . Dank je wel Bradley , zo jong en toch al een bijzonder goede kunstenaar.
Rik uit Zoetermeer
Wat een sfeer, wat een lekkere vibe, en wat voelt het prettig om in de prachtige studio 44 je te laten tatoeëren. Alle tijd om je wensen en ideeën te bespreken. Niks is te gek en altijd overleg om het mooiste resultaat neer te zetten. Wat een artiesten zijn jullie!!
Jacoline Van der wiel uit LEIDEN
Laatst wenkbrauw piercing laten zetten echt super De persoon die hem zetten straalde zoveel rust uit zat zenn op de stoel Overlegde met me en we zaten eigenlijk op de zelfde lijn Kan niet meer zeggen als toppers Een echte aanrader dus
Maurits uit Ede
Mijn vijfde tattoo door Erwin laten zetten, ik zou geen andere shop overwegen! Er heerst altijd een vrolijke en gezellige sfeer in Studio44, waardoor je je gelijk welkom voelt. Verder wordt er geduldig de tijd genomen om het ontwerp precies op de wens af te stemmen. Zo ben ik altijd heel blij met het resultaat en denk ik ondertussen alweer aan nummer zes, waarvoor ik zeker terug zal komen. Bedankt Erwin!
Lenne van der Vet uit Zoetermeer
Onlangs heb ik een tattoo laten zetten door Tessa, waar ik heel tevreden over ben! Zowel over het resultaat als het contact. Eerder ben ik getatoeëerd door Bradley en Tony en ook hier ben ik heel tevreden over! In vergelijking met andere shops waar ik ben geweest betaal ik bij Studio44tattoos een hogere prijs, maar ik merk wel dat ik daar wat voor terug krijg; er wordt met je meegedacht, het wordt eerlijk gezegd als je plan voor je tattoo niet realistisch is/mooi gaat worden en ik ben alledrie de keren blij naar huis gegaan. Oh en de shop is echt té leuk gestyled 😁 Nou allemaal hartstikke positief dus, ik kom zeker terug voor mijn volgende tattoo!
Tilly Van kleef uit Zoetermeer
Dit was mijn 2e tattoo bij Studio44. Ook de 2e is net zo mooi als de 1e. De mensen zijn zo'n warm, openmined, eerlijk en professionel. Het voelt als een warm bad waar je in stapt. Nogmaals Tessa, ik ben er zo blij mee. Bedankt.
Jaleesa uit Bergschenhoek
Vorige week voor de tweede keer bij Studio 44 geweest, bij Tessa. Niets anders dan lof. Van de perfecte, vlotte communicatie met Stella tot Tessa haar inzet en vakmanschap... twee avonden tot laat bezig geweest om het ontwerp precies zo te krijgen zoals ik wilde en het is prachtig geworden, en super gezet. Tessa neemt alle tijd om zelfs de kleinste dingetjes zo te krijgen als ik mooi vond en heeft er een waar kunstwerk van gemaakt. Ik had niet blijer kunnen zijn en krijg alleen maar positieve reacties, standaard gevolgd door de vraag: 'Waar heb je die laten zetten?' Verder ook een super sfeer, leuk team en relaxte studio. Dank Tessa en de rest van het team, en tot gauw!
Natascha Fiet uit Zoetermeer
Voor een mooie tattoo, is dit voor mij The place to be.. Ik kom al wat jaartjes bij Erwin, en hij heeft al 4 prachtige tattoos gezet. 24 juni een hele emotionele tattoo, om mijn overleden hond te herdenken, en meteen een nieuwe afspraak gemaakt, om een tattoo uit te breiden en wat andere opnieuw in te kleuren. Het is altijd gezellig, maar ook zeer professioneel. Een prachtige werkplek, en het voelt of je deel uitmaakt van een grote familie. Een aanrader als je een mooie, orginele tattoo wilt. Er wordt prima aan je wensen voldaan, en nuttig advies gegeven, er wordt ook echt tijd aan je besteed. Een topzaak.. en de enige zaak waar ik mij laat tatoeëren..❤❤❤👍👍
paul uit ZOETERMEER
Bij Erwin een full coller sleeve laten zetten.Het eind resultaat is fantastisch . Ik wil Erwin bedanken voor het mooie werk , en de gezellige gesprekken , de lange sessies gingen zo lekker snel voorbij . Ook wil ik de andere medewerkers van de shop bedanken voor de gezellige en professionele sfeer . Ik zou het zeker aanraden om naar deze shop te gaan
Ron
Bradley heeft een hele mooie tattoo bij mij gezet waar ik erg blij mee ben! Bradley, hartstikke bedankt!
Natascha Fiet uit Zoetermeer
Woensdag 24 juni, heeft Erwin een 4e tattoo gezet, en zoals altijd heeft hij weer een prachtig kunstwerk gemaakt. Een voor mij zeer emotionele tattoo, om mijn overleden hond te herdenken. Erwin heeft een 3D tattoo van de pootafdruk gemaakt, met wat tekst. Mijn volgende bezoek staat alweer gepland in juli..❤👍👍😁
Sharon uit Rijnsaterwoude
Afgelopen vrijdag mijn aller eerste tattoo laten zetten door Tessa, ben er super blij mee! Verder een leuke en relaxte sfeer ;) Dankjewel en waarschijnlijk tot de volgende keer 😊
Rolf Roggeveen uit Zoetermeer
Gisteren heeft Erwin mijn tweede tattoo gezet. Het was een erg gezellige middag, het was soms even afzien maar na een paar uur was ik de trotse eigenaar geworden van een waar kunstwerk! Ik ben u al aan het nadenken over een vervolg....... Erwin, nogmaals bedankt!!
Andre Ouwerkerk uit VLAARDINGEN
Gisteren geweest voor een cover up bij Tony, en heel blij er mee. Iedereen is heel vriendelijk en gezellig. Ga snel weer terug voor de volgende..
Fred Niesthoven uit Zoetermeer
Voor een tattoo, waar je je leven lang van geniet. Bradley je hebt bij ons een fantastische familie tattoo afgeleverd, vele malen bedankt
Henneke uit Zoetermeer
Afgelopen dinsdag is door Mike de black star gezet van het laatste album van Bowie .... Dank je Mike ! Zoals altijd was het weer opvallend hoe proffesioneel jullie bezig zijn en ondertussen er voor zorgen dat wij klanten ons op ons gemak voelen . Tot volgend jaar mensen
Deborah uit Zoetermeer
Vandaag 2x tattoos laten zetten door Tessa, Super blij mee! Nog mooier geworden dan ik gedacht had. Bedankt voor de gezelligheid & professionaliteit. Ik kom maandag gewoon weer voor nummer 3😅
Boudewijn
Op 12 juni een tattoo laten zetten ter nagedachtenis aan mijn vader. Hij is gezet door Mike. Samen het ontwerp besproken dat ik meegenomen had. Na een paar kleine aanpassingen is het resultaat op mijn onderarm gezet. Heel erg blij mee. Super gedaan Mike.
Roosanne
Gisteren een tattoo laten zetten door Mike. Eerst op intake geweest om mijn idee te bespreken, en uit te werken zodat het meer zou worden dan een voorbeeld van google. Daar is een hele mooie tattoo uitgekomen en hebben geluisterd naar elkaars ideeën, waardoor de tattoo super mooi is geworden! Ik ben er heel blij mee en het is heel mooi gezet door Mike! Ik kom hier zeker terug.
Jeanne en Paula uit Zoetermeer
Na ruim 15 jaar vriendschap hebben mijn vriendin en ik tegelijkertijd door Tessa en Mike een prachtige tattoo laten zetten. Super bedankt voor jullie invulling aan onze wensen!
Shania uit Zevenhuizen
Super blij met de tattoo! Samen met moeders en zus laten zetten. Heel mooi resultaat en het contact was heel fijn!
Jessica uit Berkel en Rodenrijs
Op korte termijn een prachtige tattoo kunnen laten zetten door Tessa. Nadat ze een vriendinnetje had getatoeëerd wist ik dat ik wel goed zat. Eerder twee door Erwin laten zetten. Elke keer weer een persoonlijk kunstwerk! ❤️
Bo-Lisa
Tessa heeft voor mij een uniek bijpassende tattoo ontworpen en vandaag gezet. Alweer m'n derde bij haar! Blij blij blij :). Zij is super goed met strakke lijnen zetten! Perfect!
John uit Zoetermeer
Vandaag tattoo laten zetten door Mike. Van intake tot exit top begeleid en een mooie, strakke tatoeage! Hartelijk dank!
Roswitha uit Zoetermeer
Super blij met mijn Tattoo. Eindelijk na iets minder dan 6 jaar, mijn kindje vereeuwigd. Mike top gedaan. Was nog even puzzelen maar super. Vrouwelijk en mooi.
Rik uit Werkhoven
Erg blij met mijn nieuwe tattoo, gezet door Tony. Heerlijk relaxed de tijd genomen en een hele fijne locatie. Ik ga zeker terugkomen voor de volgende.
Martin uit Voorschoten
Ik voel me bij jullie altijd warm ontvangen. Bradley is mijn artiest. Hij heeft een sleeve gezet op mijn linker arm. Er wordt altijd professioneel gewerkt en ze geven de juiste adviezen. Alle artiesten binnen studio44 tattoo werken samen en helpen elkaar. Top team!! Ga zo door!
Amy uit Zoetermeer
Heel blij met mijn eerste tattoo! Super mooi en strak gezet. Bij de intake voelde het al meteen goed. Snelle en persoonlijke communicatie. Er wordt schoon en hygiënisch gewerkt. Ik ben blij dat ik voor Studio44tattoos heb gekozen, een absolute aanrader!
Nina uit Zoetermeer
Gister heb ik mijn eerste tattoeage laten zetten met een vriendin. Van begin tot eind gaf de shop me een goed en vertrouwd gevoel! Mike heeft onze tattoeage gezet en we zijn zeer blij met het resultaat. Er hing een onbedwongen sfeer tijdens het tattoeëren en er werd schoon en hygienisch gewerkt. Ook werd er niets zomaar gedaan zonder het eerst te overleggen. Jullie zien mij zeker terug!
Monique uit Zoetermeer
Woensdag 10 juni een tattoo laten zetten door Tessa. Tijdens het intake gesprek al een goed gevoel duidelijke uitleg, werd naar mijn wensen geluisterd. Ontwerp snel via de mail om het te bekijken. Tijdens het zetten van de tattoo een goede sfeer. Schoon en hygienisch gewerkt Een aanrader. Super blij met het resultaat. Een pin up gezet door Tessa
Dalila Hooi uit Zoetermeer
Gister voor het eerst een tattoo laten zetten bij studio44, door Tessa. Eén van mijn geliefste persoon is door haar voor eeuwig vastgelegd! Strak en waanzinnig mooi! Ik ben er super blij mee! Vriendelijk personeel en een fijne communicatie. Enorm bedankt Tessa! Tot de volgende keer.
Domenique van Breukelen uit Zoetermeer
Bradley, you did a amazing job as usual. Heel erg blij met m'n nieuwe kunstwerk op m'n arm. Ik zie je 10 Augustus weer
Eric uit Gouda
Bradley heel erg bedankt voor het zetten van een super mooi ontwerp. Eén van mijn belangrijkste periode is door jou voor eeuwig vast gelegd. De hele studio44tattoo shop heeft een zeer sfeervolle en relaxte uitstraling waarbij je je thuis voelt. Jullie zijn toppers🤩
Kevin uit Berkel en Rodenrijs
Super geholpen en heel Mooi gezet bedankt Tony en tot een volgende
Dennis uit ZOETERMEER
Zo, na 3 lange sessies staat mijn 1e tattoo erop! Ik wist zelf al hoe deze ongeveer moest worden, en had ook wat plaatjes aangedragen. Erwin heeft hier een waanzinnig ontwerp van gemaakt en op mijn been gezet. Wat een artiest!! Een zeer professionele humorvolle kunstenaar vol van humor en met een relaxte uitstraling! De hele shop heeft een prettige sfeer en uitstraling en de muziek is altijd goed. Erwin BEDANKT!!!!!!
Tamara uit Leiden
02-06-2020 Mocht ik weer een tattoo zetten bij studio44 In Zoetermeer. Voor mij een bijzondere dag want dan is mijn vader jarig Helaas is hij er niet meer. Was voor mij niet de 1ste tattoo maar deze maakt het Helemaal compleet. Wil Bradley bedankt voor de Mooie tattoo. Studio44 jullie zijn toppers😊
Pascal Schun uit Zoetemeer
Vandaag was het dan eindelijk zover Ik was weer welkom in de studio Om de speciale tekst van mijn overleden zoon op mijn borst te zetten dit alles is dan ook gedaan door Tessa zij is op dit gebied echte een specialist. Zo super blij mee. Nogmaals mijn dank 🙏 TESSA
Marcella uit Zoetermeer
Vandaag met mijn moeder een moeder/dochter tattoo door Erwin laten zetten Helemaal top!! Zeer relaxt, met een geweldig resultaat. Op naar de volgende ;-)
Dominic uit Sassenheim
Mijn vrouw en ik hadden al eerder een fantastische tattoo van Bradley gekregen. Toen ik nog een tattoo wilde was er geen andere keuze dan Studio44 voor mij, dit keer kwam ik bij Erwin. Zoals altijd is de sfeer en de uitstraling van Studio44 geweldig, mijn intake met Erwin was heel erg fijn. Toen de dag eenmaal kwam om de tattoo te zetten, hebben we samen nog even de laatste puntjes op de i gezet. Erwin is onwijs flexibel, heeft veel leuke humor en staat open voor ideeën wat ik heel erg fijn vond en met zijn creativiteit heeft hij een geweldig ontwerp gemaakt. Tijdens alle sessies voelde ik me onwijs comfortabel en werd ik professioneel behandeld, altijd een flinke dosis gezelligheid tijdens het tatoeëren, de uren vlogen voorbij. Na flink wat tattoo uren gehad te hebben mag het eindresultaat er absoluut zijn, ik ben er onwijs blij mee! Ik zou zeker weer teruggaan voor een volgende tattoo en mijn vrouw ook, wat niet lang op zich zal laten wachten.
Team Studio44tattoos uit ZOETERMEER
Lieve klanten, we zijn weer open na een lange tijd. Natuurlijk zijn wij erg blij dat het weer mogelijk is. Wat ontzettend leuk om al die positieve en mooie berichten te lezen ! Dat doet ons goed. Heel erg bedankt. Blijf gezond! Tot ziens bij Studio44tattoos
Fred uit Gouda
Succes aanstaande maandag 11 mei hoop voor jullie dat het snel weer normaal is
Winfrey uit Woubrugge
Vorige zomer heeft mijn zoon voor het eerst papa kunnen zeggen. Dit heb ik opgenomen en laten tatoeëren door Tessa. Dit is mijn eerste tatoeage en ik ben van begin af uitstekend begeleid. En ik krijg nog steeds complimenten over mijn tatoeage.
Patrick uit Zoetermeer
Afgelopen januari laatste sessie gehad van mijn full colour tattoo. Super tevreden over het resultaat! Erwin is een super artist. Vanaf de intake tot het eind een super begeleiding gehad. De shop heeft een fijne sfeer met dank aan de team. Ik ga zeker nog eens langs komen voor een volgende tattoo.
Jeanine uit Zoetermeer
Schitterende schone studio. Mijn dochter kwam op haar 12e verjaardag voor een helix. Heel goed en lief behandeld door het professionele personeel terwijl wij geen afspraak hadden.
Thijs uit IJsselstein
Wat een waanzinnige studio is dit! Een prachtige sleeve laten zetten door Tony, een absolute koning van een tattoo artiest, daarnaast gewoon een topgast! Je voelt je bij deze studio meteen thuis. Een superleuk team, heel gastvrij, en heel gezellig. Kortom een echte aanrader!
Casper de Ridder uit Zoetermeer
Studio44 stelt wederom niet teleur! Dit keer een mooi exemplaar van Tony gekregen. Zoals altijd er is maar één shop voor mij in Zoetermeer en omstreken!
Veronique uit Zoetermeer
Voor de derde keer weer super blij met de tattoo! Alles klopt altijd bij jullie: de sfeer is goed en je voelt je echt welkom! Ook is van alles mogelijk. Speciaal bedankje voor Tessa, weer super strak gezet!
Kevin uit Zoetermeer
1 kleine tattoo en 2 keer een datum met romeinse letters laten zetten bij Tessa. Heel mooi gedaan, ben er heel erg blij mee!! Op naar de volgende tattoo :)
Naomi janszen uit Zoetermeer
Ik ben heel erg tevreden over het resultaat. Bedankt voor de mooie tattoo
Hans uit De Meern
Vandaag mijn tweede tattoo gezet. Vanwege mijn voorliefde voor wijnen ...een professionele opener. Tony, weer een fraai kunstwerk geworden. Bedankt....en wie weet😉
M&M uit Zoetermeer
Wat begon als een uitdaging voor mij en Tessa is m’n tattoo gisteren na (15u) af. En het resultaat is verblufend!!! Echt prachtig sexy. Veel werk plezier en tot snel gezellige mensen!
Eelco Dudink uit Zoetermeer
Na lang zoeken de juiste artiest gevonden voor mijn wolven familie op mijn boven arm, gezet door brad. Super gezellige sfeer,en humor. Heb erg gelachen tijdens de marteling :)...Super blij met het resultaat
Tony uit Westmaas
Een megafantastisch, mooie realistische Wolverine van m’n buddy gekregen! Wat ben ik blij en happydepeppie!
TESSA uit Schiedam
Vandaag mijn tattoo laten uitbreiden bij erwin. Was weer supergezellig en niet te vergeten superblij met het resultaat! Na wat freehand tekenen staat er nu een prachtig stuk op mijn arm! Op naar de volgende tattoo en nog meer gezelligheid!
Björn Fuchs uit De Meern
Bij Studio 44 Tattoos voelt het altijd vertrouwd en gezellig. Erwin is een meesterlijke artiest, die topkwaliteit levert. Prachtige ontwerpen, strakke tattoos en goede gesprekken; bij Studio 44 kom je nix te kort. Ik weet zeker dat er weer een volgende tattoo bij gaat komen en die gaat zeker weer uit de pen en naald van Erwin komen..!
Sierra Bremer uit Bergschenhoek
Gisteren voor het eerst een grote tattoo laten zetten door Tessa. Ontzettend blij mee! Heel mooi en netjes. Iedereen is zo vriendelijk. Leuk sfeertje en professionele mensen. Nu een nieuwe tattoo uitzoeken zodat ik weer terug kan ;P
jim uit zoetermeer
ik heb nu meerder tattoos bij Bradley laten zetten en ik kan niks meer zeggen dan dat in ontzettend blij ben met hoe ze allemaal zijn geworden !!!!
Tamara Barselaar uit Den haag
Ben vandaag door Tessa geholpen . Zij heeft mij kroon opgeknapt die door een andere studio verprutst was. Ze heeft het erg mooi gedaan . Naast de kroon heeft ze de naam en geboortedata van me dochter gezet. Ik ben in love met het stuk. Ze zijn bij tattoo44 zo lief. Volgende laat ik wederom daar zetten echt top!
Cees de Bruijn uit Woubrugge
Gisteren mijn eerste tattoo laten zetten. Communicatie met Tony perfect staat open voor je eigen ideeën stelt je op je gemak. Heel erg tevreden bedankt Tony!!!
Mau en Maan uit Den Haag
Superblij met onze partner tattoo.. dankjewel Tessa!!
JvdS uit Pijnacker
Gistere wederom een fantastische tattoo laten zetten door Tony! Tony en de rest van het team van studio 44 bedankt voor de goede zorgen. Toekomstige tattoos laat ik zeker bij Studio44Tattoos zetten!
Jan uit Zoetermeer
Afgelopen woensdag ben ik de tattoo studio binnengelopen en werd zeer gastvrij ontvangen. Nadat ik mijn wens had kenbaar gemaakt werd ik gekoppeld aan Mike. Gezamelijk hebben we aan het ontwerp gesleuteld en het een en ander is vansaag, 21 februari 2020, realiteit geworden. Stap voor stap werd uitgelegd wat er ging gebeuren en wat mij op is gevallen hoe profesdioneel er door Mike is gewerkt. Ik ben zeer content met het resultaat.
Daniëlla uit Strijen
Iets meer dan 30 uur heb ik mogen vertoeven in STUDIO 44. Iedere keer werd ik weer vol enthousiasme ontvangen door deze lieve mensen. Met verschillende wensen van mijn kant heeft Erwin er een prachtige sleeve van weten te maken waar ik SUPER blij mee ben. Ontzettend kundige mensen, stuk voor stuk! Ik moest er een uur voor rijden maar ben ontzettend blij dat ik mijn sleeve in STUDIO 44 heb laten zetten! 🤘. Fijn weekend allemaal! Liefs Daniëlla x
Rianne uit Zoetermeer
Vandaag heb ik vijf piercings in mijn oren laten zetten door Mike. Meteen bij binnenkomst werd ik hartelijk ontvangen. Ik voelde me meteen erg welkom. Ik had niet de meest uitdagende of ongebruikelijke wensen, maar 16 jaar na mijn laatste prikervaring was het toch een hele stap. Ik werd heel goed en geduldig geholpen. Er werd goed naar me geluisterd, en heel nauwkeurig gekeken naar de plaatsing. Iedereen die zijn handen vrij had bracht zijn of haar expertise in. Samen hebben we ook vast vooruit gekeken naar toekomstige oorpiercings zodat het helemaal wordt zoals ik voor ogen heb. Hoewel ik drie kwartier had uitgetrokken voor deze sessie moest ik me nog haasten om op tijd bij mijn volgende afspraak te zijn. En dat spreekt voor deze studio, tijd is helemaal geen ding. Nogmaals heel erg bedankt en tot de volgende keer!
Thomas Kievit uit Zoetermeer
Vandaag wederom een fantastische tattoo laten zetten door Tony! Tony, mijn dank is uiteraard erg groot en toekomstige tattoos laat ik zeker bij Studio44Tattoos zetten!
Danny uit Zoetermeer
Tony super bedankt !!! Ziet er weer top uit👍🏼 En was weer gezellig tot over een paar weken Weer
René Zandvliet uit BOSKOOP
Gisteren een tattoo laten zetten van mijn hond. Het was gezellig en leuk contact met Erwin, die hem zette. Het resultaat was een tattoo waar ik kippenvel van kreeg. Zoals mijn hond was, en zoals in mijn herinnering zo is hij geworden. Ook mijn vriendin was heel blij met de tattoo. Erwin heeft hem precies weergegeven in zijn ontwerp. Ik heb nu een blijvende herinnering aan mijn hond. Dank je wel voor de tattoo, het is niet in woorden uit te drukken hoe blij ik ermee ben. Mvg René
Petra uit Gouda
Hoi ik ben superblij met mijn tattoo, hij is precies zoals ik hem wilde en heel goed geholpen en ook het zetten was heel goed en professioneel en ook bijna pijnloos en gezellig gesprek gehad tijdens😊helemaal top! Jullie hebben een prachtige zaak heel veel succes verder en bedankt!😘
Jamie uit Zoetermeer
Voor de tweede keer een tattoo laten zetten bij Tessa. Dit heeft ze prachtig gedaan en ben er enorm blij mee. De sfeer in de studio is erg fijn en iedereen is vriendelijk. Ze staan goed open voor wat jij wilt. Zou nergens anders heen willen
Dylan uit Zoetermeer
Ik wilde al een langere tijd een tattoo op mijn bovenarm en na een paar weken afgewacht te hebben toch maar eens een shop zoeken die mijn idee kon uitwerken. Daarbij kwam ik uit bij studio44tattoos en had ik een intake met Bradley. Tijdens dit gesprek luisterde hij goed naar mijn ideeën en voegde hij zelf nog wat dingetjes aan. Zo kwam er uiteindelijk een onwijs gaaf ontwerp. Na een paar weken wachten mocht ik gisteren dan toch eindelijk in de stoel om deze gave ontwerp getatoeëerd te krijgen. Het duurde heel wat uurtjes maar dan heb je ook wat. Mijn tattoo is echt prachtig geworden. Ik raad iedereen deze shop aan. Goeie sfeer met hele aardige en leuke mensen die je allemaal helpen om voor jouw de perfecte tattoo te bedenken. Dit is voor mij nu de beste tattooshop waar ik ooit geweest ben.
Heidi Batens uit Zoetermeer
Super mooi ontwerp...zeer vakkundig gezet...tijd vloog voorbij door de gezelligheid van Tessa...sterk aan te bevelen😉
Mignon uit Zoetermeer
Bradley een prachtige tattoo gezet, krijg veel complimenten. Ben er erg blij mee. Volgende maand maar weer terug nog wat erbij zetten
Miranda uit Zoetermeer
Echt heel tevreden en blij met mijn nieuwe tattoo. Eerst heeft mijn dochter hier een tattoo laten zetten en nu ik. Allebei getatoeëerd door Tessa, echt een topper en een lieve gezellige meid die haar vak serieus neemt! Ik ben een heel tevreden klant en kom zeker terug!
dennis uit zoetermeer
al jaren tevreden klant en nog steeds elke keer verheug ik me weer op de afspraak
Vera uit Zoetermeer
Samen met mijn moeder heb ik dezelfde tatoeage laten zetten. Mike heeft ons fantastisch geholpen. Hij heeft echt prachtige tattoo’s gezet, hele fijne lijnen zorgen voor een mooie korenbloem. ☺️ De sfeer bij Studio 44 is ook relaxt, lekker muziekje erbij en dan voel je je al snel thuis. Dit is voor ons allebei al de tweede keer dat we hier zijn geweest. Voor ons geen andere club die op ons lijf mag tatoeëren. Groetjes Vera
Giovanni uit Zoetermeer
Zeer tevreden en kom zeker terug !!
Dennis uit Alphen een den Rijn
Dat het laten zetten van een tattoo een complete ervaring op zich is, blijkt bij Studio44. Ik kwam bij Tony voor een intake omdat ik een bestaande tattoo wou uitbreiden in polynesian stijl. Als ik zeg dat dit Tony's specialiteit is, overdrijf ik geen enkel beetje. De tijd vloog voorbij tijdens de sessies en ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe tattoo. Daarnaast ben ik er ook zeker van overtuigd dat ik voor alle toekomstige tattoos naar Studio44 ga. Tony, Erwin, Stella, ontzettend bedankt voor de gezelligheid en deflexibiliteit! Tot de volgende
John Broekhuis uit Zoetermeer
Vroeger (ongev. 1960) kreeg je op de lagere school, als je goed je best had gedaan, een 'vette 10', nu kan op sites en bij reviews maximaal 5 sterren geven. Wij, mijn vrouw en ik, geven zeker 5 x een 'vette: ☆☆☆☆☆ Wij beiden gingen voor een roos met in de bloemblaadjes de voorleters van ons en onze kinderen. Perfect ontworpen en aangebracht door Tessa in een sfeervolle ambiance, gezellig ingericht, van de behandeling hebben we genoten, onze eerste tattoo. Het resultaat zijn we erg blij mee. Hulde ook voor Erwin, hij heeft een heel goed team bekwame artiesten, PERFECT, in een heel leuk ingericht 'bedrijf. Groetjes, Jos en John.
Peter uit Dordrecht
Na jaren wikken en wegen, uit eindelijk bij studio44 terecht gekomen. Mijn idee besproken met Tony, die heeft mijn bestaande Tattoo bewerkt en er een totaal nieuw uiterlijk aan gegeven. Ben Super tevreden en raad ook iedereen aan om bij studio44 in zoetermeer langs te gaan. Tony.. nogmaals bedankt. Groet. Peter.
Niels uit ZOETERMEER
Na bijna een jaar zitten twijfelen was het zo ver, ik ga de lang gewilde tattoo laten zetten. Internet afspeuren, hoop zoeken en dan loop je ook tegen Studio44 aan online. Ben maar eens langs gegaan, eens kijken of me dat wel aan staat....... nou dat klopte, wat een geweldig en hartelijke ontvangst, warm en open. Na het intake gesprek en je wensen kenbaar gemaakt te hebben, wordt er van je idee een prachtig ontwerp gemaakt, die van mij door Erwin. Wat een kunstenaar, niet alleen met de pen op papier, maar ook in het zetten van de tattoo. Buiten dat, elke sessie weer een warm ontvangst, hartelijk personeel en oprechte interesse in het vak. Een dikke aanrader, mocht je zelf twijfelen bij het zetten van een tattoo, dan heeft Studio44 alles in huis om je te laten ervaren dat ze het geweldig doen, en een mooi product afleveren. Dank Erwin, leuk je ontmoet te hebben en je hebt er wat moois van gemaakt. Wie weet tot ziens weer... Niels
Nardi uit Alphen aan den Rijn
Op Oudjaarsdag een voor mij heel bijzondere tatoeage laten zetten door Bradley. En wat ben ik blij dat ik deze door hem heb laten zetten, wat een kunstenaar! Hij is nog mooier geworden dan ik hoopte. Het is een fijne studio met een hele relaxte sfeer. Iedereen is even aardig. Er wordt duidelijk veel aandacht besteed aan hygiëne. Ik kom hier zeker terug voor mijn volgende tatoeage!
Erwin Jutte uit Zoetermeer
Wij als gezin hebben al meerdere tattoos laten zetten bij studio44 door Erwin, Tessa en onlangs heeft Bradley bij ons alle 4 een gekko tattoo geplaatst. Wij zijn meer dan tevreden over de werken van de artiesten de laatste heeft voor ons als gezin een speciale betekenis. Wij bedanken jullie voor de mooie werken, gezelligheid en professionele begeleiding. Jullie gaan ons zeker weer zien. Erwin, Anita, Zoë, Youri.
Marjolijne uit Waddinxveen
Studio44 heeft 2 full colour tatoeages gezet op mijn bovenbenen, een vuurvogel en een draak. Bij de intake kreeg ik de tijd om uit te leggen wat ik wilde en ook waarom ik dat wilde. De vuurvogel en de draak die ik hun beschreef vertegenwoordigen mijn beide kinderen met autisme. De concepten van die tatoeages zaten al jaren in mijn hoofd, maar de details en kleuren ontbraken. Bradley en Erwin hebben met veel oog voor detail ieder een tatoeage ontworpen en gezet. In een fijne en relaxte sfeer zijn mijn ideeën, wensen en dromen tot leven gebracht. Ik ben echt onwijs blij met hun werk en krijg alleen maar complimenten over de tatoeages, vooral over de levendigheid van de kleuren en de details.
Jan uit Lansingerland
Lang heb ik rondgelopen met het idee om een tattoo te zetten. Ik wist wel wel de betekenis van de tattoo, maar niet hoe hij er precies uit moest gaan zien. In december 2019 eindelijk de stap gezet en naar Studio44 gegaan. . Ik trof Bradley die geduldig mijn verhaal aanhoorde en vervolgens mij een prachtig ontwerp aanbood. Ik wilde kleine veranderingen die moeiteloos werden ingepast. En nu heb ik een prachtige tattoo, ik ben er erg blij mee. Dank aan Bradley en ook aan de hele zaak waar je erg prettig en gastvrij wordt behandeld. Ik beveel Studio44 van harte aan. Groet, Jan
Yvonne uit Zoetermeer
Vandaag een tattoo laten zetten door Erwin Erwin heeft een super gaaf ontwerp gemaakt en helemaal naar mijn wensen De tattoo is onwijs mooi geworden, precies wat ik voor ogen had plus een beetje extra Mooie locatie, sfeervol en hygiënisch Onwijs gezellige mensen Ik ben blij Wil je wat moois... ga naar studio44tattoos 👍🏻
Jaimie Reinders uit Zoetermeer
Dit jaar een tattoo laten zetten bij studio44tattoos door Erwin. Helemaal Top! Onwijs bedankt! Tijdens het zetten was de sfeer onwijs ontspannen.De volgende tattoo zal hier ook gezet gaan worden. Ik kan studio44 bij iedereen aanraden.
Mirjam uit Oegstgeest
Dit jaar weer een aantal kunstwerken door jullie gezet; dank Erwin, Mike en Steven. Dus een berichtje van jullie vaste klant in het gastenboek werd hoog tijd ;) En dan ga ik dus weer de loftrompet steken over jullie, toppers! Onvoorstelbaar hoe jullie van een vaag idee een spot on ontwerp kunnen maken van een prachtige tattoo. Buiten kijf staat de hoge kwaliteit van zowel de shop, de hygiëne en de tatoeages zelf. De fijne sfeer, muziek en goede ( maar soms ook melige ) gespreksstof zorgt dat de tijd vliegt en het zetten van de tattoo een goede ervaring is. Making memories with you, Tot volgend jaar! Alle goeds, Mirjam
Karin van der Smeede uit Zoetermeer
Vandaag door Tessa weer een hele bijzondere tattoo laten zetten, met de vingerafdrukken van mijn ouders in een hartvorm met een mooie roos erbij, die ik van hen heb gekregen voor mijn verjaardag. Zo draag ik ze overal met me mee en heb ik een mooie herinnering aan hen. Tessa is echt een geweldige artiest en neemt de tijd voor je. Ben er zo blij mee. Dank je wel nogmaals xxx
Cindy uit Leiden
Hele lieve mensen. Bij een andere shop een piercing laten zetten. Te kort staafje ingedaan door de piercer waardoor mijn tragus helemaal opgezet was en knel zat. Ik belde studio44 op of zij mij alsjeblieft konden helpen aangezien mijn eigen piercer er niet was en ik niet langer kon wachten. Gelukkig kon ik direct terecht! Heel hygiënisch en met beleid de piercing eruit gehaald. Ook al deed de piercing zoveel pijn, van het verwisselen heb ik niet veel gevoeld. Alles ontsmet en rustig de tijd genomen om te kijken welke piercing het beste paste i.v.m de erge zwelling. Ook nog goed advies gekregen over wat ik het beste nu kon doen, aangezien mijn oor erg onstoken was. Nu na 2 weken is mijn oor weer helemaal rustig, geen ontsteking en troep meer. Ook de zwelling is weg! Heel erg bedankt voor de snelle hulp. Als ik ooit nog een piercing laat zetten, kom ik zeker bij jullie 😊 Groetjes Cindy.
Tessa Kerklaan uit Zoetermeer
Van de week de naam van mijn dochter laten tatoeëren door Tessa. Ik krijg veel complimentjes over hoe strak de kleine dunne lijntjes zijn gezet. Tessa heel erg bedankt! Groetjes Tessa
Anne-Floor uit Zevenhuizen
Vandaag mn tweede tattoo hier laten zetten, een old skool roos in kleur door Tony. Super tof resultaat, erg blij mee! Vriendelijkheid, leuk muziekje erbij en een gezellig gesprek tijdens het tatoeëren. Kom zeker nog is terug!
Debby uit Boskoop
Vandaag mijn allereerste Tattoo laten zetten bij Steven. En wat ben ik erblij mee. Vanaf het moment dat ik er voor de eerste keer binnen kwam gaf het me een goed gevoel. En nu me tattoo klaar is ben ik er helemaal blij mee!! Steven dankjewel voor deze mooie herinnering😊
Anita uit Zoetermeer
Woensdag 7 Augustus mijn Infiniti tattoo laten zetten door Tessa. Super trots en blij er mee. Bedankt voor de goede service en advies en tot gauw voor mijn tweede tattoo, die laat ik zeker door Tessa zetten.
Perry van Veen uit Alphen aan den Rijn
26 Juni een oude tattoo laten coveren.Die ik samen met mijn vrouw heb laten zetten toen we gingen trouwen,25 jaar geleden.We wilden een tattoo van Thin Lizzy laten zetten,namelijk de Black Rose.Tony was de aangewezen persoon en ik moet zeggen dat het fantastisch is gelukt.Top nogmaals bedankt.
Marsja Regenspurg uit Zoetermeer
Tessa, heel erg bedankt voor je mooi gezette tattoo, heel veel positieve reacties op gehad. Volgende keer hoef ik er niet over na te denken bij wie ik mijn tattoo zal laten zetten. Voelde me erg op m'n gemak bij jullie. Goede sfeer. En zeer goed resultaat.
Leonie uit Zoetermeer
Vandaag na 5 jaar weer terug bij studio44tattoos. Erwin heeft toen een onwijs mooie tatoeage gezet op mijn schouderblad 3 bloemen met 2 vlinders. Vandaag was het tijd dat daar een klein vlindertje bij kwam vliegen :) Tessa heeft een onwijs gekleurd vlindertje neergezet echt helemaal geweldig het gezin compleet <3 Ook heeft zij een onwijs mooie moeder/kind tatoeage op mijn pols gezet. Echt waanzinnig mooi zo onwijs blij mee!! Bij studio44tattoos ben je echt op het juiste adres voor vakwerk wauw wat zijn hun goed! Voor mooie tatoeages en gezelligheid maak een afspraak en je krijgt zeker geen spijt!
Manfred uit Den Haag
Dinsdag 23 juli ben ik bij Erwin geweest, waar hij de laatste hand legde aan mijn tattoo. Ik kan zeggen dat hij een meester is in het zetten van realistische tattoos. Hij heeft mijn grijze roodstaart papegaai op sublieme wijze full color getatoeëerd. Alle medewerkers zijn super aardig, professioneel en servicegericht. Het intakegesprek was relaxed en duidelijk. De sfeer is professioneel maar ook zeker ontspannend. Ik ben super blij en tevreden met het eindresultaat, en zou zeker een ieder die van plan is een tattoo te laten zetten, Studio 44 aanbevelen. Erwin bedankt voor de onwijs mooie en gave tattoo.
Nick uit Heerhugowaard
Voor mij geen andere Tattooshop meer. Sinds ik in 2018 Studio44Tattoos heb leren kennen op de Comic Con, voelde het erg vertrouwd. Vanaf het moment van de intake klikte het goed, waren ze eerlijk over de mogelijkheden. Vanaf de 1e sessie voelde het goed aan. Erwin was reëel met de opties en de grootte. De achtergrond heeft hij de vrije hand gekregen. Prachtig resultaat. Dikke aanrader voor iedereen die een mooie, professionele tattoo wilt laten zetten.
Hans uit DE MEERN
Het heeft 60 jaar geduurt maar afgelopen woensdag mijn (eerste) tattoo laten zetten door Tony. Wie vertrouw je dat toe, wie laat je jouw lijf voor het leven verrijken....dat was voor mij heel lang de vraag. De ervaring van anderen, de super website, het nakomen van de afspraken, de relaxte intake zonder te pushen, het goede advies op mijn wensen en de ontspannen sfeer bij studi044tattoos maakten voor mij het verschil. M'n tattoo staat..! Ben er super blij mee en trots op. Tony bedankt voor het mooie resultaat!
Joussef Overmaat uit Veenendaal
Ik ben nu 3 keer op dit adres geweest incl. intake. Ik kan oprecht melden dat ik met een oprecht gevoel ontvangen ben door stella en de rest van dit team. Met veel humor en gelijksoortige interesse ben ik bij Tony onderhanden. M'n Tattoo Project (3 kwart rechtes arm sleeve + Torso) in Maori/Polynesian Style met 3D dingetjes. Ik heb een goede vibe met Tony omdat ik gezien heb wat hij kan zetten... Mooie strakke lijnen. Ik heb inmiddels weer een nieuwe afspraak staan. Als je een top tattoo wilt laten zetten, zou ik zeker even bellen of binnen stappen. Ik kan echt zeggen dit is een betrouwbaar adres.
Maus uit Beverwijk
Geweldige site allemaal 😉complimenten
Nigel & Carlijn uit Boskoop
Beste en fijnste tattooshop die er is! De kwaliteit, nazorg en communicatie zijn erg goed en professioneel, ook zijn de mensen super tof, gezellig en down-to-earth. Daarnaast word je altijd warm ontvangen. Elke sessie die ik met deze toppers doorbreng is altijd volop genieten met leuke gesprekken en veel gelach. Ik raad deze shop altijd bij mensen aan als ik de kans krijg. Mijn vriendin en ik dragen ons Studio44 shirtje met trots! Je hebt iets opgebouwd om trots op te zijn, Erwin! Groetjes!
Cor Voets uit Rotterdam
De site ziet er super gelikt uit,en de portfolio,s van de artieste ook . Top 🤘🏻😎
John Usher uit Hilversum
Erwin, heel erg bedankt, je heb mijn maatje weer tot leven gebracht. Ik kan niks meer zeggen dan je ben echt een top gast, met super mensen en een super studio. Je heb mij zeker niet voor het laast gezien.
Martijn Roest uit Den Haag
Gister 5 uurtjes met Tessa. Was op mijn zij. Pijnlijke plek. Maar ze gaf de goede uitleg en ik raad jullie zeker deze goede studio aan. Als ik er nog een ga laten zetten weet ik al wie die mag zetten 😉
Karin Savinsky uit Zoetermeer
Ik ben al een aantal keer bij de studio geweest. Het is werkelijk een warm bad en je bent erg welkom. Iedereen is super goed die daar werkt en zeer kundig en met veel passie voor elke tattoo gezet. Ik zeg elke keer dit is mijn laatste maar het is zo gezellig 🙂 Bedankt allemaal jullie zijn top! Gr Karin
Britta uit Zoetermeer
Op 27 maart heb ik twee tatoeages laten zetten door Tessa. Ik had zelf een aantal ideeën en daar heeft Tessa hele mooie ontwerpen van gemaakt. De tatoeages zijn super mooi geworden. Zo mooi, dat ik vandaag nog een tatoeage heb laten zetten. Ook hier ben ik super blij mee. Ik kan Studio44tattoos zeker aanbevelen en als ik nog een mooie tatoeage zou willen, zou ik zeker (weer) terug gaan!
Jasper uit Krimpen aan den IJssel
Erwin, het waren weer vier gezellige sessies. En wat ben ik blij met het resultaat van m’n Japanse sleeve. Onwijs bedankt! En voor de mensen die nog twijfelen, Erwin en z’n crew zijn echt toppers!
Ilona uit Nieuwerbrug
Afgelopen periode een sleeve laten zetten door Erwin. Het betreft mijn levensverhaal wat hij ontzettend goed heeft weergegeven, echt wie ik ben! Zo mooi geworden! Studio 44 is een hele fijne shop waar je je welkom voelt. Prettige sfeer, goed contact, echte kunstenaars. Absolute aanrader! Bedankt Erwin voor de supergave tattoo en gezellige tijd!! Groetjes Ilona
Rinus uit Zoetermeer
Ik wil mijn tevredenheid over Tattoo44 graag delen. Allereerst de intake in ontspannen sfeer, maar wel heel professioneel. Een afspraak gemaakt en twee dagen boor de afspraak werd me het ontwerp toegezonden, helemaal wat ik graag wilde. Vandaag de tattoo laten zetten door Tony. Tijdens het zetten en daarna was de sfeer alweer ontspannen. De hygiëne was top, net als het vakmanschap van Tony! Ik denk dat dit Mijn laatste tattoo is, maar mocht ik er ooit nog één laten zetten, dan ga ik zeker terug! Helemaal tip!
Jaleesa uit Pijnacker
Vandaag bij Tessa een tattoo laten zetten. Zij heeft mij top geholpen en een super mooi en strakke tattoo gezet. Nogmaals bedankt!
Jolanda Noordermeer uit Monster
Vandaag 8 april een tattoo op mijn onderarm laten zetten door Tessa. Hij is super mooi geworden en ik ben er heel blij mee. Mijn eerste tattoo op mijn 55e. Ik kan iedereen Studio44Tattoos zoetermeer aanraden en Tessa heel erg bedankt
Monique uit Zoetermeer
Op 12 februari was het dan eindelijk zo ver......Erwin ging de voor mij oh zo belangrijke tattoo zetten! Ik ben super gelukkig en dankbaar voor het eind resultaat, de tattoo is zo goed geworden! Erwin is echt geweldig goed en net als ik gek op de USA wat ook genoeg gespreksstof opleverde tijdens de sessie! Mijn volgende tattoo zal ik zeker ook weer door hem laten zetten! Echt een geweldige zaak en zal deze ook zeker aanraden aan anderen!
Klaas van Egmond uit Bleiswijk
Gisteren tattoo laten zetten door steven. Mijn eerste tattoo. Bij de intake uit gelegd wat ik ongeveer wilde en daar heeft steven in eerste instantie een hele mooie schets van gemaakt. Daar naar kwam die met nog een schets die nog mooier was. Complimenten daarvoor! Hij staat er super netjes op! En kan studio44 echt aanraden. Je word er zeer goed behandeld en ze zorgen er gelijk voor dat je je thuis voelt. Bedankt daarvoor en de tattoo
Miguel Rombaut uit Boskoop
In 3 sessies mijn eerste tattoo laten zetten door Erwin ter ere van mijn dochters. Ik ben heel erg blij met het resultaat. Ik heb dit als zeer prettig ervaren. Met het ontwerp wordt goed meegedacht en pas als de klant tevreden is, wordt de tattoo geplaatst. Ik heb 3 leuke dagen gehad met leuke gesprekken. De sfeer in de shop is super en de medewerkers zijn geinteresseerd. Ik kom hier zeker nog een keer terug.
Thijs Geurts uit IJsselstein
Ongelooflijk fijne shop, waar ik waanzinnig goed ben geholpen! Tony bedankt voor de hulp, het advies, het ontwerp, en uiteraard het zetten! Ik kan studio44 iedereen aanraden, goede vibe, en een leuk team, maakt dat het gevoel meteen goed is!! Nogmaals dank!
Ella uit Den Haag
16 januari 2019 was het zover onze moeder/dochter tatoeage werd gezet door Steven. Intake, uitleg (ivm 1e x voor moeders 😉 heel goed. Met veel geduld heeft Steven onze tattoo gezet. Het resultaat is prachtig. Dank hiervoor!
Ben Broer uit Waddinxveen
vandaag een adelaar laten zetten door Bradley,heel blij met het resultaat. Is een heel gezellige ingerichte shop,kom zeker nog eens terug. Allen bedankt voor de tattoo en de gezellige dag. Groetjes Ben
Edwin uit Alphen aan den Rijn
Oudjaarsdag 3 tattoos laten zetten door Tessa. Alle 3 zeer geduldig ontworpen met heel bruikbare adviezen en hulp. Echt heel blij met het resultaat! De shop is sowieso fijn en voelt gelijk vertrouwd. Nogmaals; bedankt!
Kirsten uit Zoetermeer
De goede verhalen over Studio44 kloppen! Het contact per mail, de intake en het meedenken over het ontwerp... erg prettig en duidelijk! Vrij snel kon de afspraak ingepland worden. En afgelopen maandag was het zover! Er werd door Bradley een mooie, voor mij de eerste, tatoeage gezet. Wat hebben we gelachen met hem en ook de anderen in de zaak, bijna jammer dat hij op een gegeven moment klaar was! Bedankt voor het nemen van de tijd, het maken van de lol en bovenal de superstrakke en gave tattoo! Heel erg blij mee! En waarschijnlijk wel tot ziens! 😊 En fijne jaarwisseling, liefs Kirsten.
Karen Tolido de Blank uit Zoetermeer
Afgelopen maand 2x "gezeten" voor mijn tattoo. Ik heb het Erwin niet makkelijk gemaakt, want mijn huid reageerde niet helemaal handig, maar het eindresultaat is weer zooooo mooi!! Kwaliteit is in mijn ogen een mix van kunde, interesse en sociaal gedrag. En bij studio 44 vind je absoluut de juiste mix. Gezellige en interessante gesprekken gevoerd tijdens het zitten, medewerkers die tussendoor geïnteresseerd binnenlopen, niet alleen om te kijken hoe het werk vordert maar ook om even te vragen of het allemaal nog wel vol te houden is.... dat soort gezellige afleiding maakt de gehele ervaring extra fijn! Als ik een nieuwe tattoo wel, dan weet ik waar ik heen ga. 🙂
Vincent uit Zoetermeer
Vandaag mijn tatoeage op mijn onderarm laten zetten door Tessa. Vanaf de intake tot het zetten heel prettig, ongedwongen en professioneel begeleid en geïnformeerd. Tessa heeft mijn tattoo er superstrak opgezet, ben dan ook super tevreden over het resultaat!!
Gina uit Zoetermeer
Beste Steven, dank je wel voor de mooie tattoo die je vandaag bij mij hebt gezet. Hij is superstrak! Ik voelde me thuis in jullie studio! Dank je wel voor de service! Groetjes Gina😁😁
Stefan & Fiona uit Zoetermeer
Vorige week vrijdag de naam van onze zoon op onze arm laten tatoeëren. Heel fijn geholpen door Tessa en het resultaat is super!! De sfeer in de zaak is ook top, we voelde ons erg welkom.. ook met ons zoontje van 5 weken oud. Wij zouden hier zeker naar toe terug gaan! Tessa, nogmaals bedankt!
Tony Stark uit Gorinchem
Gister op de dutch comic Con een tattoo laten zetten door Tony. Toffe gast en superstrakke tattoo ben er super blij mee. Tnx RDJ
Jasmijn uit Zoetermeer
Vandaag heeft Tessa mij getatoeëerd. Wat een ontzettend fijne, lieve, kundige vrouw! Ik voelde me meteen op mijn gemak in de shop, en ik kreeg goed advies m.b.t. mijn tattoo. Het eindresultaat is perfect! Precies zoals ik hoopte. En toen ik er toch al was, besloot ik mede door hoe Tessa mij op mijn gemak stelde, een piercing te laten zetten! Bedankt voor alle goede zorgen vandaag. Liefs, Jasmijn
Henneke uit Zoetermeer
In de afgelopen drie maanden zijn er twee tattoo’s gezet door Erwin , zoveel mooier dan ik al in mijn hoofd had ontzettend bedankt Erwin voor de kunststukken het was het wachten meer dan waard , voor mij geen andere tattoo shop !
Rebecca uit Voorburg
Door mijn vriendin als verrassing meegenomen naar studio44 in zoetermeer. Ze had al door Tessa een ontwerp laten maken en het was een supermooi ontwerp. Er was goed geluisterd naar de wensen. Na 2,5 uur stond die er eindelijk op en hij is superstrak gezet. Het was mijn eerste tattoo maar ze hebben me erg op mijn gemak laten voelen, de sfeer is heel relaxed. Mocht ik er nog 1 laten zetten dan zou ik zeker terug gaan.👍
Petra uit Bleiswijk
Ruim 2 weken geleden bij Bradley geweest voor een tattoo op mijn pols. Al eerder was ik in de studio geweest voor een Helix Piercing en blij verrast door de fijne sfeer die er hangt. Toen besloten dat de tattoo die ik in mijn hoofd had hier gezet moest gaan worden. Mijn tattoo is bijna helemaal genezen en heel mooi. Enorm blij mee, bedankt!
Anouk uit Nieuwekerk aan den IJssel
Super goed geholpen net me derde tattoo er laten zetten en ben voor de derde x bij studio 44 geweest en zeer tevreden.👍😍
Eveline uit Zoetermeer
Studio 44 is een super fijne studio. Het ziet er tip en top uit. Iedereen is vriendelijk en ze houden van een grapje. Daar zitten is dus niet saai. 😃 Vandaag een mooie lotusbloem laten zetten door Tessa. Het resultaat is geweldig. Dank je wel Tessa!!
Jeromay uit Zoetermeer
Vanaf het eerste moment dat je bij deze schitterende studio binnenstapt krijg je al een goed gevoel. Alles is hier goed geregeld, vanaf het inplannen voor een intakegesprek, het ontvangen van het concept ontwerp en de deur uitgaan met een schitterende tattoo. Mij zien ze hier zeker terug! Erwin en de rest van de crew bedankt!
Zoë Lourier uit Boskoop
mijn eerste tatoeage laten zetten bij Tessa en ben er zo ongelofelijk blij mee 😍 zelfs mijn anti-tattoo oma vond hem mooi 😊🤘️
Patrick uit Den Haag
... Circa acht maanden geleden ging ik dus langs voor een intake voor mijn eerste tattoo! Niet iedereen heeft tenslotte de mogelijkheid om een tattoo te laten zetten door een ex classmate, die net als ik een voorliefde heeft voor de betere rock... Dat Erwin kan tatoeëren staat buiten kijf. Bij kan het niet alleen, maar hij heeft het ook verheven tot een kunstvorm. De vlinder op de hand van mijn vriendin lijkt zo weg te kunnen vliegen en op Facebook heb ik ook aardig wat kunstwerken gezien. Dat je wel even geduld moet hebben voor een creatie van deze meester spreekt voor zich en zegt iets over hoe graag men een t
Joussef C.J. Overmaat uit Veenendaal
Whoa, bijna vergeten om een stukje hier te schrijven. Ik had 5 september hierbij Studio44Tattoos ook m'n eerste afspraak staan voor het besproken project, kan ik niet anders zeggen dat ik intussen erg véél 'Props' heb gekregen voor m'n 3D Star Tattoeage met teksten die gezet zijn door Tony. Wat een toffe gast is hij! Met goede gesprekken, KISS - BBQ - Films veel humor was er een buiten gewone goeie klik (zelfde liefde voor muziek nl. KISS) samenwerking. De zes uurtjes zijn voorbij gevlogen dat ik nu alweer d'r na uitkijk voor de volgend afspraak met hem volgend jaar mei/juni 2019. Tony, Keep That Flowing!
Bastiaan uit Den Haag
Hartelijk dank Erwin voor t mooie plaatje. Superstrak gezet in Trash Polka style. Ontvangst, intake, zetten en aftercare is allemaal zeer professioneel en persoonlijk. Een hele mooie ervaring.
Chinny uit Zoetermeer
Wauw wat ben ik blij met de prachtige tatoeage die Tessa gister heeft gezet! Tessa dank je wel!!
Fred uit Zoe
Net een gesprek op niveau gevoerd met Erwin. Over muziek, geluk en het leven .Gesprek van ongeveer 6 uur. En oh ja een prachtige tattoo meegekregen. Bedankt voor vandaag. Fijne vakantie en tot later. Groet Fred Knijff.
Marco uit Zoetermeer
Vorige week mijn eerste tattoo laten zetten door Tessa. Hij is dankzij helemaal top geworden, precies zoals ik het wilde en samen bedacht hadden. Tessa stelde me meteen op mijn gemak en voor ik het wist was hij klaar. Tessa, en alle anderen van Studio44, enorm bedankt voor de mooie tattoo en de persoonlijke aandacht. Top! Marco
Cora
Vandaag mijn 1ste tattoo laten zetten door Bradley...een prachtige vlinder ben er super blij mee Je wordt goed op je gemak gesteld en verder was het een een leuke gezellige middag zo Veel liefs Cora
Dennis uit Zoetermeer
Vandaag 2 tattoos door Jarige Tony laten zetten. Wat een top tattooartiest....vakman pur sanc en veel humor! Van intake tot resultaat Superblij met alle megastrakke lijnen!
Arjan uit Zoetermeer
Vandaag geweest voor mijn aller eerste tatoo fullcolour . Vondt het enorm spannend. Had voor af al de schets (zwart/wit) gekregen en die was al ontzettend mooi dus dat beloofde wat. Erwin stelde mij helemaal op mijn gemak, met een kleine pauze en 3,5 uur verder waren we halverwege. Ik heb ongeveer 6 uur gezeten, was goed te doen. Hij is ontzettend mooi geworden precies hoe ik het in mijn hoofd had Erwin heel erg bedankt.
Michelle uit Zoetermeer
Vandaag ben ik door tessa geholpen. Wauw wat een topper en wat een fijne sfeer en collega's! Ik wil je onwijs bedanken voor mijn stoere en sexy tatoeage! Deel 1 van mijn sleeve staat erop en nu nadenkek over deel 2 die ik ook zeker weer bij tessa ga laten zetten! Jullie zijn toppers, dankjewel! Groetjes michelle
Daniëlle
Bradley, topper! Ik ben echt superblij met jouw mooie kunstwerken op mijn arm en voet! Je hebt hetgeen waar ik al zo lang over droomde waargemaakt! Bedankt voor de gezelligheid en succes met al het moois wat je nog gaat maken! Wie weet tot snel!😜😉
Mirjam uit Oegstgeest
Bedankt Erwin voor mijn tweede prachtige tattoo, ik ben er erg blij mee! Een aantal jaartjes na het zetten van mijn eerste tattoo weer terug bij jou voor mijn tweede kunstwerkje, maar nu in de nieuwe studio. Wat een leuke shop en inrichting met decoratie geinspireerd op film en muziek. Daarbij is er een leuk team van artiesten aan het werk in een gezellige en relaxte sfeer waardoor je je direct op je gemak voelt! Met een hoop gespreksstof is de tijd voorbij gevlogen en ben ik een kunstwerk rijker, maar ook een fijne ervaring! Want later is allang begonnen 😊 Alle goeds, groeten Mirjam
Leo van Dalsen uit Rotterdam
Wat ben je toch een vakman Erwin, de 3 honden portretten zijn al geweldig, maar wat je vandaag gedaan heb met de Celtic Tree Of Life is grandioos, zeker met de problemen die mijn huid gaf. Ook de gesprekken, gezelligheid en onderlinge sfeer waren uitstekend. Zal jou studio zeker bij iedereen aanraden. Groet Leo
Erik uit Zoetermeer
Super vriendelijk geholpen, al vanaf het eerste contact over de telefoon als ook later via email en vervolgens de intake + tatoeëren. Eerste tattoo laten zetten door Tessa. Erg strak, ben er zeer blij mee. Ze nemen de tijd voor je en zorgen dat je op je gemak voelt. Als je een eerste tattoo wilt laten zetten en je twijfelt of iets dergelijks raad ik studio44 ten zeerste aan.
Natascha uit Zoetermeer
Voor een tattoo ga ik alleen langs bij studio44tattoos. Erwin heeft nu al 3 prachtige tattoos gezet, waar ik superblij mee ben, en heel veel complimenten over krijg.
Johan uit Zoetermeer
Pas geleden een sleeve laten zetten op mijn linkerarm en vandaag een tattoo op mijn rechter onderarm door Erwin. Ben er superblij mee. Wat een kunstwerken kunnen ze hier zetten. De sfeer is uitstekend en zeer professioneel. In de toekomst ga ik zeker terugkomen. Nogmaals bedankt voor de leuke en gezellige tijd en de supergave tattoo's. En de koffie 😜
Rita uit Zoetermeer
Gisteren heeft Tessa mij een simpele, maar mooie strakke tattoeage gegeven. Het was een fijne ervaring. Ik zal de studio zeker aanraden. Bedankt Tessa!
Audrey uit Zoetermeer
Drie weken geleden voor mijn eerste tattoo geweest. Vandaag voor mijn tweede. Beide keren een goede ervaring. Tessa heeft ze mooi gezet.
Madeleine uit Berkel en Rodenrijs
Het is het wachten waard geweest! Een warm welkom, goede intake. Precies gekregen wat ik wilde en wat heel goed bij mijn karakter past van Erwin; Een super mooie simpele, maar unieke tatoeage. Verder wil ik jullie allemaal nogmaals bedanken voor alle gezelligheid en goede sfeer.
Sico uit Zoetermeer
Vrijdag een uil laten zetten door Bradley. Wat heeft hij hard door gewerkt en wat een mooi eindresultaat. Gezellig personeel en een prettige sfeer. Onwijs bedankt, alle lof voor Bradley!
Patrick uit Zoetermeer
Vandaag een zwaluw laten zetten door Tessa. Ze ging zeer profesioneel te werk en heeft mij een mooi kunstwerk op mijn been gegeven. Ben er erg blij mee. 10/10 voor Tessa.
Karin uit Zoetermeer
Na een intake gesprek heeft Tessa 4 ontwerpen gemaakt, helemaal zo als ik het wilde hebben, en een week geleden heeft zij 4 heel mooie tattoo's op mijn armen en polsen gezet, mijn eerste (4)! 😃 Ben er heel erg blij mee. Ik voelde mij erg op m'n gemak bij Tessa en er hangt ook een prettige sfeer in de shop. Als ik nog een tattoo wil dan meld ik me zeker weer bij Tessa! Tot dan! Groetjes, Karin
Sander uit Zoetermeer
Vanaf 't begin een goed gevoel gehad bij Brad om mijn eerste tattoo te laten zetten en dat bleek terecht! Superstrak hoe jij mijn familieschild gerestyled hebt. Ik ben bang dat ik vast ooit nog terug kom😉
Lilian an Walker
Vandaag op de tattoo conventie in Eindhoven geweest. Onverwachts een mooie subtiele tattoo laten zetten door Steven. Klein maar fijn. Steven succes met je verdere werk en misschien tot nog eens. Groetjes Lilian ☺
Paul Bunt
Vandaag heeft Bradley een superstrakke Wolverine op mijn bovenarm gezet, heel blij met het resultaat! Stap één van de sleeve is gedaan...
Debora Hooghuis
Afgelopen woensdag voor mijn 2de tatoeage ……en nu, vol vertrouwen bij Tessa in de stoel. Het resultaat is prachtig geworden😃 Tessa je hebt jezelf echt overtroffen! Super bedankt💋 Wat zijn jullie toch allemaal kanjers en de sfeer…………die was wederom helemaal top!👍
Vivian
Vorige week voor mijn eerste tattoo bij Tessa geweest. Ik ben er zo ontzettend blij mee! Bij de intake gelijk al een heel fijn gevoel over de shop en Tessa zelf. Ze werken daar heel steriel en doen er alles aan om je op je gemak te laten voelen. Tessa zelf is ook erg aardig en ze is heel professioneel. Het was het zeker waard!
Chantal
Het gaat er niet om of je binnen of buiten de lijntjes kleurt, het gaat erom dat je je eigen lijntjes tekent. En dat is wat Bradley deed. Een bloemenarmband rond mijn pols was mijn wens. Ik ben intens blij met het superstrakke resultaat. En wat een gezellige ervaring! We vulden al kletsend onze bucketlist en voor dat ik het wist nam ik afscheid van deze gepassioneerde topper. Thanks!
Tom Foorthuis
ter nagedachtenis aan mijn veel te vroeg overleden vrouw heeft Erwin de foto van mijn vrouw als tattoo op mijn rechteronderarm gezet . Resultaat fantastisch . Ben er heel blij mee .Nooit meer alleen.
Marjolein
Vandaag heeft Tessa een supersonisch strakke tattoo op mijn pols gezet. Echt top. Heel erg blij mee. Dank je wel Tessa!!
Manon van Dorp
Samen met mijn man heb ik gisteren 26 september een tattoo laten zetten door Bradley. Wat zijn wij blij met het eindresultaat! Iedereen kijkt met verbazing naar onze tattoo. Er zit een heel verhaal in verwerkt, dat vinden wij heel knap. Bradley dank je wel voor dit mooie kunstwerk!
Ineke
19 september mijn eerste tattoo laten zetten bij Tessa, ging heel goed. Schoon en proffesioneel, Ik ben erg blij met mijn tattoo, als ik ooit weer een tattoo laat zetten dan weer bij Tessa zeker te weten. Dank je wel Tessa
Edwin
Vandaag mn allereerste tattoo laten zetten en ben superblij met het resultaat. Bradley heeft hem gezet en ik vind het super hoe hij het heeft gedaan. De sfeer in de shop is geweldig en voelde me gelijk op mm gemak👌 Geweldige mensen die met je meeleven daar. Bedankt allemaal en tot de volgede keer 👍. Gr Edwin
Marvin
Afgelopen dinsdag 12-09-2017 mijn eerste tattoo laten zetten door Tessa. Het hele proces, vanaf de intake tot tatoeëren, was erg professioneel. Waardoor ik ontspannen en vol vertrouwen in de stoel heb gelegen. En het resultaat is geweldig!! Ik ben al aan het nadenken over een volgende tattoo, maar ik weet zeker dat ik hem weer bij studio44 ga laten zetten!!
Arjan
Vandaag een intake gesprek gehad voor mijn eerste tatoo. Erwin bedankt voor het op mijn gemak stellen. Super snel ook met een datum om hem te laten zetten.
ChantalB
Altijd al de wens gehad om een arm te vullen, maar toch vooral door de omgeving en mening van anderen niet gedaan. Nu ik na een hele tijd dichterbij mijzelf ben gekomen, durfde ik het door te zetten. Ik wilde graag iets met een Buddha, kettinkjes en bloemen. Bradley ontwierp een fantastische tattoo en zette deze nog geweldiger. Sessie 2 is net achter de rug waarin ik ging voor een heel sierlijke onderarm tattoo, passend bij de andere tattoos. Ik kijk uit naar de 3e en laatste sessie waarin wij de 2 stukken zullen verbinden met de bijpassende finishing touch...Brad, je bent een geweldig kunstenaar met goede ideeën, die goed luistert naar de wens van zijn canvas😉...Bovendien zijn de gesprekjes, serenades😄 en de sfeer in de studio een mooi extraatje... tot gauw!!!
Jennifer
Samen met mijn zus om een kleine tattoo op de pols te zetten. Uiteindelijk werd mijn oude tattoo ook helemaal opnieuw bijgewerkt door Brad. Wat een mooi eind resultaat is het geworden! Super blij mee! Ook een gezellige sfeer in de shop! 😊
Marc
Agelopen 6 september de laatste sessie van 3 met een fantastisch eindresultaat!! Grotendeels uit vrije hand en dit is boven mijn verwachting onwijs gaaf geworden! Nogmaals bedankt Erwin voor de gastvrijheid en de goede sfeer ook voor je team echt een aanrader. Tony ook jij bedankt voor de 2 kleinere tattoos, strakke lijnen die zo goed gezet zijn!
Anita
Vandaag een lotus laten zetten door Bradley. Je hebt er een mooi kunstwerk van gemaakt !! Ben er erg blij mee , dank je !
Evelien
Gespannen en verheugd, maar meteen op m'n gemak door goede sfeer. Bedankt voor m'n eerste tattoo Brad. Blij mee!
Claudia
Vandaag voor info naar de shop en gewoon met mijn 1e tattoo trots naar buiten lopen! Dankzij Tessa een fantastische ervaring!!! Ben zo blij met mijn eenhoorntje, hardstikke bedankt!!! 😃👍
Natascha
Na 3 sessies heeft Erwin afgelopen maandag 17 juli mijn Big Five tattoo afgemaakt. Weer een prachtig kunstwerk. Bedankt 😃😃
Marijke van Willgen
6 juni Vandaag ging het gebeuren !! Mijn coverup....toch een spannend moment maar Erwin was super relaxed en ik daardoor ook. Er wordt goed naar je wensen geluisterd....en lieve erwin nogmaals, ik ben zo super blij met het resultaat. Gr marijke
Adrie van Dijk
afgelopen dinsdag mijn 1ste tattoo laten zetten door Bradley. Wat een geweldige tekenaar/artiest is hij. Wat ben ik blij met mijn 3 vogeltjes want ze zijn zo gaaf. Krijg alleen maar positieve reacties, zelfs van mensen die eigenlijk niet van tattoo's houden. Bedankt dat jullie er voor zorgden dat ik me prettig voelde en voor de prachtige tattoo!
Rene
Kwam via via terecht bij studio44Tattoos, mijn intake gesprek was met Bradley. Ik wilde twee tattoos laten zetten op mijn onder armen, 1 van een wolf en 1 van een Stier en Ram verweven in elkaar. Dus het zouden twee sessies worden. Wat ben ik blij dat ik het gedaan heb, Bradley je mag trots op je zelf zijn wat een mooie tattoos kan jij zetten. Ik heb er totaal geen spijt van en zal ook verder als men over tattoos praat door verwijzen naar Studio44Tattoos. Volgens mij zijn jullie allemaal kanjers. Maar ja, voor mij is dat Bradley. Bedankt gozer. Kom over enige tijd de tattoos nog even zien.
Chantal
19 juni mijn tattoo door Bradley laten zetten en hij is fantastisch geworden. Bradley bedankt voor talent en je goede zorgen. Groetjes chantal
Debora
Mijn eerste tattoo laten zetten na een moeilijke periode van BK. Erwin heeft een geweldig mooie tattoo ontworpen👌 zodat mijn littekens niet meer te zien zijn. Ik kan weer trots met manlief naar de sauna😊. Erwin en zijn team werken uiterst hygiënisch en professioneel. Je voelt je al snel op je gemak. Ik heb vier sessies gehad en het was geweldig, de tijd vloog voorbij! Erwin ontzettend bedankt voor de mooie tatoeage. Je hebt geen idee wat deze tatoeage voor mij betekend. Dank je wel💕! Debora
Jocelyn
Ik was op donderdag 18 mei bij Erwin voor mijn eerste tattoo op mijn onderarm. Het was een hele rit maar het resultaat is geweldig. Ik voelde me heerlijk op mij gemak en alles verliep soepel zonder problemen.😊 Ik zal zeker nog een keer terugkomen, misschien wel meer dan 1 keer😜
Roos
Afgelopen maandag ben ik bij Erwin geweest voor mijn eerste tattoo. Ik heb er even op moeten wachten, maar wat is het het wachten waard geweest! Ben echt super blij met het eindresultaat. 😍 Mooi strak gezet en helemaal wat ik wilde. Ik vond het zelf best spannend, maar Erwin is zo ontspannen, dat hij dat ook op mij over wist te brengen. Echt top hoe er gewerkt wordt door Erwin en zijn team!👌
Pascal
Afgelopen vrijdag (21-04) mijn eerste tattoo laten zetten door Tony. Het is heel mooi en strak gedaan. Ik ben hier super blij mee. De sfeer in de studio is relaxed en ook professioneel. Bedankt Tony!
Robbert
Afgelopen vrijdag een prachtige tattoo mogen laten zetten door Bradley. Tnxs daarvoor! Hij is prachtig geworden!!
Jeroen
Gisteren een mooie tattoo laten zetten door Bradley. Hij werkt zeer precies en is gewoon een aardige en geduldige gast. Mooi ontwerp en prettig gezet.
Frank Reijsmeijer
Mijn zoon en ik hebben van Steven een erg mooie tattoo gekregen, die nu ook op de site staat. Ook al is hij nog een leerling, er zit geen verschil in hem en een ervaren tatoeëerder. De tekening en de uiteindelijke tattoo zijn erg verfijnd geworden! Bedankt, Steven!!!
Renee
Ik heb vandaag een tatoeage laten zetten door Tessa. Wat een lieve meid. Zij heeft echt de tijd genomen om voor mij de perfecte tatoeage te maken. Ik ben Tessa heel dankbaar. De liefde voor mijn kinderen heeft zij prachtig verwerkt in een voor mij heel bijzondere tatoeage. Heel erg bedankt Tessa! X
Willem van Gessel
Vandaag 15/03/2017 een Tatoeage laten zetten door Tony is echt geweldig gedaan ben er ook erg blij mee bedankt studio44tattoes
Tom
Paar weken terug mijn eerste tattoo laten zetten door Tessa. Werd zeer vriendelijk ontvangen en zeer goed naar mijn wensen geluisterd. super blij met het eindresultaat!
Sylvana
Gister mijn honden pootje later coveren bij Tony. Echt zo erg blij mee. Wat een leuk team en wat voelde ik me op me gemak. Heb ook nog twee andere tattoos bij Tony laten zetten. Ik ben helemaal blij. Vak werk!!💋
Dayenne
Vandaag voor de tweede keer een sessie gehad met Tony. Voor mij geen andere studio meer! Het resultaat is bizar mooi, en de sfeer is altijd super. Heel erg bedankt, en tot ziens!!
Femke
Ik heb vorige week mijn eerste tattoo laten zetten. Er hangt een hele prettige sfeer in de studio en het eerste contact met Stella was ook erg fijn. Ik ben ontzettend blij met de 2 hartjes op mijn pols. Het resultaat is nog mooier geworden dan ik vooraf in gedachten had. Bedankt Tessa!! En waarschijnlijk tot een volgende keer.
Jamie
Zeer vriendelijk team van getalenteerde en gepassioneerde artiesten gaan hier te werk. Mijn 3e tattoo,1e hier , is door Bradley gezet. Mijn 4e tattoo wordt weer door hem gedaan. Ik ben zeer tevreden met zijn manier van samen werken en trots op het eindresultaat.
Yvette
Het contact via Stella liep erg prettig en ze gaf me een vertrouwd gevoel! Tijdens de intake was al snel duidelijk hoe getalenteerd Erwin is en gezellig, hij werkte mijn idee prachtig uit en nu ben ik superrrrr trots op mijn mooie tattoo!! Bedankt!👌
Kevin van Kleef
Vanmorgen mijn eerste tattoo laten zetten bij Tessa. Ben super blij met het resultaat en heb een leuke en gezellige ochtend gehad!! Super bedankt!!
Shayenna
Zojuist mijn eerste tattoo gezet bij Bradley. Klein en subtiel en heel mooi gezet! Erg tevreden met het resultaat en de gastvrijheid! Bedankt Studio44!
Reggy van Dijk
Vandaag een tattoo van het veteranenteken laten zetten door Erwin. Ben er blij mee. Heb een foto geplaatst op de side van DMV ( Dutch Military Veterans) waarvan ik veel positieve reacties heb gekregen, zoals strak gezet en een van de mooisteV's. Dus Erwin, TOP. Jullie zien mij zeker weer eens terug.
Melanie Batens
Helemaal tevreden na mijn sessie bij Erwin, en wat hebben jullie een mooie en sfeervolle studio ! Ik heb me goed vermaakt en de uurtjes vlogen voorbij. het resultaat is nog mooier geworden dan dat ik het in mijn hoofd had en ben hier echt heel blij mee! Heel erg bedankt en jullie zien mij zeker nog een keer terug !
Bianca
Gezellig dagje gehad, lange zit voor een prachtige tattoo! Ontworpen door Tessa! Super blij mee. Leuk team en iedereen is zeer betrokken.
Andrea
Afgelopen vrijdag ben ik bij Bradley geweest voor mijn tweede tatoeage op een nogal pijnlijke plek (rechterbil). Maar dat is het allemaal waard geweest. Bradley wat een topwerk!!! En Erwin wederom credits voor jou, wat het je een mooi team en mooie zaak! De tweede afspraak voor mijn man staat ook alweer, dus wij blijven terugkomen. Superrrrr!!!
Marvin
Erwin, inkmaster, super bedankt voor je kunstwerk. Ik ben er erg blij mee. Ik heb met jou 4 superleuke sessies gehad, de tijd vloog voorbij. Bedankt voor je verhalen en ik ben heel blij dat ik jou, Stella en je team heb mogen leren kennen. De volgende staat al gepland, samen met (mijn ;-)) Tessa bij (jouw) Tessa en Tony. Ik heb er nu al zin in. Je hebt twee top studio's, waar je altijd wel weer iets wat je nog niet eerder gezien hebt.Een top omgeving om te zijn. Nogmaals bedankt, het was echt geweldig!
Dayenne
Wauw! Wat een goede studio en wat een leuke mensen! Super leuke sfeer, en apentrots op mijn kunstwerken gezet door Tony! Toon, beschouw mij maar als vaste klant! Gr. Dayen
Martha
Ik heb nu drie maanden mijn nieuwe tattoo staan op mijn onderarm en ik ben er zo blij mee! Erwin is een echte kunstenaar!
Wesley Drabbe
Op 23 November heeft Tony de naam van mijn prachtige pasgeboren dochter op mijn onderarm getatoeëerd. Ik ben er echt super tevreden over. Hij herstelt heel goed. Er is geen moment geweest dat ik me niet op mijn gemak heb gevoeld in de studio. De ontvnagst is goed en de service ook. Nogmaals bedankt Tony!
Ton Lagraauw
Dit was een olifant uit het krugerpark Erwin hij is prachtig geworden zo levens echt Doordat de sfeer heel relaxt en geruststellend was voelde het heel goed De hygiëne was top en ik kom zeker nog een keer terug En het was echt super gezellig Nogmaals super bedankt Erwin!!!!
Robbert van den Herik
Vandaag mijn 2de en laatste sessie gehad voor tattoo op mijn onder arm. Tony heeft hem gezet. Super gave tattoo geworden. Heel erg blij mij. Ook de lekkere ontspannen sfeer met Tony en de andere artist beviel me erg goed.
Jeffrey
Heb vorige week een hele mooie tekst op mijn bovenlijf door Brad laten zetten. Was weel pijnlijk (voor gewaarschuwd), maar het eindresultaat is super. Heel blij mee! Ondanks dat mijn vrouw niet van tattoos houdt, vindt ze de tekst ook heel mooi. Bedankt Brad!
Lisanne Vogel
M'n moeder en ik hebben onze eerste tattoo laten zetten afgelopen week bij Erwin. Ik spreek niet alleen voor mezelf maar ook voor mijn moeder en we zijn er allebei echt super blij mee! In het begin was ik heel erg zenuwachtig, maar doordat de sfeer heel relaxt en geruststellend was, trok de angst al vrij snel weg! De hygiëne was top en ik zal zeker nog wel een keer terug komen voor nog een tattoo. Het was echt super Nogmaals super bedankt Erwin!!!!
Dino
Na toch wel even over een denkbeeldige drempel te hebben moeten stappen ben ik super vriendelijk ontvangen door Erwin, met hem van gedachte gewisseld over mijn wensen en hij kwam met ideeën en mogelijkheden. Zo ontstond er een prachtig plaatje dat precies voldeed aan mijn eisen en wensen. Erwin heeft in alle rust met veel aandacht in totaal 4 sessies voor mij, een prachtige tatoeage van de schouder tot aan de elle boog gezet. Er werd zeer hygiënisch gewerkt. Kortom ik ben super tevreden over hoe hij hier werkt en ook erg blij met het prachtige resultaat! Hij is echt een artiest en zoals een artiest beaamd, laat m z'n eigen invloed erin betrekken. Het is echt ongelooflijk wat hij kan. Alles valt te bespreken en de sfeer is super. Ik heb maar weinig ervaring, maar als iemand een tatoeage wilt in mijn omgeving stuur ik ze door naar studio 44. Erwin gaat zo door, jij bent echt de Dutch Inktmaster:-)
Willem
We zijn vrijdag 19-08-2016 bij Tessa geweest voor 3 tatoeages ivm 25 jarige huwelijk we konden heel snel te recht wat erg fijn was en zijn super goed geholpen en de tatoeages zijn erg mooi heb zelf al een nieuwe afspraak gemaakt voor Nog een bij Erwin .
Chantal
vandaag een super toffe tattoo laten zetten door Tessa. Ze was super aardig en derest van mensen ook soms wel wat moeite gehad om me lach in te houden van grappen hier en daar. Super gast vrij en een hele prettige sfeer!
Michael Pors
Vandaag bij Tony geweest om de naam van m'n tweede zoontje aan de binnenkant van m'n linkerarm laten zetten. Ben er echt superblij mee! Tony is een toffe relaxte gast en dat zie je ook terug in het resultaat! Top!! Thanks man!
Natalie
Kleine 2 weken geleden een mooie en voor mij emotionele tattoo laten zetten. Het resultaat is geweldig! Fijn hoe rustig, en kundig Erwin is. Door het fijne gesprek vergeet je bijna dat er getatoeëerd wordt en vliegt de tijd voorbij.
Rene
Vandaag heeft Erwin voor mij een zeer persoonlijke tattoo gezet op mijn linker bovenarm. Hij is echt super mooi geworden..Het is niet de eerste tattoo die Erwin bij mij heeft gezet, maar wederom is het resultaat verbazingwekkend!! Wat een bijzondere man zowel zijn persoonlijkheid als kennis en kunde. Ook wil ik een compliment geven aan de apprentice Steven die respectvol bij het zetten "info" kwam vergaren op een zeer prettige ontspannen manier! Maar natuurljk ook Bradley en Nicole die in de studio aanwezig waren heel veel wijsheid en succes als apprentice. Ik weet zeker dat jullie in goede handen zijn bij Erwin.
Tony
Nu een jaar geleden geweest ongeveer en nog steeds content met de tattoo de vrouw is nu onder de naald en wordt ook wederom weer super mooi Goed werk en mooi Erwin en Stella ook natuurlijk
Rob
Last week the last session of many. The result is both breathtaking as brilliant. Almost as close to realism as a tattoo can get. It was worth all the hours of long and (sometimes) uncomfortable sitting. And despite I had to come all the way from Singapore to get the finishing touch done, I wouldn’t have to think twice to do it all again. Great work Erwin, a true masterpiece that belongs, to my modest opinion, in long list of great art works as Rembrandt’s Night Watch, The Creation of Adam by Michelangelo and Leonardo da Vinci’s Mona Lisa. Thanks also to Stella for being so patient and cooperative in handling the planning of the sessions due to my difficult and overseas jobs. Looking forward to new sessions next years to come upon my return to the Netherlands. Good Luck in the 2nd shop.
Martijn
Erwin, enorm bedankt vor je mooie tattoo niet alleen een groot kunstenaar maar ook nog een enorm vriendelijk mens. Het was voor mij een zeer plezierige ervaring. Complimenten voor je enorme inlevingsvermogen je hebt precies ontworpen wat ik in gedachte had. Nogmaals dank.
Raya
Afgelopen dinsdag dan eindelijk mijn tattoo laten zetten door Erwin. Wat een ontspannen sfeer. Omdat Erwin over een groot litteken heen moest tatoeëren was het allemaal beste spannend hoe het eruit zou komen te zien en of het niet teveel ging opzwellen. De tattoo is zo mooi geworden ik ben er super blij mee. Nu afwachten hoe het eruit ziet als het genezen is. Ik ben weer blij en hoef de zomer niet mijn litteken meer te verbergen. Dank je wel Erwin.
Greet van den Bulk
Afgelopen woensdag mijn eerste tattoo laten zetten door Tony. Fantastisch gedaan heel ontspannen. Super blij mee. Je word er fantastisch geholpen
Rakeesh
Afgelopen vrijdag m'n eerste tattoo laten zetten (door Tessa). Ik ben er blij mee en denk nog na over project twee. Erwin en Tessa dank voor de aangename sfeer en hopelijk tot ziens. BTW foto's volgen nog. Groeten, Rakeesh
Joshua van der Meer
Vandaag tattoo laten zetten bij tony van me zoontje onwijs bedankt man je ben een goeie gezellige man je doet je werk uitstekend raad iedereen aan om bij hem of erwin te gaan nogmaals bedankt fijne vent
Edwin en Léon
Tony, bedankt voor een mooie ervaring. We zijn heel blij mee onze tattoos. Bovendien heb je ons een relaxte, sfeervolle ervaring meegegeven. Een echte aanrader!
Demi
Vorige week mijn tattoo laten zetten, echt heel erg blij mee! Hij is echt heel mooi gezet! De sfeer in de zaak was heel goed, voelde me in tegenstelling tot andere tattoo zaken gewoon op m'n gemak! Groetjes van Demi
Matthew
Afgelopen week een tattoo laten zetten bij Tony in de nieuwe shop, awesome, enorm blij met het resultaat. Relaxte sfeer, enorm gezellig.
Stefan en Miranda
Erwin erg bedankt voor onze tattoo s we zijn er erg blij mee. Wat een klantvriendelijkheid en gastvrij zijn jullie. Nemen echt de tijd voor je luisteren goed naar je wensen. We komen zeker terug sowieso de 17de van juni Gr stefan en miranda
Vincent
Erwin, nogmaals veel dank voor het schitterende resultaat! Ik kan deze studio aan iedereen aanbevelen. Zeer professioneel en met passie voor het vak. Geen inloop dus je krijgt de volle aandacht. De sfeer is super!
Gian
Het was weer een super gezellige middag en WOW wat is de tattoo mooi geworden. Nog mooier dan ik ooit had durven dromen. Enorm bedankt, ook namens LJ INK , en tot de volgende keer.
Jan
Hallo Erwin , Je nieuwe site ziet en de locatie zien er uit succes met de uitbreiding. grt Jan
Alex
Na de derde sessie was gisteren mijn cover up klaar; in één woord: supermooi! Van intakegesprek tot ontwerp, van geweldige, zeer mooie en professionele studio tot kennis mogen maken met een superleuke vent en geweldige tatoeëerder: Erwin, je bent TOP man! Het resultaat is echt magnifiek te noemen én samen met jou werken aan iets moois was hiernaast ook nog eens een bijzonder leuke tijd. Tot snel Erwin.
Olaf
Na vandaag 2 nieuwe tattoo's erbij, supertevreden! Mooi ontworpen tijdens het tatoeëren gezellig gekletst over muziek en Florida! Nu al druk met het bedenken van mijn volgende tattoo. Bedankt Erwin en waarschijnlijk tot snel! Groet Olaf
Esther
hallo ik wil een voet been tatto.wil graag een intake groetjes esther
Tim
Erwin, Bedankt voor de waardevolle dagen en mooie gesprekken. Heb erg genoten van de dagen bij jou op de stoel. Ik ben heel erg blij met het uiteindelijke resultaat. Absoluut vakwerk!! Tot na de zomer! Groeten Tim
Sonja Holstege
hoi erwin mijn dochter en ik willen graag een moeder-dochter tattoo alleen lopen we een beetje vast bij wat nou een mooie tattoo daarvoor is zou jij ons daar bij kunnen helpen groetjes sonja holstege
Petra
Hallo Tony, vorige week woensdag waren we de hele dag met zijn drietjes in de shop en..........alledrie aan de tattoo door jou gezet. Het was een supergezellige dag en de tattoo's zijn prachtig! Groetjes, Arne, Petra & Evi
Carola
Sinds maandag een prachtige tattoo rijker. Tony....super bedankt!! Echt héél blij mee en dankzij jou was het bijna een feestje om deze te laten zetten :-).
Ijlien
https://youtu.be/rZb7AvTJP0Y In maart liet ik een tattoo zetten ter ere van mijn zoontje en hier heb ik een vlog van gemaakt! Met dank aan Erwin, die ik mocht filmen tijdens zijn werk ik ben enorm blij met het resultaat, van zowel de tattoo als de vlog via de link hierboven kun je hem bekijken!
Sander
Hello Erwin !! Top reacties van mijn vrienden En familie !! En van mij zelf ook De sfeer in de studio was top ik hoop er snel weer 1 toe te voegen ga zo door greetings sander
Charlotte
Tja, Erwin, waar zal ik eens beginnen? Bij de prachtige kunstwerken die je maakt? Bij de rust en ontspanning en de fijne gesprekken die je daarnaast biedt? Bij je prettige en comfortabele studio-aan-huis, voorzien van alle gemakken, goede koffie en privacy? Of bij hoe je al mijn wensen en ideeen perfect hebt weten om te zetten in enkele prachtige tattoos, waar ik dagelijks met trots naar kan kijken? Het was jammer dat het erop zat, ik heb genoten. Zelfs van de pijnlijke stukjes! Liefs Charlotte
Michel
Afgelopen week het project van een feniks op de arm doorlopend naar de rug afgewerkt, en de kreeft dat symbool staat voor het sterrenbeeld van me dochters en wat ben ik er blij mee. Ook de reacties waren meer dan top. Erwin is een echte artiest, Het was iedere keer super gezellig en de tijd vloog voorbij. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen, en weet zeker dat het niet alleen bij deze tattoo's zal blijven. De sfeer in de shop is echt super, al bij de eerste kennismaking voelde ik me op me gemak, en de ideeën zijn top uitgewerkt. Ik kan alleen zeggen tot snel. Groeten, Michel
Carla
Menig mens die niet van tattoos houdt weet je met jou werk om te turnen!!!! Zo ook met mijn geweldige sleuven. Ik kan niet anders zeggen dan dat je een onwijs talent hebt door precies te ontwerpen wat iemand graag wil....zoals een olifant met balletschoentjes!!! Je creëerd vertrouwen en leverd topmerk kan niet anders zeggen dan dat ik in ieder geval meer dan tevreden ben over jou, maar ook je achterban ivm de gemaakte afspraken. Thanks!!!!!
Erwin de Weerd
Dank jullie allemaal voor de hartverwarmende reacties in het gastenboek! Ik hoop dat iedereen het in de tweede vestiging (vanaf februari open) net zo naar de zin zal hebben! Zelfde privacy en sfeer 😉 Groetjes, Erwin, Studio44tattoos
Peter
Hi Erwin, sinds gisteren een prachtige kunstwerkje erbij en wederom een mooi gesprek met je gevoerd. Succes met de nieuwe vestiging en je weet, niets is in control en alles en schijnzekerheid ,).
Diane en Karin
Wat een professionele studio en wat is Erwin een fijne gozer die een rustige en relaxte sfeer weet te creëren in zijn studio. Genoeg gespreksstof en meerdere raakvlakken Allebei hadden wij maar een kleine tattoo maar dat maakt voor hem niet uit en hij levert daarmee net zulk goed werk als bij een hele grote tattoo. Wij kunnen hem bij iedereen aanbevelen. Succes met de opening van de 2e studio en wie weet tot de volgende keer. Groetjes van Diane en Karin
Remco en Marein
Het was gezellig vanmiddag. Wat zijn we weer blij met het resultaat. Super mooi Erwin! Succes met je nieuwe zaak Groetjes, Remco en Marein
Marcel en Myria
Hoi Erwin, Bedankt voor het zetten van onze tatoeages! Wij zijn zeer blij met het resultaat! Op naar de volgende!
Ruud
Erwin, onwijs bedankt voor het zetten van mijn tattoo. De eerste keer stond er 6 uur in de agenda en ik zag er een beetje tegen op, om zo lang stil te zitten. Doordat we gezellig zaten kletsen, vloog de tijd voorbij. Ik ben vereerd, dat ik je heb leren kennen. Misschien ooit nog een mooi portret van een Native American, die ik op zeker door jou laat zetten. Groetjes Ruud en tot ziens.
Gert-Jan
Beste Erwin, ik wil je enorm bedsnken voor je mooie ontwerp, en je uitstekende interpretatie. De tattoo is echt heel mooi geworden en die blijft tot mn dood bij me. Ben blij dat jij m hebt gezet, was erg gezellig!
Joop
Joop Hallo Erwin, Hartstikke bedank voor de schitterende tattoo die je bij mij hebt gezet. Hij ziet er echt schitterend uit, mooier dan ik me had voorgesteld. Krijg van mensen al veel complimenten over het resultaat. Het is zeker voor mensen die nog geen keus hebben gemaakt waar ze naar toe moeten gaan om naar Erwin te gaan. Ik wens je enorm veel succes met je nieuwe zaak. Groetjes Joop
Guusje
Hey Tony, Nogmaals heel erg bedankt voor mijn mooie tattoo! Ben er nog steeds super blij mee.
Ron
Professioneel, schoon, vakman, gemoedelijk, kunstenaar maar vooral top-tatoo artiest! Even wat eigenschappen van Erwin die ik heb ondervonden bij het zetten van mijn tattoo. Na een gemoedelijk en gelijk al vertrouwd intake gesprek, had ik gelijk al door dat ik hier goed zat. Erwin heeft in 6 uur tijd in mijn ogen een kunstwerk op mijn arm gezet. Deze uren zijn voorbij gevlogen door de gezelligheid, en door mijn verbazing van zijn kunnen. Erwin, nogmaals dank, en ik weet zeker dat dit niet mijn laatste bezoek was aan je shop. Stella ook bedankt voor je snelle emailtjes. Studio 44... De moeite zeker waard! Ondanks de soms wat langere wachttijd!
Viviane
De 10e was het zover. Na een aantal maanden vol spanning te hebben gewacht kreeg ik eindelijk de tattoo op mijn bovenbeen die ik zo graag wilde. Erwin heeft het stuk meer dan perfect gezet en ik ben dan ook meer dan tevreden. Ik kom zeker terug voor meer. Erwin is echt een hele goede artiest en kan erg goed fijn werken. Het was een ontspannen sfeer en erg gezellig! Onwijs bedankt en tot gauw Viviane
Dina
Op aanraden van mijn vriendin heb ik in maart een tatoeage laten zetten bij Erwin (onderarm) van drie zwaluwen perfect tot in detail. Vandaag over mijn oude tatoeage (rug) een nieuwe laten zetten echt super gaaf! Er hangt een ontspannen sfeer in de studio en Erwin is echt goed in het zetten van tatoeages! Erwin nogmaals bedankt, succes en ga zo door! Groetjes, Dina
Patrick
Afgelopen maandagochtend mijn eerste tattoo laten zetten, het was een hele speciale voor mij. Erwin luisterde goed en begreep precies wat ik bedoelde. Ik ben er nog elke dag blij mee. Was heel fijn om in de stoel te zitten en gewoon te praten met Erwin, terwijl hij ook geconcentreerd was! Respect! En ik kom zeker een keer terug. Groetjes Patrick
Christel
Dank je wel Edwin voor mijn prachtige tatoeage. Ik ben er zo superblij mee en blijf ermaar naar kijken, de tatoeage is meer dan ik heb durven dromen.Was wel spannend zo'n 1e tattoo en dan ook de betekenis ervan de nagedachtenis aan mijn moeder. Zij had het zeker prachtig gevonden en heeft wie weet wel mee gekeken. . En dank ook voor je gezelligheid en enthousiastme en wie weet tot gauw. Groetjes Christel
Edith
Afgelopen woensdag mijn allereerste tattoo laten zetten. Hij is prachtig geworden. Het is een vlinder op m'n schouder en hij lijkt zo elk moment weg te kunnen vliegen. Ben er heel blij mee. Erwin nogmaals onwijs bedankt voor het zetten van de mooie tattoo. Groetjes, Edith.
Ellen
Gisterochtend mijn tweede tattoo laten zetten. Best nerveus (toilet bood uitkomst haha) want het was een hele speciale voor mij !! Erwin je was de rust zelve en eenmaal op de stoel werd ik ook rustig. Ik ben super blij met mijn Ster !! Nogmaals bedankt
Harald
Hai Erwin en Stella Wederom harstikke bedankt voor je prachtige kunstwerkje van mijn hondje. Zij is bijna identiek aan de foto. Ook Shanty is er erg verheugd over. Nogmaals bedankt voor de gezelligheid en wie weet tot ziens groetjes Harald
Chenita
29 juni 2015 heb ik door Erwin een Double Infinity met mijn naam en de naam van mijn dochter laten zetten op de binnenkant van mijn arm. Wat een kunstenaar is die man zeg! Geweldig! Erwin bedankt voor deze, voor mij veel betekenende, tattoo. Groetjes Chenita
Jolanda
Een tijdje geleden mijn eerste tatoeage laten zetten! Ben er nog steeds iedere dag blij mee!! Heel erg bedankt voor dit stukje vakwerk!
Ed de Werk
Hai Erwin, Afgelopen woensdag mijn tweede tattoo laten zetten natuurlijk weer door Erwin. Mijn dragon tattoo ziet er waanzinnig uit door de vele gave details welke Erwin heeft toegevoegd. Deze man is een echte artiest en ik kan hem aan iedereen aanbevelen. Het was weer een relaxte sessie dus maar weer een nieuw onderwerp verzinnen voor de volgende. Erwin superbedankt en tot de volgende keer! Groetjes Ed
Erna
Hoi Erwin, Ruim 2 weken geleden mijn tattoo laten Zetten. Het is prachtig geworden en mijn dochter vindt de vlinder erg mooi. Bedankt voor de ontspannen en gezellige sfeer. Groetjes, Erna
Jeroen en Marjolein
Hoi Erwin, We willen je bedanken voor het zetten van twee prachtige tattoo's. We zijn er supertrots op en blij mee. Dankzij de gesprekken en het lachen viel de pijn mee en de tijd vloog. Nogmaals bedankt en tot ziens! Groetjes, Jeroen en Marjolein
Dennis
Hey Erwin, nogmaals bedankt voor de tattoo. De tijd vloog voorbij door de ontspannen sfeer en de tattoo zit er strak op. Ook de kleine vond de joker kaart mooi . Ben er erg blij mee!! Thnx en tot de volgende keer. Groetjes Dennis.
Jan
Hallo Erwin, Vandaag was de derde en laatste sessie en het eindresultaat is super de draak is af en Hoe super gaaf, ben er heel erg blij mee en trots om met dit mooie stuk kunst te pronken. Was top tijdens de sessies en ben blij dat ik bij jouw ben uitgekomen om mij eerste tattoo te laten doen zetten. met vriendelijke groet Jan
Sylvia
Erwin, onwijs bedankt voor de ontzettend mooie tattoo die je afgelopen dinsdag op mn onderbeen heb gezet. Ben er echt super blij mee! Hij is vele malen mooier geworden dan ik in gedachte had. Zo mooi, gedetailleerd. Ongelofelijk knap!! Ik heb een aantal maanden geduld moeten hebben maar het was het wachten meer dan waard!! Fijne ontspannen sfeer. Het was erg gezellig. Tattoo is perfect gezet. Nogmaals bedankt!!!
Maurits
Hoi Erwin, Ontzettend bedankt voor de prachtige kraai die je op mijn arm hebt gezet! De details (de kleine veertjes, de schaduwen en de glans in het oog) zijn geweldig, en het geheel is nog mooier dan ik voor ogen had. Mocht ik ooit voor een derde tattoo gaan, dan kom ik graag bij je terug! Groet, Maurits
Zoï
Zoï Vandaag was het dan zo ver! Eindelijk mijn nieuwe tattoo laten zetten! Het is onwijs mooi geworden. Ik ben er echt onwijs blij mee Erwin! Heel erg bedankt!
Lenette
Hij is echt super mooi geworden! Ik ben helemaal verliefd op mijn dromenvanger. Ik krijg veel complimenten van iedereen. Zelf wildvreemden spreken mij aan en zeggen dat ze hem echt heel mooi vinden. Heel erg bedankt voor het geleverde vakmanschap. Tot snel voor mijn 3e?? Liefs, Lenette
Natasja en Anouk
Erwin bedankt voor onze geweldige tattoos. Op deze manier hebben we allebei ons mannetje voor altijd bij ons. De naam door hem geschreven is precies gebleven zoals hij was en het portret is fantastisch. Hij is precies hetzelfde als op de foto. Dank je wel
Ivette
Hai Erwin, ik vond het enorm spannend hoe mijn tatoeage zou worden omdat ik iets in mijn hoofd had wat jij ter plekke op mijn rug ging uittekenen aan de hand van mijn uitleg en de vorm van mijn rug. Maar je hebt een goed kijkje in mijn hoofd genomen want de bloesem, cirkel en olifanten zijn precies geworden hoe ik het in mijn gedachte had, misschien nog wel mooier. Heel erg bedankt daarvoor en ook nog voor onze fijne gesprekken ter afleiding maar ook gewoon omdat het kon. Groetjes Ivette
Stefan
Hoi Erwin en Stella, Bedankt voor het prachtige resultaat! En ik kom zeker snel terug voor een uitbreiding. Groetjes, Stefan
Steven
Erwiiiiiin!!! Iedereen vind m'n tattoo supermooi,alleen maar complimenten. Je hebt van mn allereerste tattoo iets heel bijzonders gemaakt en ik ben er supertrots op. Thanx again! Grtz, Steven
Natascha
Hallo Erwin, Bedankt voor de mooie uitbreiding van mijn tattoo. Mijn man en zoon vonden de Cherry blossom tak erg realistisch en mooi. En ik, ben super blij met mijn nieuwe tattoo. Je hebt een pracht stulje kunst geleverd. Bedankt, en wie weet tot ziens. Natascha
Angéla
Erwin Bedankt! Ik ging donderdag met een grote glimlach weg bij de studio. Mijn eerste tattoo en vol zenuwen zat ik in de stoel. Die verdwenen gelukkig snel en voelde me geheel op me gemak. Ik krijg van mensen die hem zien als reactie : 'Mooi" en "Wow". Je werk is uitzonderlijk. En je hebt een oog voor detail. Ik kan met trots zeggen dat ik een stukje kunst op me lijf heb staan van jouw hand. Groetjes Angéla
Rolf
Vanmiddag heeft Erwin mijn eerste tattoo gezet en ik kan niets anders zeggen dan dat ie bijzonder fraai is geworden. Het symbool van mijn sterrenbeeld heeft hij uitgewerkt tot een waar kunstwerk met veel details en dieptewerking en deze staat nu op mijn bovenarm. Ik ben er ontzettend blij mee en kan niet wachten om de tattoo trots te laten zien. Erwin, nogmaals ontzettend bedankt en wie weet.....tot een volgende keer voor een uitbreiding! Groeten, Rolf
Cat
Vanochtend mijn tattoo laten zetten. Een bijzonder en emotionele gebeurtenis. Ik kon mij niet heugen wanneer ik voor het laatst zo nerveus was. Maar de ochtend werd erg relaxed, fijne gesprekken en het resultaat is precies wat ik wilde. Persoonlijk & prachtig. Onwijs bedankt. Heel blij mee.
Mirjam
Afgelopen vrijdag mijn tattoo laten zetten. En wat ben ik er blij mee..... Hij is top geworden!! Mensen die ik m laat zien, vinden m prachtig en de kenners zeggen; zo mooi gezet!!! Complimenten voor jou Erwin! En ik vond de sfeer super relaxed en heel gezellig, de tijd vloog om. Ik heb een hele leuke middag gehad met een fantastische tattoo die uitstraalt waar hij voor bedoeld is. Bedankt Erwin!!
Lianne
Vandaag heb ik mijn eerste tatoeage laten zetten. Mijn tijgerelfje is ontzettend mooi geworden en ik ben er erg blij mee. Toen ik met het idee kwam had ik zelf niet een heel goed idee van hoe alle elementen erin verwerkt konden worden, maar Erwin is ermee aan de slag gegaan en met iets gekomen wat bij in positieve zin verbaasde. De sfeer in de shop is erg goed, en ik voelde me prima op mijn gemak. Hierdoor is het me allemaal enorm meegevallen. Zelf mensen in mijn omgeving die weinig met tattoos hebben vinden hem erg mooi geworden. Dat is het mooiste compliment dat je kunt krijgen, toch? Erwin, ontzettend bedankt voor de goede zorgen en kwalitatieve inzet. Mocht ik ooit nog een andere tattoo overwegen, dan ben jij zeker mijn eerste keus. Groetjes, Lianne
Derrick
Hi Erwin, Afgelopen vrijdag mijn 1e tattoo laten zetten eerbetoon aan een dierbare de schets was al prachtig ! Maar de tattoo is echt TOP hoop complimenten gekregen heel erg bedankt je bent een vakman ! De sfeer in je prachtige studio is ook cool/relax lekker op je gemak 🙂 Mocht ik een 2e tattoo overwegen Studio 44 the place to be ! Nogmaals heel erg bedankt. Groetjes Derrick
Sandra Baas
Hoi Erwin Ik heb veel mooie complimenten gekregen ze vinden het er strak uitzien het werk van een echte kunstenaar die zijn vak verstaat ben er zelf helemaal gek mee maar dat geduld is zeker de moeite waard binnenkort heb ik een afspraak voor de volgende tatoeage ben erg benieuwd weer hoe het ontwerp er uit zal zien ik heb er de volste vertrouwen in echt heel blij top
Gian
Hallo Erwin. Bedankt voor je geduld en vakmanschap bij het ontwerpen van mijn tattoo. Erg leuk om met jou over onze wederzijdse liefde voor muziek te praten. Hierdoor is de 1e sessie gistermiddag voorbij gevlogen. Ik heb al enorm veel zin in de volgende sessie. Tot over 4 weekjes.
Marielle
Hoi Erwin Ook ik heb deze week een tattoo laten zetten bij jou De tattoo's die jij zet zijn allemaal een stukje kunst. Ik zag er tegen op om 5 uur op de stoel te zitten maar de tijd is omgevlogen en de sfeer is heel prettig. Bedankt!
Irma Kramers
Bedankt Erwin! Mijn Tattoo is superrrrrmoooi Heel veel complimenten gekregen! Maaarrrr die behoren jou toe! Groetjes: Irma Kramers
Jose
Heee Erwin, Ten eerste de beste wensen voor 2015. Ik wil je bedanken voor me mooie tattoo. Ik ben er erg blij mee. Kom zeker weer een keer terug. Groetjes van Jose
Roy
Hi Erwin, Via deze weg mijn complimenten en aanbeveling. De ontwerpfase ging erg soepel en je hebt mijn wensen goed weten te vertalen; zelfs de wijzigingen op het allerlaatste moment Je hebt iets bijzonders gemaakt van 3 onmogelijke componenten. Ontzettend bedankt voor je werk Erwin. Je gedetailleerde schaduwwerk is minutieus en heel erg netjes. De afsluiter van de middag, na een sessie van 6 uren, zal ik nooit meer vergeten. Dit kunstwerk zal ik met trots dragen! Dank je wel en tot de volgende keer!
Zoë
Hoi Erwin, Afgelopen maandag heb ik mijn eerste tattoo bij jou laten zetten. Ik ben er erg tevreden mee en krijg ook heel veel mooie en goede reacties op. Ik had aan jou verteld wat ik wou, jij bent dat voor mij gaan ontwerpen toen ik mijn ontwerp voor het eerst zag werd ik gelijk enthausiast om hem te laten zetten. Nu ik heb eindelijk heb ben ik blij dat die er op zit. Het is erg mooi geworden en kijk er iedere dag weer met een glimlach naar. Het deed even pijn maar het was het zeker waard.
Piet
Afgelopen vrijdag door Erwin een 35 jaar oude tattoo laten opknappen. Perfect gedaan tot in de details en ik vind het resultaat zelfs nog beter dan het origineel. Hij is echt een supervakman !!!
Harald
Hai Erwin, Wederom heb je mijn idee precies naar wens op mijn arm gezet. Ik denk dat mijn vader trots zou kijken naar hoe jij dat beeldje op mijn arm heb vereeuwigd. Ook Shanty is er heel erg tevreden over en is een trotse Troll. Nog van harte bedankt voor het leuke pakje en prettige dagen gewenst. Tot volgend jaar
Gian
Hallo Erwin, Bedankt voor het lachen. Hierdoor voelde ik nauwelijks iets van het prikken. Het was even puzzelen......maar hij is fantastisch geworden. Je bent een topartiest. Enorm bedankt en tot 20 maart bij The Iron Maidens. Dan drinken we gezellig samen een biertje.
Jenny
Lieve Erwin en Stella, Na een vrij lange aanloop (even nog een kind gekregen in de tussentijd) is vandaag mijn tatoeage afgemaakt. En hij was het wachten zo ontzettend waard. Ik kan niet omschrijven hoe ontzettend mooi het werk is geworden, ik ben er echt heel trots op. Bij deze wil ik jullie (want Erwin is een fantastische artiest maar Stella is een geweldige planner en agendabeheerder!) bedanken voor jullie goede zorgen en voor een onvergetelijk toffe ervaring! Bedankt en tot snel! ( I am hooked)
Yvonne en Demy
Hoi Erwin, Heel erg bedankt voor het prachtige resultaat van onze tattoo's. We zijn er erg blij mee. Groetjes Yvonne en Demy
Sandra
Hoi Erwin weer een top ontwerp en zelfs een toevoeging op het laatste moment ik ben helemaal happy met het resultaat
Maurits en Lucia
Hallo Erwin, Heel erg bedankt voor de tijd en de moeite die je voor ons hebt genomen, en natuurlijk de super mooie tatoeages! We zijn er elke dag weer heel blij mee en krijgen veel leuke opmerkingen! Erg fijne, mooie studio en een prettige, ongedwongen sfeer. Absoluut een aanrader! Erwin bedankt!
Timothy Meurink
Erg blij met het ontwerp en nog blijer met wat het uiteindelijk is geworden! Mooie en nette studio, goeie gesprekken, een verse banaan en lekkere crackers. Wat wil je nog meer!? Kortom: Klasse!
Clay Mayer
He Erwin, ik was een van je eerste "slachtoffers" toen je begon met tattooeren en man wat ben je gegroeid! Inmiddels ben ik in het gelukkige bezit van een aantal van je kunstwerken en ik show ze met trots. In het laatste kunstwerk heb je m'n dochter en hond als superhelden neer gezet. Geweldig en ze worden herkent! Heb alweer een nieuwe afspraak staan voor een volgend project. Ik moet even geduld hebben, want je bent super druk, maar dat heb ik er graag voor over. Wie wat moois wil, moet geduld hebben. Thnx Mate!
Harm
VIn mijn gedachten zag hij er al mooi uit maar Erwin heeft er echt iets unieks van gemaakt. Bij de intake kreeg ik al snel het gevoel dat hij precies begreep wat ik wilde en dat blijkt nu dus ook zo te zijn. In 2 sessies heb ik een prachtige tattoo gekregen. De shop ziet er mooi uit en alles is zeer schoon. De sfeer is ontspannen en de tijd vliegt voorbij. Erwin, hartstikke bedankt voor je vakmanschap. Met vriendelijke groet, Harm
Martijn Schild
In de week voor de eerste sessie kreeg ik mijn ontwerp. Die man kan gedachten lezen. Heel bijzonder. Ik heb dus geen spijt gekregen van het wachten. De sessies waren heel aangenaam. Ik heb de 'oude' studio nog net meegekregen en die was al prima, maar de nieuwe studio is helemaal super. Tijdens de sessies is er veel persoonlijke aandacht, genoeg gesprekstof en goeie muziek op de achtergrond. Ik ben ontzettend blij met m'n tattoo. Heling ging super snel. Het ziet er geweldig uit en ik krijg veel zeer positieve reacties. Mensen die ken verwijs ik zeker allemaal door naar Studio 44 Tattoos! Bedankt Erwin. Ben heel trots op mijn tattoo. Gr. Martijn
Martijn Schild
Vorig jaar besloot ik dat ik een tattoo wilde laten zetten. Na wat te hebben rondgekeken en mijn ideeën te hebben uitgewerkt, kwam ik de website van Studio 44 Tattoos tegen. Ik was namelijk op zoek naar een Black & Grey tattoo. De site sprak me aan, het ziet er netjes uit en er is goed over nagedacht welke uitstraling het moet hebben. De foto's van reeds gezette tattoos zagen er top uit. Vervolgens heb ik een afspraak gemaakt met Erwin. Ik kon na een paar weken langskomen. Het gesprek voelde goed, Erwin voelde goed aan wat mijn bedoelingen waren. En dan is bij mij de keuze snel gemaakt. Het kostenplaatje moet er niet toe doen als je iets moois voor het leven wil laten zetten. Ik moest nog wel even een aantal maanden wachten. Dat was even slikken, maar in mijn ogen kan dat alleen maar positief zijn. Mensen willen dus graag bij hem hun tattoo laten zetten...
Remco
Ongeveer een maandje geleden m'n laatste (5e) sessie afgesloten bij Erwin voor een "full sleeve". Totaal geen spijt gehad om dit door hem te laten doen. Ik wist wat ik wilde laten tatoeëren, maar heb Erwin de vrije hand gegeven om zijn ideeën en inspiratie erop los te laten. Vind het een waar kunstwerk geworden. Tijdens de sessies ook lekker over muziek en films etc gesproken, een dvd-tje van Kiss gekeken, waardoor ik ook relaxed de sessies ondergaan heb. De tijd vloog gewoon voorbij. Mocht je op zoek zijn naar een goede tatoeerder, zoek dan niet langer: hij zit in Zoetermeer 😉 Erwin verstaat zijn vak met verve!
Harald
Hai Erwin, Ben hartstikke blij met het mooie resultaat. Als ik het geheel nu zie ben ik overtuigd dat ik de juiste beslissing heb genomen om jou mijn project te laten samenstellen en zetten. het is een gruwelijk mooi kunststuk geworden, precies zoals ik het in gedachten had. Ik kan niet wachten om te zien hoe je het trolletje in gaat kleden. BTW, die covermuziek kan je downloaden op veronica.nl Tot in november Groetjes Harald
Thijs
Helaas is mijn project klaar, na 60 a 70 uur bij Erwin in de stoel te hebben gelegen ben ik nu in een big hole gevallen. Wat nu, mijn benen zijn nog blank................misschien daar Erwin maar eens op los laten, want wees eerlijk alles wat deze man zet is fantastisch , Erwin denk eens even met me mee joh, ik mis de naalden
Janneke
Vrijdag mijn tattoo laten zetten, wat ben ik er er blij mee!! Erwin onwijs bedankt voor de mooie herinnering!!
Laura Letsch
Gisteren mijn tattoo laten zetten, wat ben ik er ontzettend blij mee ! Ik kom zeker terug om er nog 1 te laten zetten.... Tot de volgende keer, dankjewel Erwin..
Sabine
Hoi Erwin, Nogmaals bedankt voor het zetten van mijn tattoo.. ik vond de sfeer heel prettig en de tattoo is nog mooier geworden dan het plaatje. Ik ben een hele tevreden klant. Mijn man zal 1 deze dagen ook contact met je opnemen Dank je wel!
Renee
Het is al gezellig als je binnen komt. De studio is super geworden! Mijn tattoos zijn super geworden, het had niet mooier kunnen zijn! Erwin bedankt je bent een topper!
Mathilde
Staptegister toch wel erg nerveus Studio44 binnen voor mijn eerstetattoo, maar kwam ruim 2 uur later lachend weer naar buiten. Wat een heerlijke rust straal jij uit Erwin, zowel voor als tijdens het zetten en dat terwijl er geen moment een stilte valt in het gesprek. Ik ben echt heel erg blij met mijn tattoo, hij ziet er werkelijk geweldig uit, mooier zelfs dan ik in gedachten had, en zo mooi strak! Dank je wel.
Jacqueline
Beste erwin, Zo blij met mijn eerste, prachtige tattoo door jou gezet, heel mooi en helemaal zoals ik wilde! Bedankt!
Francis van Broekhui
Beste Erwin, net heb je een pracht tattoo gezet bij mijn liefste!! Hij is echt heel mooi!! Het was ook nog eens heel gezellig!! Dank je wel en veel succes met alles!!
Daan
Lang getwijfeld over het aanpassen en coveren van een bestaande tattoo. Na een prettig intake gesprek zijn we begonnen aan dit uitdagende project. Na een jaar samen ideeen uitwisselen en werken in een ontspannen sfeer ben ik superblij met het resultaat. Bedankt voor jouw ideeen, vakmanschap en de prettige gesprekken. Jammer dat het voorbij is
Linda
Hoi Erwin, Super bedankt voor de onwijs mooie tatoeage, en de geweldige ervaring. Ik ben erg blij mee en ik loop er vol trots mee rond. Tot snel voor de vervolgsessie. Groetjes Linda Tot de volgende keer Groet, Jeroen
Jeroen
Hi Erwin, Na een leuke en geslaagde sessie gisteren ben ik super blij met mijn nieuwe tatoeage. Onwijs bedankt voor je vakmanschap, relaxte sfeer en leuke gesprekken. Ik krijg van iedereen complimenten over de tatoeage; zelfs mensen die er niks mee hebben...top gedaan! Tot de volgende keer Groet, Jeroen
Edwin
... Inmiddels ben ik een jaar verder, en is de tatoeage helemaal klaar. De tatoeage is heel mooi geworden en hij heeft alles uit de hand getekend, zodat deze precies de juiste lijnen volgen op mijn lichaam. Ik heb al veel complimenten gekregen, zelfs van mensen die niet van tatoeages houden. Ik heb Erwin leren kennen als een perfectionist in zijn werk, en een heel vriendelijk en spraakzaam iemand.
Edwin
Op internet had ik een foto gezien, waarbij met photoshop een tatoeage was aangebracht op een man. De tatoeage heb ik zelf nog nooit in het echt gezien, maar deze wilde ik graag hebben. Ik wilde niet naar zo'n grote tattooshop, waar iedereen zomaar naar binnen loopt en voel me ook niet op mijn gemak bij iemand met een gezicht vol tatoeages. Zodoende kwam ik op de website van Erwin terecht en heb ik een afspraak voor een consult gemaakt. Het consult verliep prettig en ik had er een goed gevoel bij. Bij het maken van de afspraken voor de 9 sessies, bleek wel dat er een flinke wachttijd was. Jammer, maar wel te verwachten...
Leo van Dalsen
Nogmaals bedankt Erwin een geweldig tattoo resultaat van de buizerd ben er trots op en blij mee Vriendelijke groet Leo.
Stefan
In een prettige sfeervolle studio wordt er de tijd voor je genomen. Mooie tattoeage en een goed gesprek. Tot ziens Erwin
Agnes
hej erwin.... ontzettend bedankt voor ons zware filosofisch gesprek gister....en dat op de maandag ochtend zo tussen het tatooëren door al met al een geweldige tattoo geworden en ik hoop dat ej er net zoveel plezier aan beleefd hebt als ik........enne.....als het regent gewoon lekker blijven lachen!!!
Jos Bouwknegt
Heb vandaag een tattoo aan laten passen, ben er super blij mee. Dank je wel Erwin, het ziet er top uit. Tot de volgende keer. Bedankt!!!
Kevin
Nu 3 maanden geleden dat m'n tattoo door Erwin is gezet. Hij is echt zoveel mooier en gaver geworden dan ik van tevoren in mijn hoofd had. Erwin, bedankt voor het mooie stukje kunst wat mij de rest van mijn leven opsiert! Keep up the good work!!
Sandra
Afgelopen donderdag mijn allereerste tattoo laten zetten bij Erwin. Tijdens het eerdere consult blijkt dat hij goed luistert naar je verhaal, wat resulteert in een heel mooi ontwerp. Maar dat het ontwerp in werkelijkheid er zo uit komt te zien als dat het nu doet, had ik niet kunnen voorspellen. Het ziet er fantastisch uit en ben er heel erg blij mee!! Ik heb een waanzinnig vette tatto en kan Erwin iedereen aanraden!
Kim
Half augustus een eerdere tattoo bij laten werken en een nieuwe laten zetten. Tot nu toe alleen maar hele leuke reacties en lovende woorden over het eindresultaat!
Marcel de Vreugt
Vandaag mijn tattoo laten zetten bij Erwin de Werd. Wat verstaat hij zijn werk goed zeg ben er super blij mee
Linda
Enorm blij met de cover up van mijn oude tatoeage! Erwin heeft er iets fantastisch van gemaakt!
Rowan
In Februari heb ik een tatoeage laten zetten bij Erwin. Nu, ongeveer 7 maanden later, ben ik nog steeds meer dan tevreden met het resultaat! Ik ben er heel erg blij mee. Dit was mijn eerste tatoeage en als ik een tweede zou laten zetten, zou ik het zeker weer bij hem doen. Een fijne man die ook echt in je geïnteresseerd is!
Esther
Twee maanden geleden mijn tattoo laten zetten. Ben er ontzettend blij mee. Erg mooi gezet, en gedetailleerd. Ik kom zeker nog eens terug.
Susan
Ontzettend blij met mijn prachtige tattoo. Ik krijg enorm veel complimenten over hoe ontzettend kleurrijk en realistisch de bloemen zijn. Goede sfeer, fijn gesprek en een prachtige tattoo!!
Ingrid
Super bedankt voor het zetten van mijn eerste tattoo. Ik vind hem fantastisch mooi geworden en krijg ook alleen maar complimenten die ik bij deze weer door wil geven aan jou Erwin!!!
Ton
KISS.... Als 8 jarig jongetje fan geworden en nooit meer uit mijn leven weggeweest. Al jaren liep ik met het idee om mijn helden te laten vereeuwigen als tattoo. En wat is er dan mooier als je een artiest tegen komt die zijn vak perfect verstaat, en het mooiste van alles, ook een " long life" KISS fan is!!!! Erwin, bedankt voor het uit laten komen van een lang gekoesterde droom. De passie en liefde voor de band knalt echt van de tattoo en van mijn rug af!!!! Thx!
Arie
Vandaag heeft Erwin zichzelf overtroffen met het plaatsen van een schitterende tattoo. Na het doornemen van de wensen is het resultaat op een schets precies op de manier zoals verwacht. Nu staat het het op mijn arm en is het perfect Bedankt voor de prettige manier waarop je alles hebt verzorgd en tot binnenkort om een oude tattoo bij te werken.
Kim
Dat je denkt te weten wat je wil, een gesprek hebt met Erwin en dan zijn ontwerp onder ogen krijgt wat zo ontzettend is wat je bedoelde! Echt geweldig vind ik dat. Zo knap, enkel een kunstenaar kan dat. Het eindresultaat na twee sessies is een prachtig kunstwerk op mijn rug. Heel blij dat ik gekozen heb voor Studio44tattoos. Ik raad iedereen aan hier door Erwin je tattoo te laten zetten en ik weet dat ik zelf ook terug zal komen voor het volgende kunstwerk. Bedankt Erwin, en ook Stella voor de goede communicatie en afspraken. Groeten, Kim
Casper
Twee weken na het zetten van mijn tattoo ziet het er allemaal nog steeds even top uit. Leuk ontwerp, een ontspannen ochtend en een mooi resultaat. Ik ben er zeer blij mee. Thanks Erwin.
Rogelia
Rogelia Bedankt voor mijn mooie tattoo, ik ben echt heel erg blij met het resultaat. Het is nog mooier geworden dan ik had gedacht! Erwin, ga zo door! Ik kom zeker bij je terug. Groeten Rogelia
Gerben
Beste Erwin, Nu een week of 6 later Is ook mijn tweede tattoo van jouw hand mooi genezen. Echt topwerk wat je hebt geleverd. Super bedankt. Groet Gerben
Helen
Helemaal blij met mijn cherryblossom tattoo ! Onwijs mooi Erwin ! groetjes, Helen
Paula
mijn tattoo is af, ik ben er onwijs blij mee. Erwin heeft een prachtig ontwerp gemaakt in een menging van zwart/grijs en kleur. 2 sessies van 4 uur die allebei voorbij vlogen, gewoon lekker een beetje ontspannen kletsen, dan doet een tattoo laten zetten ook geen pijn, tenminste dat vond ik. Erwin bedankt voor de mooie tattoo en ik kijk uit naar de volgende!
Cindy
Vandaag mijn tattoo laten zetten bij Erwin. Een prachtig ontwerp waar ik heel erg blij mee ben. Erwin, je bent een vakman en ook nog eens een heel fijn mens. Bedankt voor een gezellige ochtend en het prachtige werkje op mijn onderarm!
Mirjan
Erwin ontwerpte precies wat ik bedoelde! En de tattoo staat er netjes en strak op! Ik kan iedereen aanraden om naar Erwin toe te gaan! Hartstikke bedankt! Ik ben er heel blij mee!
Kirsten Kornet
Mijn eerste tattoo staat er nu zo'n 1,5 weken op. Had best de zenuwen, maar na het zien van het ontwerp en het eerste streepje dat werd gezet, viel het gelukkig erg mee. Erwin is erg goed in zijn werk en ben daarom ook erg blij dat ik bij hem terecht ben gekomen.
Rikkert Kremer
Alleen maar lof voor je manier van werken. In een ontspannen sfeer heb je goed geluisterd en geweldig werk afgeleverd, zowel in de ontwerpfase als in het daadwerkelijke zetten. Ik ben heel erg blij met het resultaat. Voor een volgende tattoo weet ik wel waar ik naar toe ga, en ik zal je zeker aanbevelen bij mogelijke geïnteresseerden!
Andrea
Afgelopen donderdag was het dan zo ver. Mijn tatoeage werd gezet. En ondanks dat dit me 5de is, was ik op van de zenuwen. Maar al direct bij binnenkomst werd ik een stuk rustiger. Ik werd gelijk op mijn gemak gesteld. Alsof je elkaar al jaren kent. Dat vertrouwde gevoel! En wat meerdere al hebben gezegd, de tijd vloog voorbij. Al jaren wilde ik een ooievaar laten tatoe�ren. Maar het moest iets unieks worden. Niet een standaard mannelijke tattoo van een ooievaar in een tribal, maar fijntjes en vrouwelijk. En Erwin heeft er echt een mooi en uniek stuk van gemaakt. Met de vrouwelijke uitstraling die ik zo belangrijk vond. Ik krijg de meest geweldige reacties! Dus bij deze zijn de complimenten voor jou! Thnx Erwin!
Liesbeth
Mijn 24 jaar oude old school tattoo was verbleekt en uitgelopen, maar toch wilde ik 'em niet kwijt. Erwin heeft de tattoo opgehaald en er bovenal een prachtstuk van gemaakt door de geboortebloemen van mijn kinderen om de old school tattoo heen te zetten. Wat een geweldige reacties heb ik gehad! Dank je wel Erwin!
Wilco
Mijn eerste tattoo moest een bijzondere worden ... en dat werd het! Met wat vage ideeen van mij heeft Erwin er werkelijk een geweldig ontwerp van gemaakt! Het zetten van de tattoo was een beleving op zich. In een ontspannen sfeer is de tattoo gezet ... het resultaat is werkelijk boven mijn verwachting! Ook een volgende keer zal ik niet twijfelen over waar ik een tattoo laat zetten. Erwin, onwijs bedankt!!
RENE
Soms kom je in je leven bijzondere personen tegen!! Erwin is voor mij zo'n persoon.. Als je bij hem een tattoo laat zetten (waarin hij zo verschrikkelijk goed is) dan merk je dat vanzelf. Dus als je van plan bent om een tattoo te zetten die kwalitatief van zeer hoog niveau is, maak dan zeker kennis met het "Persoon Erwin" Erwin bedankt voor mijn 3 sterren tattoo vind hem helemaal geweldig!! " Groetjes RENE..
Marco
Vorige week donderdag mijn 4e en laatste sessie van 4 uur gehad bij Erwin. de tattoo (onder/bovenarm) is nu helemaal af en ik ben echt onwijs blij met het uiteindelijke resultaat. Van tevoren dacht ik zelf dat het 4 lange sessies zouden worden maar de tijd is echter voorbij gevlogen. In die 4 sessies die we gehad hebben kan ik vanuit mijn kant wel zeggen dat wij een goede band hebben opgebouwd. Erwin topper, onwijs bedankt voor alles en we komen elkaar nog wel een keer tegen. Groetjes Marco
Melanie
vandaag voor mn 3e sessie geweest bij erwin. Wat een leuke, aardige kunstenaar is hij toch! Ben weer super blij en ook trots dat na 3,5 jaar mn project afgerond is!!! Heeeel erg bedankt weer hiervoor en ik zie je in juli weer!! Groetjes melanie
Sue
Ben echt super blij met mijn 2 nieuwe tatts. (onderarm & ribben) Echt onwijs mooi gezet... Voor m'n volgende tattoo (en die gaat er zeker komen... Eventually) ga ik weer terug naar Studio 44! Dus Erwin, nogmaals ontzettend bedankt en tot de volgende keer. Groetjes, Sue.
Claudia
Een week geleden een tattoo laten zetten op m'n onderarm en ooooooooh wat is hij mooi geworden! Erwin is echt heel relaxed en denkt met je mee over het ontwerp. Ik heb al heel wat tattoos, maar geen 1 is zo mooi als deze! Erwin is een echte vakman met heel veel passie voor z'n werk. Onwijs bedankt Erwin en ik zie je 14 Februari als m'n zusje d'r tattoo krijgt ... kunnen we meteen een nieuwe afspraak maken voor een cover up ! Groetjes, Claudia
Anita
Gisteren heeft Erwin een prachtige tatoeage gezet op mijn binnenarm. Hij heeft mijn idee exact uitgewerkt zoals ik het graag wilde. Ben er superblij mee en krijg er enthousiaste reacties op.
Eliane
In november hebben we onze eerste prachtige tattoo laten zetten! Een mooier symbool voor onze liefde voor elkaar en ons gezin kunnen we ons niet wensen! We zijn er nog elke dag super blij mee en trots op! Dank je wel Erwin, door de relaxte omgeving en het gezellig kletsen waren we helemaal op ons gemak!
Richelle
Vd week m'n eerste 2 tattoos laten zetten. In 1 woord geweldig! Erwin bedankt voor deze prachtige ervaring, en de prachtige tattoos!
Ijlien
Ik ben heel blij en supertevreden met mijn rib tattoo, 3,5 uur gelegen en geen enkel moment verveeld of ongemakkelijk gevoeld. Het ontwerp is perfect en past prachtig bij mijn lichaam. Super gedaan en onwijs bedankt Erwin!
Otto
Ben nu drie keer geweest en alle drie de keren super gaaf. De tattoos zijn echt heel mooi geworden. Professioneel en met een creatieve inslag van Erwin. Bij de tweede tattoo had Erwin een eigen ontwerp gemaakt en die was helemaal top. De andere twee had ik min of meer klaar, maar heeft hij er toch met wat extra effecten iets bijzonders van gemaakt. Over Erwin zelf kan ik beamen wat hier al vaker genoemd is: relaxed en super aardig. Hij weet je op je gemak te stellen en de tijd vliegt voorbij. Kortom: voor iedereen een aanrader. En ik zal vast ook nog wel een keertje terugkomen. Groeten van Otto!
Ilse en Fred
Hoi Erwin, Bedankt voor het zetten van onze eerste tattoo. Na lang zoeken op internet sprongen jou teksttattoo's er voor ons echt uit. De tekst die onze 'trouwoorbellen' heeft vervangen is precies wat we ervan verwacht hadden. We zijn heel erg blij met het resultaat. Groeten van Ilse en Fred
Andrea
Hoi Erwin, Vorige week heb ik mijn eerste tattoo laten zetten. Ik vond het wel een beetje spannend, maar uiteindelijk viel het allemaal mee. Je hebt er echt iets moois van gemaakt en ik ben er super blij mee. Nogmaals bedankt! Groeten Andrea
Ingrid
Afgelopen woensdag mijn eerste tattoo laten zetten. Ik kwam super nerveus binnen, had me vriendin bij me voor ondersteuning Erwin zei al mensen gaan altijd lachend weg. Inderdaad!!! Helemaal top. Ze zeggen als je eenmaal een tattoo hebt volgen er meer!!!! Dus Erwin tot de volgende keer
Ed & Monique
Onze eerste tattoo's zijn gisteren gezet door Erwin, deze zijn supermooi geworden. Ook mensen die niet speciaal van een tattoo houden zien dat hij er iets speciaals van heeft gemaakt. Erwin werkt strak en hygiënisch in een relaxte sfeer. Erwin nogmaals bedankt voor deze unieke ervaring, de volgende tattoo wordt zeker weer bij jou gezet. Groetjes Ed & Monique
Nicole vd Hulst
Gister als verjaardagscadeau van m'n zusje onze tattoo laten zetten! Was er gezellig, je voelt je eigenlijk gelijk op je gemak als je binnen komt! Voor mijn zusje de eerste keer en best zenuwachtig maar dat was snel over toen Erwin aan het tekenen was en gezellig aan het kletsen waren! Helemaal top! Kom zeker nog eens terug als ik weer een idee heb!
Jeroen
Hoi Erwin, Omdat jouw studio niet zomaar een in en uitloopstudio is en ik daar naar op zoek was in juli op gesprek geweest. Toen met een heel goed gevoel weggegaan om twee weken geleden terug te komen voor het zetten. In een woord: Geweldig! En daar bedoel ik alles mee; jijzelf, je studio, het resultaat! Onwijs bedankt. Mochten er ooit nog ideeen zijn om te laten zetten, dan kom ik (en mijn vriendin zeker ook) weer naar jou toe. Bedankt! Prettige jaarwisseling en een mooi 2014!!!
Corrien
Erwin je hebt een super tattoo gezet. Je weet niet half hoe blij ik er mee ben. Bij binnenkomst was het al gezellie. Erwin je hebt echt gouden handjes. En de reacties van mijn omgeving, wauw... mooi... Als ik nog een tattoo wil kom ik zeker naar jouw. Onwijs bedankt Erwin. Groetjes Corrien
Marleen
Vanwege de foto's op de website wilde ik graag hier mijn eerste tattoo laten zetten. De tattoo is echt super strak geworden, tijd vloog om en ik ben meer dan blij met de tattoo... hij is precies zoals ik had gewild. Mocht ik nog een tattoo willen dan weet ik waar ik moet zijn. Klasse
Milena
Mijn oog viel op een blad met het werk van Erwin, ik maak gelijk een afspraak, hij begrijpt mij als vanzelf, ik mail wat ik mooi vind en krijg direct het juiste ontwerp…. tja, de tatoo is in een flow tot stand gekomen en mooi uitgevoerd, zo blij
Daphne
week geleden mijn allereerste tattoo laten zetten, en ben er onwijs blij mee! Ik voelde me erg op mn gemak en hij is prachtig geworden, nogmaals bedankt!
Erwin
Erwin je bent een vakman! Super bedankt voor de mooie tattoos ! we zijn er zeer blij mee, tot de volgende sessie Gr Erwin&Marcella
Willem
Net weer geweest , tattoo weer verder geüpdatet. Helemaal happy , en zoals altijd weer goede gesprekken en mooi werk!!!! Erwin bedankt en tot......... ?? Groetjes : Willem
Anthony
Twee weken geleden mijn eerste tattoo laten zetten, super tevreden alles wat in het gastenboek word gezegd klopt. Zeer gemoedelijke sfeer en je bent een echte artist. Nogmaals bedankt. P.S. voor een volgende tattoo kom ik zeker bij je terug!!!
Angela vd Hulst
ben echt super blij met me tattoo en wat nicole ook idd zegt gelijk om ons gemak lekker kletsen ben er onwijs blij mee. ik kom zeker terug.
Rosanne
Mijn 2e tattoo laten zetten vandaag. Is weer onwijs mooi geworden! Erwin stelt je op je gemak, denkt mee en komt zelf met nog betere ideeen. Met een goed muziekje op de achtergrond en leuke gesprekken tijdens het tattooeren gaat de tijd snel en je kan goed ontspannen. Al met al top!
Menno
Thanks Erwin! Voor het vereeuwigen van mijn wielerpassie op mijn kuit. Dat wordt komend seizoen met goed gesoigneerde beentjes de weg op gaan!
Charlotte Hoogenraat
Vandaag mijn eerste tattoo laten zetten bij Erwin. Wat een mooi kunstwerkje is het geworden! Ben er ontzettend blij mee. Dank je wel Erwin voor het op mijn gemak stellen en voor je professionaliteit. Misschien komt er toch nog een tweede :-))
Thijs
Vandaag weer een bezoek gebracht aan Studio44Tattoos, en Erwin heeft weer een geweldig stuke gezet.
Thijs
Nagenietend van een heerlijke priksessie bij Erwin, kerel je bent een kanjer en de chrysant die ik voor ogen had heb jij er weer zoals gebruikelijk perfect op gezet. Heerlijk is het dat jij aan een half woord genoeg hebt om een schitterende creatie te ontwerpen en te zetten. Tot Januari 2014, dan mag je mijn borst weer sluitend maken met de rest.
Jeffry
Nu 2x geweest voor een heel mooi plaatje, samen met Erwin tot dit ontwerp gekomen. Kan niet anders zeggen een top ervaring geweest! De sfeer en entourage geeft je meteen bij binnenkomst een vertrouwd gevoel. Bij de 2 lange sessies is de tijd voorbij gevlogen, dit door het goede gevoel en de gezellige gespreken. Erwin bedankt!
Sandy en Rene
We hebben 2 weken geleden beide een tattoo laten zetten! We zijn er echt ontzettend blij mee! We vonden het een super leuke en gezellige "happening".Erwin geeft je een heel vertrouwd gevoel. Echt een topper !!! Je ziet ons zeker terug. Bedankt !!
Frans
erwin heeft een onwijs mooie tattoo van mijn vader gezet en ik had wat foto,s mee genomen en hij lijkt er precies op en ik werd ook bij erwin op mijn gemak gesteld dus toppie HEEL ERG BEDANKT
Adeline
Nu een maand geleden dat Erwin een prachtige tattoo op m'n arm heeft gezet. Ik ben er onwijs blij mee en trots op en krijg alleen maar complimentjes. Het zetten was een super ervaring, alsof ik bij een vriend op bezoek was. Door zijn vaardige hand geen moment pijn gehad, maar dat kan ook aan mij liggen.. Bedankt!!
Michael
Erwin je heb weer een super tattoo gezet weer van me kleinzoon me kits zeggen dat je een kunstenaar bent . En het was ook weer gezellig en relax tattoo vriend je wort weer bedank
Jennifer
Op een regenachtige dag met een ietwat zenuwachtig gevoel naar Erwin gefietst. Maar aangekomen werd ik welkom ontvangen en werd meteen wat minder zenuwachtig. Erwin heeft de afbeelding die ik als voorbeeld had meegenomen mooier en sierlijker gemaakt. Een heel mooi resultaat waar ik mijn ogen niet vanaf kan houden! Erwin bedankt!
Nadine
Nog steeds superblij met mijn tattoo elke keer als ik er naar kijk ben ik er echt super trots op, gezet door iemand die echt passie voor zijn werk heeft echt een aanrader. Heb echt een top dag gehad zo gezellig en relax met dit als resultaat zo mooi nogmaals super bedankt. groetjes nadine
Sander
dinsdag 5-11 bij Erwin geweest voor mijn 2e tattoo. Dit keer het bass teken uit de muziek op de linkerpols binnenkant. Hij staat er mooi op Erwin! Bedankt voor het fijne bezoek. Absolute aanrader!! groet Sander
Thomas
Bedankt voor de geweldige tattoo die je vandaag hebt gezet.Ben echt heel blij met het ontwerp en de fijne details die erin zijn verwerkt. Heb nu al weer zin in de volgende sessie.
Melvin Wachter
Begin oktober terug gekomen bij Erwin om mijn tattoo af te maken. Ik kan alleen maar zeggen dat hij het perfect heeft gedaan. De tattoo is precies zoals ik hem wilde hebben. Dit was tevens mijn eerste tattoo maar doordat Erwin je zo op je gemak stelt voelde het alsof ik daar al vaker op die stoel had gezeten. De tijd is voorbij gevlogen en ben trots op het resultaat. Erwin, nogmaals bedankt!
Arjan van der Wees
Recent bij Erwin geweest om een tattoo te laten zetten, mooi en goed gezet, echt het was gezellig en we hebben lekker gekletst. Top Erwin! Gr, Arjan
Anoop
Donderdag een tattoo laten zetten door Erwin, ben er superblij mee Erwin is een topartist!! bedankt Erwin
Astrid
Eergisteren mijn eerste tattoo door Erwin laten zetten; wat geweldig! Ik ben super blij met mijn tattoo, en kom zeker terug. Alles was top! x as
Maaike
2,5 maand geleden een gave symbolische tattoo op mn enkel laten zetten door Erwin. Ik was viavia bij hem terecht gekomen en hoorde alleen maar lovende woorden over hem, nou niks is minder waar! Wat een lieve, gezellige, warme man is het en zo creatief en kundig een echte artiest! Nazorg is ook top, volgende dag deed mn enkel goed zeer maar Erwin stelde me gelijk gerust en gaf wat tips, heel fijn. Ben nog elke dag super blij met mn mooie tattoo bedankt Erwin!!
Fenny
Hoe ouder hoe gekker, dus op 44 jarige leeftijd mijn eerste tattoo laten zetten. Een mooie kersenbloesemtak op mijn onderarm. De drie en een halve uur waren zo voorbij door het gezellige kletsen en het bewonderen van het vakwerk van Edwin wat langzaam op mijn onderarm ontstond. Nu drie dagen later ziet het er prachtig uit. Ik zal snel een foto sturen. Groetjes Fenny
Linda
Hi Erwin, Inmiddels is het een week geleden dat je mijn tattoo hebt gezet. Het is in 1 woord prachtig! ik ben helemaal tevreden!
Edwin en Annemiek
Hoi Erwin, Onze tattoo's zijn echt geweldig geworden. Ik hoop voor jou dat niet iedereen die ze bewonderd en zegt dat ze ook wel een tattoo door jou willen laten zetten dit ook echt doorzet. Want dan kun je pas op je 80e met pensioen! Groetjes, Edwin&Annemiek
Debbiew
Ha Erwin, Helemaal happy met mijn hondenpootjes!!! Iedereen vindt het mooi, gaaf, stoer, geweldig! Zelfs mijn moeder, hahahaaha.... Ontzettend bedankt voor je mooie werk en het gezellige geklets! Grts, Debbie
Janneke
Hoi Erwin, Vorige week vrijdag heb ik mijn tatoo bij je laten zetten, en wat ben ik er BLIJ mee !! Hij is echt helemaal geweldig!! Onwijs bedankt . Ik kom zeker nog eens terug !! Groetjes Janneke
Monika
Hallo Erwin en Stella, Ik was op 22 augustus jl bij jullie voor mn 1e bescheiden kleine tattoo aan de binnenkant van mn rechterpols (in het Arabisch). En... ik ben er nog elke dag zooo blij mee! Het is precies ook zoals ik me had voorgesteld. Dat wilde ik jullie graag nog aan jullie laten weten. Succes met alle leuke dingen die op je/jullie pad komen. Groetjes van Monika.
Karin Voorn
Hoi Erwin, Wij zijn helemaal blij met het prachtige portret dat je hebt gemaakt van Peter zijn dochter. Het is echt net of de foto geprojecteerd is op zijn arm, zoooo mooi! Ik zal iedereen aanraden, als ze echt een mooie tattoo willen, bij jou langs te gaan. Heel erg bedankt! Liefs, Peter en Karin
Sylvia van der Struif
Hallo Erwin, Twee weken geleden waren wij bij jou om de tattoo's te laten zetten van de hartslag van mijn man/papa. Dit is een hele prettige ervaring geweest. Iedereen in onze omgeving vind de tattoo's bijzonder, apart en zeer mooi gezet! Complimenten voor jou dus! De tattoo heeft voor ons een zeer emotionele waarde en je bent daar bijzonder prettig mee omgegaan. Wij komen zeker nog eens terug! Groetjes Sylvia en Trisha
Frizo
Hey Erwin, Ruim twee weken geleden heb jij bij mij, al een lang gewilde, rib tattoo neergezet. Voorafgaand aan de dag van het Tattooeren, heb jij in een ontwerp, exact wat ik in mijn hoofd had, weten uit te beelden. Een wel gemeende compliment daarvoor. Je werkt Opzichtelijk hygienisch, bent geduldig en een fijn persoon. Buiten je talent om zullen dat de factoren zijn die hebben geleid naar het prachtige resultaat. Dank je wel, Frizo
Serena
Hoi Erwin, Het is inmiddels alweer een week geleden dat ik een tatoeage bij je heb laten zetten. Ik ben er super blij mee en je werk is fantastisch, je gaat me zeker nog een keer terug zien om een andere tatoeage te laten zetten. Een ieder die jou werk (de tattoo) heb gezien is super enthousiast dus ik ben van mening dat je het ook nog wel eens drukker kan gaan krijgen wat alleen maar weer positief is voor jou Nogmaals ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe aanwinst dus ontzettend bedankt voor je mooie werk en het gezellige geklets! Sowieso kom ik in maart mee als Marco voor zijn tattoo kom bij je. Groetjes Serena
Eelco Schuurmans
Beste Erwin, Bedankt voor het stukje kunst dat je gisteren bij me gezet hebt, het is fascinerend om te zien hoe jij van een paar pen lijnen met de vrije hand een door de storm vliegende zwaluw tot leven brengt met je tattoo instrumenten. Nog geen dag oud en vers gezet krijg ik nu al tal van onwijs positieve reacties in mijn omgeving van je werk,dit verbaasd me niets aangezien het gewoon een kickass tattoo is geworden! En als ik hem zo bewonder dan schreeuwt ie om uitbreiding dus mij ga je vaker zien Erwin Voor iedereen die op zoek is naar een allround tattoo Artiest met een hoofdletter A,die kennis van zaken heeft en je met een flinke dosis artistiek talent begeleid van een passend persoonlijk design tot een tatoeage die je voor je leven met trots kan dragen,raad ik zonder twijfel Erwin de Werd met zijn laagdrempelige,huiselijk en volwaardig professionele Studio44 shop aan! Keep on rockin en vanuit het brabantse land... Houdoe he! Greetz, Eelco
Wout
Hey Erwin, Vandaag voor de 3e keer bij je geweest, en opnieuw een waar kunstwerk neergezet! En naast dat je gewoon super mooie tattoos zet, ben je ook gewoon een heel warm persoon. In een hele nette studio waar echt een relaxte sfeer hangt. Ben blij dat ik je heb leren kennen!! Tot volgend jaar Groetjes Wout
Sandra
Hoi Erwin, Bedankt voor de tattoo, en vooral voor je geduld ! Groetjes Sandra
Jolanda en Germaine
We zijn heel blij met onze tatto en het was alsof we bij een vriend op bezoek waren. We voelde ons heel erg op ons gemak. Groetjes aan je lieve, hartelijke vrouw Stella. Bedankt!!
Sylvana
Hoi Erwin! Super bedankt voor het zetten van mijn prachtige tattoo! De reacties zijn nu al overweldigend! Je bent een super relaxte vent met veel geduld! Maar bovenal lever je ware kunstwerken af! Keep up the good work! Groetjes, Sylvana
Roxanne
Hoi Erwin, Super dat je mijn eerste tattoo hebt gezet! Je ziet me zeker nog eens terug! Groetjes, Roxanne
Dave
Hey Erwin, Afgelopen maandag heb je mijn eerste tattoo afgerond. Ik vind hem geweldig. Bij aanvang van de 1e sessie voelde de stoel nog wat onwennig aan maar tijdens de 2e sessie al helemaal vertrouwd. Het bijzondere aan het zetten van een tattoo bij jou is niet alleen jouw vakmanschap, de relaxte manier van werken en de gave om wensen en ideeen om te zetten in een prachtig gedetailleerde en gestyleerde tattoo maar ook de oprechte interesse voor degene in de stoel. Voor mijzelf en ook Maria was het onze eerste tattoo en voor allebei een met veel symboliek. Je hebt het gevoel wat we in de tattoo wilde leggen prachtig gepakt. We zijn er allebei geweldig blij mee. Nogmaals erg bedankt en ik kijk er naar uit om elkaar nog een keer te treffen. Misschien in de stoel of anders zeker wel via de muziek . . . . . . Groetjes van Maria en Dave!
Floor Brouwer
Hoi Erwin, Op 04 oktober (dierendag en na lang wachten) heb jij mijn New Foundlander Dinho gezet. Echt een kunstwerk, alles zoals ik had verwacht en wilde zie ik terug in de tattoo. Een ieder die Dinho kende herkent het portret, echt onvoorstelbaar hoe mooi het is geworden. Wij kennen elkaar oppervlakkig van BSC 68 maar ik vond het bijzonder leuk om (bijna de gehele dag) met jou in een ontspannen sfeer over van alles en nog wat te praten en te ontdekken dat er op muziek gebied raakvlakken zijn. Jouw werkwijze, artistiek vermogen en interesse in mensen is heel erg prettig om te ervaren en spreekt in jouw voordeel. Zie je van de week wel weer ergens bij BSC 68. Groet Floor
Yoshi
Hee Erwin! Gister heb je dan eindelijk m'n eerste tattoo gezet, ik moest er lang opwachten maar het was het zeker helemaal waard! Het is echt en kunstwerkje geworden, een hele mooie toevoeging aan m'n lichaam. Naast dat ik het zelf heel erg mooi vind, wordt het door iedereen met veel enthousiasme ontvangen. Iedereen vindt het heel erg mooi en goed gezet. Mocht ik ooit nog een tattoo krijgen dan kom ik zeker weer naar je toe. Ik raad iedereen om naar jou toe te gaan voor een tattoo. Je hebt echt een groot talent! Heel erg bedankt voor de mooie tattoo. Liefs Yoshi
Willem Benning
Hoi Erwin, Het is nu een week geleden dat jij mijn tattoo hebt gezet , zeeeeeer geslaagd!!!! Ben erg tevreden en nu al aan het nadenken over uitbreiden.... Het was een zeer geslaagde dag met goede gesprekken over van alles en ..(vooral muziek) !! Ben verder niet zo'n schrijver maar wilde toch wat neerzetten BEDANKT!!!! Groeten : Willem
Yvette Schepers
Hoi Erwin, In februari of maart heb ik jou even gesproken op de tattooconventie in Ahoy. Ik was gelijk onder de indruk van je werk....en wist gelijk dat jij mn volgende tattoo zou zetten......Ik heb een beetje verteld wat ik ongeveer wilde en jij hebt daar echt een prachtig ontwerp van gemaakt en gister was het dan eindelijk zover. Ik heb een tattoo die de binnenkant van mn onderarm bedekt, wauw!! Het is echt een kunstwerk geworden. Ben er waanzinnig blij mee. Je bent echt een kunstenaar en een hele leuke vent!! Onwijs bedankt en als ik meer wil dan zie je mij zeker. XX Yvette
André en Annelies
Hey Erwin, Bedankt voor de mooie tattoo en de service afterwards! Behalve een echte kunstenaar die zijn vak verstaat ben je ook een fijn en oprecht persoon die echt in mensen is geïnteresseerd. Keep up the good work. God Bless André en Annelies
Janice
woow ! Very interesting post I like your website keep up the great posts
Willeke
Hé Erwin, Vandaag even de site aan mijn collega laten zien. Hij heeft nog geen tatoos! Wie weet na dit allemaal gezien te hebben, straks wel één (of meerdere). Groetjes van ons. De x-jes uit Den Haag
Michelle
Hey Erwin, super bedankt voor mijn geweldige tattoo. Ben er zo happy mee en blijf er maar naar kijken. Hij is precies zoals ik had verwacht, eigenlijk nog mooier. Heel erg bedankt voor je mooi werk, je service en gezelligheid.
Cynthia Jawahier-Bouman
Lieve Erwin, Hij is zo mooi, mijn 3 duiven, ben er super gelukkig mee. Mijn omgeving reageert ook enthousiast, dus je krijgt het nog drukker, dan druk. Tot gauw! Groetjes, Cynthia
Jelita
Hey Erwin, Ontzettend bedankt voor de mooie uitvoering van mijn tattoo!!! Ben er zo ontzettend blij mee! Ik kom graag na mijn vakantie nog even bij je terug om het groen bij te werken en wie weet volgend jaar voor het opkalefateren van mijn rugtattoo 🙂 Zeer fijn om te weten dat er bij mij om de hoek zo'n goede tattoo artist zit! Groet, Jelita
Theresa Yorker
Hello This is Theresa, the cashier from Comic Strip Cafe and Universal's Islands of Adventure. I was admiring you and wife's beautiful tattoos. You were so kind and came back and gave me the address of your web page and I thank you. I certainly can't read any of it, but I did tour your galleries, and that was certainly my pleasure. You do just beautiful art!!! If you were in business here, I would certainly come to you if I ever choose to get another tat or 2. Again, thank you very much. I hope you enjoyed your visit.
Manuela
Hey Erwin, vandaag precies een week geleden bij jou geweest voor mijn tattoo. De tattoo is super geworden! Iedereen die hem ziet vindt hem geweldig! Ik had natuurlijk al een redelijk goed idee wat ik wilde, maar jij hebt t helemaal af gemaakt! !! Tijdens de sessie (trouwens al tijdens ons eerste gesprek) voelde ik me super op mijn gemak. Lekker over van alles gekletst. Maar wat ik het mooiste vond, was het feit dat je zo gek bent op je vrouw en je jongens (ik hoop dat ik dat hier mag zeggen). Dat maakt je een bijzonder mens!!! En uiteindelijk na 4 uur weg gegaan met een KUNSTWERK! Super bedankt! Liefs, Manuela
Nicole
Hey Erwin, Moet hier natuurlijk ook nog even laten weten hoe blij ik met mijn tattoo ben. Iedereen bij mij in de buurt weet het al, want ik blijf het zeggen Hij is echt zo goed gelukt! Je hebt precies vertaald wat ik in mijn hoofd had. Daarnaast moet ik me ook aansluiten bij een vorig commentaar, voelde me ook heel erg op mijn gemak Super bedankt en ik kom zeker nog een keer terug voor iets anders moois! Groetjes Nicole
Patricia
heehee ik wou even zeggen dat ik heel erg blij ben met het kattenpootje echt mooi gedaan iedereen vind hem super!! groetjes patricia
Rob en Urusla
Hai Erwin, Vanmiddag zijn we bij je geweest en je bent echt een topartiest!!! Superblij zijn we met onze tattoo en we komen zeker terug!! Volgende wordt op mijn schouder Dank je wel voor alles en al je begrip!!! Groetjes, Rob en Ursula
Vandhana
Beste Erwin, Nu bijna een week geleden mijn eerste tattoe laten zetten. Super hoe je me gerust stelde en naar mijn verhaal luisterde. Ik zal je zeker aanraden aan mijn omgeving. Een tweede komt er zeker. Nogmaals super bedankt
Jolanda
Hoi Erwin, Ook ik ben erg blij met mijn tattoo. Hij is super mooi, en krijg er alleen maar complimenten over. het is ongelooflijk dat je zo goed het ontwerp weet te maken, precies zoals ik het in mijn hoofd had! Dan nog de relaxte sfeer waarin je werkt, als ik er nog één wil kom ik zéker bij je terug!
Marja
Hoi Erwin, Bedankt voor de waardevolle tatoo, namelijk de naam: Zegme van mijn overleden hondje (mijn zielekind). Fijn dat je op de korte termijn een plekje vrij maakte. Wellicht tot de volgende keer want als mijn andere hondje overlijd kom ik op zeker weer bij je terug. Ik zal jouw studio zeker bij andere aanraden Groetjes, Marja
Caroline
Hoi Erwin, Gisteren zijn mijn moeder, zusje en ik bij jou geweest, Mijn zusje en ik hebben alle twee een tattoo gekregen van ons moedertje. Jij hebt ze beide (die voor ons zo speciaal zijn) geweldig neergezet, Ze zijn nog mooier geworden dan wij ons hadden voorgesteld. Je hebt precies begrepen wat we wilden hebben en dat heel mooi vertaald in de tatoeage. Als iemand een vertrouwd adres zoekt, dan zullen we jou zeker aanraden. Groetjes, Caroline.
Krista
Hoi Erwin, Het is nu al weer bijna twee weken geleden dat ik bij je was voor mijn eerste tattoo. Ik ben er echt ontzettend blij mee! Ik had zelf een plaatje mee genomen, maar daar heb jij iets nog iets veel mooiers van gemaakt. Ook hebben we lekker gekletst over je liefde voor muziek, was gezellig! Ik zal je zeker bij anderen aanbevelen! Groetjes, Krista.
Peter
Hoi Erwin, Wat een mooie tattoo heb je gezet! De tattoo is nog mooier dan ik zelf in gedachten had. Wat een kunstwerk heb je ervan gemaakt……….. Ik ben er erg blij mee! Tijdens het tatoeëren was het erg gezellig. Goede muziek en praten over van alles…. en vooral vroegâh. De tijd ging in ieder geval lekker snel. Op naar de volgende tattoo O ja, je werkt super hygiënisch wat ik erg prettig vond. Ik zal je zeker aanbevelen bij anderen. Tot ziens, Peter
Rosalie Lipman
Hoi Erwin, Vorige week ben ik bij je geweest om de tattoo te laten zetten. Ik wilde je even laten weten dat ik er ontzettend blij mee ben! Ook heb ik al erg veel complimenten gekregen! Waarschijnlijk krijg je het nog druk binnenkort! Je hebt mijn gedachten precies weten om te zetten in een prachtig kunstwerkje! Ik kan nu een moeilijke periode waarin ik ziek ben geweest achter mij laten, waarbij de tattoo op een symbolische wijze meehelpt. Een vliegende vlinder die het lintje (dat staat voor melanoomkanker) met zich meedraagt en ermee wegvliegt. Een afsluiting van een moeilijke periode. Ik ben er zo blij mee!! Nogmaals ontzettend bedankt! Jij en je vrouw zijn ontzettend gastvrij en jullie hebben mij echt op m'n gemak laten voelen. Ga zo door!!
Anouschka
Hey Erwin, Wilde even via je gastenboek laten weten dat ik zo ontzettend veel complimenten krijg over m'n tattoo. Ben dan ook heel blij dat ik gewacht heb tot ik de juiste tattoo artist gevonden had ..... Ben je ontzettend dankbaar voor wat je op mijn rug gezet hebt, het is voor eeuwig en daar werk jij ook echt naar. Je maakt het persoonlijk en dat zie je nooit bij een tattoeërder hier in Nederland RESPECT . Ik zie je binnenkort weer voor Jef zijn tattoo. Groetjes, Anouschka
Marcel
hoi erwin goed te lezen dat je het erg druk heb met mooie dingen zetten, ik wou je nog heel erg bedanken voor de mooie tattoo die je by me hebt gezet ben er supertrots op hy wordt alleen maar mooier . de gr marcel en conny [ van die 2 handen]
Julia
Hoi Erwin, De roos met de ring is zo mooi geworden, nog mooier dan verwacht. Ik had dat kunnen weten, want ik weet wat jij kan. De roos is gewoon schitterend. Mijn andere tattoo nu ook klaar. Ook zó mooi geworden. De genezing gaat goed. Geen korstjes gehad en het begint al lekker te kriebelen. En ja, het was weer een relaxt sfeertje bij jouw, net als de voorgaande keren. Afgelopen vrijdag er nog met jouw over gehad. Gezellig gekletst over van alles en nog wat. Radio aan op de achtergrond. Lekker ontspannend, wel zo prettig. En nu genieten van mijn mooie tattoos. Groetjes en onwijs bedankt, Julia
Kees Vis
Hoi Erwin, Ook van mij hierbij mn complimenten over hoe jij te werk gaat. t 'was voor mij de eerste tattoo dus best spannend,maar ik voelde me echt op mn gemak bij je. met de tekening die ik meenam ben je aan de slag gegaan en daar is een mooi resultaat uitgekomen. mn kinderen draag ik nu voor altijd bij me. T ziet er keurig uit bij je en ook werk je super hygienisch!!! Ik ben erg blij met t resultaat en heb al vele positieve reacties gehad. Zal je zeker aanbevelen als iemand besluit om ook een tattoo te laten zetten! Bedankt.....en succes verder!
Sandra van Koesveld
Hoi Erwin Vandaag mijn eerste tattoo laten zetten op mn voet. Ben er echt SUPER blij mee,hij is precies geworden zoals ik hem in mn gedachten had. Het was ook super relaxed tijdens het zetten,lekker gekletst en gelachen, TOP ......tot de volgende keer? Sandra van Koesveld
Carla
Lieve Erwin en Stella. Wat een zonde dat het gastenboek is verdwenen. Laat ik dan de eerste zijn die in jullie nieuwe gastenboek iets over jullie schrijf. Mijn tattoo heb je op 7 juli gezet. Nadat we een heel prettig en warm intake gesprek hadden gehad. Ook het mailcontact met Stella was bijzonder. Het heeft mij geholpen om een hele verdrietige periode een plaatsje te geven. Nadat je hem 3 weken geleden nog wat bijgewerkt heb, ben ik er nog trotser op. Elke dag als ik er naar kijk, ben ik blij en dankbaar dat ik dankzij jou mijn droom heb uit kunnen laten komen. Het was een stap die ik gezet heb, maar door jullie lieve benadering en begrip, is het me erg meegevallen en was het beide keren, gezellig en relax. En pijn.....ik heb niets gevoeld! Dank hiervoor. Kus
Marco Hinsen
Hi Erwin, We hadden het vanmiddag nog er over, ik hoop dat je gastenboekberichten nog ergens terug te vinden zijn. Het is nu een paar uurtjes na het zetten en ik ben nog steeds helemaal in de wolken met mn prachtige kunstwerk!! Het is echt vele malen mooier dan ik had gehoopt! Ik moet ook zeggen dat het erg gezellig was. Grappig om iemand te treffen die zo gelijkgestemd is, dat maakt de lange zit meteen een stuk aangenamer. Nogmaals: SUPER tevreden! Je bent een ware kunstenaar. Ik kom ook nog een keer naar je band kijken, met jouw muzieksmaak zal het ook vast voor mijn oor een genot zijn. Bedankt en tot de volgende keer....
Marieke
Marieke Vanmorgen bij Erwin geweest voor een tattoo op mn voet. Kwam een tikkeltje zenuwachtig/vol adrenaline binnen maar in nog geen 5 minuten helemaal op je gemak door Erwin. Volle aandacht voor je tattoo en jou als persoon. SUPER BEDANKT! Groetjes, Marieke
Marina
Gisteren bij Erwin geweest om mijn eerste tatoeage te laten zetten. Eigen ontwerp mooi uitgewerkt door Erwin en Ik ben er superblij mee. Bedankt Erwin
Jolande
Hi Erwin, Mijn kleinzoon vereeuwigd op de arm van Opa Michael, bedankt Erwin super gedaan!!! Groetjes Jolande
Priscilla
Vandaag mijn allereerste tatoeage laten zetten door Erwin, kan niks anders dan lof geven .....wat een toffe goze ben jij . Ik ben volgens jouw een stoer wijf !!!! Nou eigenlijk vind ik dat zelf ook wel ..... Totaal geen pijn gehad , echt niet , als ik dit eerder geweten had , had ik het veel eerder gedaan ... Je bent echt een artiest ...mijn tatoeage heb je gemaakt precies zoals ik hem wilde , het contact met je vrouw verliep super ! Complimenten ook voor haar . Alles netjes , verzorgd, hygiënisch , je straalt rust maar ook vertrouwen en je bent een fijne man ! Ik weet niks anders meer te melden ...oja toch wel ...als je opnieuw je kamer wilt behangen weet je mij te vinden ... Groetjes Priscilla
Sam
Je eerste klantje die zei " nou, dit nooit meer! " Eén moet de eerste zijn Dat heeft zeker niet te maken met jou, Erw! Een prachtige kousenband siert mijn bovenbeen (pffff pijnlijke plek) en is een mooie herinnering aan mijn bruiloft (ja ja ook op 22 juni..:-) De sessies waren helemaal okay en gezeillig! Je hebt me er toch maar doorheen gesleept 🙂 Ik ben gewoon helemaal trots nu dat jij mij zo mooi hebt versierd (mijn bovenbeen, he ;0?!) Je bent een ongelooflijk goeie artist en warm mens. Ik ga die sessies denk ik zelfs missen...Danny neemt het stokje over en wij gaan elkaar gewoon blijven zien. We zijn toch een beetje elkaars fan! Keep up the good work, babe! Blijf je lieve zelf en volg je droom... x Sam
Mirella
Gisteren, vrijdag 5 juli, mijn eerste tattoo laten zetten. Eerlijk gezegd was ik best nerveus. Je straalt rust en vertrouwen uit. Dit in combinatie met een dosis humor, voelde ik me snel op mijn gemak. Bedankt voor de mooie, vrouwelijke en toch ook wel sexy tattoo en gezelligheid. Hartelijke groeten, Mirella
Nicky Prior
Vrijdag 5juli mn 2e sessie van mn prachtige vrouwlijke koi gehad. Ik was de 1e keer echt zo zenuwachtig maar erwin die kan je echt op je gemak stellen! Ik kwam met een eigen tekening maar die was nog vere van perfect. Hij stelde de juiste vragen en een week voor de eerste sessie kreeg ik zijn tekening toegezonden. Het was gewoon echt wat ik in mn hoofd had! Ik wilde een vrouwlijke koi met cherryblossoms die ligt rose / wat wittig zouden zijn. Nou het eindresultaat is echt GEWELDIG! Zo mooi en precies wat ik wilde. Krijg ook echt hele goede reacties erop! Erwin nogmaals echt super bedankt! En tot over een paar weken dan gaan we verzinnen hoe we er een halfe sleeve van gaan maken. Heb er nu al zin in! Nicky
Carla
Donderdag eindelijk mijn droom uit laten komen. Het ontwerp was nog mooier dan dat ik in mijn hoofd had. Het werd een gezellige en ontspannen middag. Als je dan ook nog te horen krijgt dat je een dunne huid hebt, wat voor Erwin ook nieuw was, voel je je heel bijzonder, hahaha. Ik ben benieuwd hoe de tattoo erover 6 weken uit zal, maar nu ben ik er al helemaal happy mee en het gaat me zeker helpen met het verwerken. Ook het idee dat ik kan bellen als het nog bijgewerkt moet worden, vind ik heel fijn. Erwin en Stella jullie zijn toppers!!
Kirsten
Afgelopen vrijdag was het zo ver...Mijn aller eerste tattoo werden er meteen 2,wat was ik zenuwachtig.Maar dat verdween al gauw door Erwin.Hij stelde me op mijn gemak,nam de tijd,en vroeg regelmatig of het goed ging.Ook zijn vrouw Stella waar ik regelmatig @mail contact mee had was erg vriendelijk en behulpzaam. De tijd ging enorm snel door de vele gesprekken die we hebben gehad,waardoor de pijn er eigenlijk niet was. Het eind resultaat is niet zo maar iets maar een waar kunstwerk en een ode geworden met vele betekenissen.Iedereen zegt die mijn tattoo ziet wauw!!! Ik ben er dan ook heel erg blij mee,hij is nog zo veel mooier geworden dan ik had verwacht.Maar hij is vooral erg vrouwelijk... Ik ben dan ook erg benieuwd wat je voor Tim gaat bedenken kijk er nu al naar uit. Thanks Erwin en Stella......Jullie zijn kanjers!!!!
Hans Verhoeff
Vrijdag een foto van mijn vrouw op mijn arm laten zetten. Erwin, ik zou je nog laten weten hoe ze reageerde. Nou, ze was er eerst heel stil van. Maar ze vind hem supermooi. Het was een hele zit maar dar heb ik wat moois voor teruggekregen. THNXXXX Erwin
Francois
Eindelijk mijn dreamcatcher met schildpad symbool ( liefde, bescherming, gezondheid, kennis, aard kracht) laten zetten. Heel erg bedankt voor dit mooi stukje kunstwerk! Erwin, je hebt verstand van zaken en dat voelt goed
Heleen
Hoi Erwin, Het heeft even geduurd, maar Superbedankt voor mijn tattoo van twee vlinders (mijn dochter en ik)! Heel bijzonder en emotioneel voor mij. Jij had ook alle begrip voor de achterliggende emoties van de tattoo. Dat was heel fijn. Groetjes, Heleen.
Angelique
Hi Erwin, Een laat bericht, maar beter laat dan nooit toch? Ik wil je nog bedanken voor de supergave tattoo die je voor mij hebt ontworpen. Mijn verhaal heb je hier onwijs goed in verwerkt en ik kan oprecht zeggen dat het ook een kunstwerk is geworden! Ik krijg dan ook alleen maar positieve reacties. De drie sessies waren heel gezellig en vooral de laatste was er 1 om niet meer te vergeten (op de conventie). Ik ben in ieder geval al aan het nadenken over een volgende, dus je ziet mij zeker nog een keer verschijnen! Groetjes, Angelique
Melanie
Hoi Erwin, Ik heb mijn namen van de kinderen mooi op laten fleuren door jou mooie blossom bloemen waar ik heel erg tevreden over bent, heel mooi gedaan! Over mijn volgende tattoo zijn we al over aan het mailen dus je ziet me snel weer. Bedankt voor het mooie resultaat! Groetjes Melanie
test uit tesdt
test
Bobby
Hoi Erwin, Nu na 3 pijnlijke sessies is het dan zover Atlas staat er op heel erg bedankt want net zo als bij mijn vorige tattoo heb je precies geluisterd naar wat ik wilde hebben en dat op een briljante wijze getekend en gezet You The Man
Richard
Eerste tattoo. Mooi gezet. Goede hygiëne. Erwin neemt alle tijd voor je en geeft goede uitleg wat hij doet. Het belangrijkste is; hij levert vakwerk af. Een echte kunstenaar. Ik ben super tevreden!!
Rob
Hi Erwin, 2 tattoos laten zetten op mijn onderbeen, en het resultaat is verbluffend geweldig. Je bent een vakman en een geweldige artiest. Daarbij komt ook nog eens dat je een prima persoonlijkheid heb en een geweldige smaak in muziek. Kom binnenkort weer bij je terug want mijn onderbeen staat nog niet vol. Tot binnenkort dus. Rob
Ans
hoi Erwin.....harstikke bedankt voor mijn tattoo.....Ik ben er heel erg blij mee...Je bent een pracht mens en een geweldige kunstenaar....Mijn gevoelens heb je zeker in de tattoo verwerkt...Super...Op deze wijze heb jij zeker een hand gehad in mijn verwerking van het verleden...Nogmaals heel erg bedankt.... Groetjes en tot ziens in jouw studio.... Ans
Jasper
Gisteren Maori-stijl tattoo laten zetten op mijn onderarm. Erwin persoonlijk ontwerp gemaakt en alles erin verwerkt wat ik wou. Heel erg mooi gedaan! Verder mooie studio, een stuk persoonlijker dan sommige tattoo shops. Nogmaals, many thanks! Gr
Jolanda
Vorige week bij Erwin geweest om mijn ontwerp te bespreken en Erwin gaf de nodige aanvullingen. Vandaag laten zetten door Erwin en naarmate de tattoo vorderde werd ik steeds blijer! Wat ben je een artiest! ben uitermate blij met mijn tattoo! Mijn man trouwens ook! Een buurvrouw was zo enthousiast dat ik gelijk je website aan haar moest doorgeven! En ook mijn man is overtuigd evenals mijn moeder... je gaat het nog drukker krijgen! dus tot binnenkort! groetjes Jolanda Ouwehand
Rosanna
Vandaag mijn 1e tattoo laten zetten. Een waar kunstwerk! Er werd precies geluisterd naar wat ik wilde en er werd goed meegedacht. Onwijs blij met het eindresultaat! Als ik er ooit nog een wil kom ik ongetwijfeld bij je terug
Mike
Ook ik heb vandaag mijn eerste tatoeage door Erwin laten zetten, geweldig ! De tatoeage zelf is fantastisch gezet. Het is een magnifiek kunstwerk geworden. Niet alleen de tatoeage zelf, maar ook het zetten ervan was een leuke ervaring. Je wordt direct op je gemak gesteld en ik heb lekker liggen kletsen met Erwin. Het is er hygiënisch, huiselijk en zeer gezellig. De tijd vloog ! Ongetwijfeld dat mijn volgende tatoeage ook door Erwin gezet gaat worden. Bedankt ! Groet Mike
Melanie
Veel studio's afgegaan om te kijken wie mijn project wou/kon/mag afmaken nadat mijn tattooerder voorgoed terug ging naar Hongarije,ben ik bij Erwin terecht gekomen. Na een leuke kennismaking besloten om Erwin dit te laten doen. Gister sessie 1 van mijn projectje laten zetten. Was zo op mijn gemak dat ik zelfs halverwege. Zei: oh dat voelt lekker! Hahaha.. Dit zegt Al genoeg! gezelligheid, hygienisch, Free hand tattoo wat een kunstwerk! Nieuwschierig hoe het eruit gaat zien als deze helemaal af is! Nogmaals heel erg bedankt Erwin en tot september weer 😀
Djenna
Erwin, Bedankt voor het zetten van mijn eerste tattoo!! Ik ben er super blij mee!! Over twee maanden is mijn vriend aan de beurt!! Ik ben erg benieuwd hoe zijn tattoo eruit komt te zien!! Zal vast super mooi worden!!! Gr. Djenna
Michael
Beste tattoo maat je heb me weer verrast me kinderen en het vrouwtje vonden het zo precies purly je bend een kunstenaar . Nu op naar de volgden .ik zal de foto nog naar je toe sturen vriend bedank rg.michael
Malou
Erwin! Wat heb je hem super netjes gezet! Nooit verwacht dat ik er zo blij mee zou zijn! Ik was erg bang dat die te groot zou zijn, maar hij is perfect zo! Dus ik ben blij dat ik naar je advies heb geluister Bedankt!! Groetjes Malou
Esmeralda
Hoi erwin, Vorige week had ik ook al een berichtje geschreven maar hij had een error tijdens het plaatsen? Ben nog steeds blij (haha gelukkig) met mij tatoos ze zijn superstoer en een bedankje naar jou toe is wel op zijn plaats ..Ook hoe je uitlegde hoe het evt zou aan kunnen voelen (mijn eerste tatoeage) sweaty hands haha maar zeker nog wel voor herhaling vatbaar. Volgende maand mijn mannetje aan de beurt ..komt zeker wel goed onder jou handen Groetjes esmeralda
Wendy Bouman
Beste Erwin, Eindelijk komt het er dan van om even in je gastenboek te schrijven. Ik ben super blij met mijn tattoo van de eenhoorn met de namen van mijn kids er onder en de kinderen roepen iedere keer 'paardje' als ze mijn rug zien . Mijn man went er langzaamaan ook wel aan. Mijn vrienden en collega's vonden het vooral heel mooi helen. Het zag er al meteen heel netjes uit en je instructies over de verzorging waren helemaal prima. Alleen had ik niet verwacht 'af te geven', maar ook dat was geen probleem. Ik heb mijn mannentje altijd bij me en de eenhoorn heeft voor mij een bijzondere betekenis. Bedankt voor de goede zorg en mooie plaat!
Heidi
Vanmorgen mijn allereerste tattoo laten zetten. Het viel echt reuze mee, mijn reactie was dan ook: nu al klaar! Het resultaat is echt geweldig, veel mooier dan ik mij van te voren voor kon stellen. Ben heel benieuwd hoe de tattoo er na genezing uit ziet. Als ik in de toekomst nog een tattoo laat zetten, dan zeker weten door jou! Bedankt!!
Annemiek van der Steldt
Hoi Erwin, Inmiddels al bijna een week geleden dat jij mijn Tatoeage heb gezet, een hele stap voor mij maar een waar ik ontzettend blij mee ben. Mijn wings zijn erg mooi geworden, ik krijg er ook veel reacties over. Nogmaals heel erg bedankt voor alles! Groeten, Annemiek
Tessa
Ik ben zo blij met mijn tattoo! Hij zit op de binnekant van mijn bovenarm en hij heeft er goed werk op geleverd. Ik blijf ook zeker bij erwin voor mijn volgende tattoos. Super scherpe lijnen, echt blij mee!
Connie
Vanmiddag mijn eerste tatoeage laten zetten door Erwin. Vond het best spannend maar het is me 100% meegevallen. ik heb de naam van mijn eerste kleinkind nu voor altijd op mijn arm staan.Geweldig. Erwin bedankt!
Thijs
Vanmiddag ook weer voorzien van verse inkt, een toppertje deze prikkert
Jamie Lee Vermeer
Hoi Erwin, Ik ben echt super gelukkig met mijn eerste en super mooie tatto. Echt onwijs bedankt dat je het hebt gedaan
Ilona
Hi Erwin, Vorige week heb ik mijn eerste tattoo laten zetten, een orchideetak met de initialen van mijn kinderen in de tak verwerkt. Het resultaat heeft mijn verwachtingen overtroffen, wat ben ik ongelofelijk blij met dit kunstwerk op mijn bovenarm. Er zijn heel veel positieve reacties en ik heb je aanbevolen bij een collega van mij die een cover wil laten doen. Nogmaals heel erg bedankt! Groetjes, Ilona
Nikki
Beste Erwin, Afgelopen dinsdag een realistisch klavertje vier op de binnenkant van mijn pols laten zetten en ik kan niet anders zeggen dan dat ik er echt super blij mee ben. Het is precies wat ik wilde en in gedachte had! Zeker aan te raden. De sfeer is ook echt top en gezellig. Heel erg bedankt voor dit mooie kunstwerkje op me pols! Groetjes, Nikki
Esther
Beste Erwin, Paar uurtjes geleden mijn tatoeage gezet en wil je via dit berichtje even laten weten dat ik super tevreden ben met het eindresultaat. Je bent echt een vakman en ook nog eens super gezellig! Ik heb overigens alweer iets nieuws bedacht voor erbij en zal zsm contact met je opnemen om een nieuwe afspraak in te plannen;-) Groeten, Esther
Marc
Heey Erwin, Ik heb een super gezellige dag gehad vandaag. De tattoo is echt geweldig geworden, ben er super trots op. Je werk is echt geweldig en ik ben blij dat het op mijn arm mag staan. Super bedankt man, je bent een topper. Grtz. Marc
Paula
Hoi Erwin, Ik ben superblij met mijn geweldige tattoo! Hij is precies geworden, zoals ik hem wilde! Thanx, Paula
Julia
Hoi Erwin, Mijn tattoo van de rozen met het filigrein is Zo Mooi!!! Het was een leuke ervaring om deze keer van jou een Free Hands Tattoo te krijgen. Op deze manier krijg je de mooiste en uniekste tattoos. Gewoon schitterend. Groetjes en tot de volgende sessie voor het vervolg. Julia
Sjoerd
Erwin, Vandaag was de tweede keer dat ik bij jou ben geweest. De eerste keer was in juni van afgelopen jaar, toen heb je een geweldige gedenkplaat voor mijn overleden hond Vito in mijn zij gezet. Ik vind het zo'n mooie tattoo en laat hem dus ook aan iedereen zien! Vandaag heb je in mijn andere zij de naam van mijn dochtertje Lize neergezet. Wat is deze ook weer super mooi geworden! Kan niet wachten om hem aan iedereen te laten zien. Ik geef iedereen hier groot gelijk, je bent een top vent! De eerste tattoo duurde 5 uur en deze van vandaag duurde bijna 2 uur en allebei op een best pijnlijke plek, maar van beide heb ik het idee dat het maar een kwartiertje werk was. Heerlijk zitten babbelen over van alles en nog wat, de tijd vloog! Slot conclusie: je bent een top vent en een ware kunstenaar en ik ga je vast en zeker nogmaals zien! Groeten Sjoerd.
Monique
Ik ben erg gelukkig met mijn nieuwe tattoo van de kersenbloesem op mijn onderrug. Veel suc6 voor de toekomst en wellicht tot een volgende keer. Groet Monique
Natasja
Hoi Erwin Je hebt een paar maanden geleden de 2 voorletters van me kinderen getatoeëerd. Ze zijn erg mooi geworden en ben er erg blij me,je bent iemand die rustig is en mensen op hun gemaal stelt misschien nog tot een volgende x als ik nog een tatoeage wil dan kom ik zeker terug . Gr. Natasja
Edgar
Hoi Erwin. 11 januari heb ik bij jou de naam en geboortedatum van mijn dochter op mijn ribbenkast laten plaatsen. Het was een sterk uiteenlopend gevoel van sensaties betreft gevoeligheid. Maar zeker draagbaar door de niét vallende stilte. Ik en mijn dochter zijn super tevreden over het eindresultaat. En dat draag ik ook graag uit naar mijn omgeving die er naar vragen. Groet Edgar
Marcel
Hallo Erwin, Ben helemaal blij met mijn zandloper. Als ik zeg dat ik nog een keer moet krijg ik verbaasde blikken met is die nog niet af dan hij is nu al zo gaaf. Geen centje pijn gehad. En zoals iedereen al zegt lekker zitten kletsen over van alles en nog wat. Kan niet wachten tot 14 februari om hem af te maken. groeten, Marcel
Marquerite
Begin september een prachtige tattoo op mijn rechter onderarm laten zetten bij Erwin. Hij is een echte kunstenaar en een toffe vent ! Ik heb hem verteld wat ik wilde en hij heeft wat prachtigs ontworpen en getattoeëerd. Ik krijg veel complimenten en vertel met trots door wie hij ontworpen en gezet is. Erwin, onwijs bedankt en zeker weten tot ziens Groetjes Marquerite
Kirsten
Hey Erwin, Bedenk me ineens dat ik nog niet eens een berichtje heb geplaatst, terwijl mijn tattoo er nu al aardige tijd op zit. Heb aardig lang moeten zitten maar door de gezelligheid vloog de tijd voorbij! Ben er heel erg blij mee! Ik ga volgende week foto's (laten) maken dus dan zal ik je die ook nog sturen. De mensen die de tattoo al hebben gezien vonden hem erg mooi en waren vooral onder de indruk van de details die er in zitten. Ik ben nog steeds van plan naar Ahoy te komen misschien dat ik daarvoor dat hemdje nog kom halen, kan ik die dag mooi reclame voor je maken Groetjes Kirsten
Charlotte
Hoi Erwin, Gisteren ben ik bij je geweest voor de derde en laatste sessie. Je hebt mijn ideeen echt weten te vertalen naar een prachtig ontwerp. Mijn tattoo is dan ook supermooi geworden, ik ben er enorm blij mee en trots op. Je werkt heel prettig en hygienisch, hebt alle geduld van de wereld en doordat het zo gezellig was vloog de tijd om! Ik zal iedereen die een tattoo wil aanraden om naar jou te gaan. Groetjes thuis en tot ziens! Ps. Ik stuur je nog wat foto's als het mooi genezen is, en dan zonder kippenvel